Макара с преден аванс Lineaeffe NITRO 30
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Макара с преден аванс Lineaeffe NITRO 30

Топ модела на Lineaeffe за сезон 2020. 6+1 стоманени лагера със защита от солена вода. Корпуса на макарата е усилене, алуминиево тяло. Всички детайли са прецизно изработени и настроени да придадат плавно и равномерно движение. Ротора е супер балансиран и не дава никакви вибрации при работа. Тяговата мощност е впечатляваща. Основната шпула е алуминиева със защита от солена вода. Дръжката е стругована и се навива директно на макарата, като така се елиминират всякакви луфтове и вибрации, тъй като няма подвижна връзка между дръжката и оста на макарата. С две думи, като завартите макарата оставате с впечатлението за един отличен продукт, без забележки с приятни усещания за надеждност и сигурност. А като сверите и цената, виждате че получавате повече от това, което ви се предлага в конкурентни модели дори и за повече пари.

Отличен избор за морски и обикновен спиниг, риболов на плувка и болонеза.

75,00 лв. (с данък) 75,00 лв. (без данък)
Бърза поръчка

- 6+1 лагера

- Усилено, метално тяло

- Супер балансирано и гладко движение на ротора

- Голяма ролка на водача на бигела

- Основна алуминиева шпула и резервна графитна шпула

- Метална дръжка с EVA ръкохватка за по добър грип

- Дръжката се навива директно за задвижващото колело, за да предава 100% от мощността, без вибрации.

 

 

 

 

 

 Продуктов код

Размер

Капацитет милиметра/метра

Бр лагери

Предавателно число

Тегло
1230230 30

0.25/245 0.30/170 0.35/125

6+1

5.2:1

268гр
1230230
Тегло
268 гр.
Марка
LINEAEFFE
Размер макара
3000
тип риболов
Плувкаспининг
Предавателно число
5.2:1
Резервна шпула
Да +1
Приложение
Спинингова макарариболов на плувка
Капацитет
0.25/245 0.30/170 0.35/125 м/мм

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!