Savage Gear SG8 2500H FD Макара
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Savage Gear SG8 2500H FD Макара

SG8 е макара с много функции, конструирано със здрав, твърд и лек карбоново подсилен композитен (CRC) корпус и ротор. Отличните и дълготрайни характеристики са гарантирани благодарение на запечатана система за контрол на триенето, която използва шайби от въглеродни влакна, които осигуряват ненадмината твърдост, гладкост и спирачна сила. Впечатляващите сачмени лагери от неръждаема стомана 10 + 1 (включително два японски сачмени лагера) гарантират надеждна работа дори при тежка употреба. Също така има много характеристики, които я правят удоволствие да се използва, като Т-образен клипс за влакно, дръжка с вътрешна резба и ергономична EVA ръкохватка, и шпула готова за плетено влакно, която елиминира необходимостта от моно подложка. Цялото иновативно мислене, което сте очаквали от Savage Gear, е излято в тази макара - тя бързо ще се превърне във ваше продължение.  Dura Grease - Патентована грес  за гладка и дълготрайна работа Dura Oil - Патентовано масло за макари BR-S - Braid Ready Spool - Основна алуминиева шпула готова за плетено влакно, която елиминира необходимостта от моно подложка FCS Drag 2 - прецизна многодискова авансова система с карбонови шайби SST Handle - Дръжка с вътрешна резба T-Clip - Т-образен клипс за по-лесна работа Dynamic Line Managment - безупречна система за редене на влакното Aero Lip - специален ръб на шпулата, който помага по-далечно замятане
  • 2500H FD

275,00 лв. С вкл. данък

229,17 лв. Без данък

Бърза поръчка

Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Savage Gear SG8 2500H FD

  • Тегло: 210гр
  • Лагери: 10 + 1
  • Предавателно число: 6.2:1
  • Мъртва тяга: 12.5 кг
  • Капацитет (mm / m): 0.20 / 150
  • Навиване на влакно с 1 оборот – 82cm
Savage Gear
650843763
Производител
Savage Gear

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Модел Цена Добави в количката
2500H FD 275,00 лв. с ДДС
add_circle купи