Макара Shimano Reel FX FC 2500
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7,50 лв.

Макара Shimano Reel FX FC 2500

FX е най-евтината макара на Shimano! Чудесен избор за начинаещи риболовци, FX е проектиран и произведен от водещата световна компания за макари, което е голяма гаранция за качество и надеждност.

Ако сте нов в риболова, вероятно не искате да харчите много пари, но искате да сте сигурни, че макарата, която купувате, е добър избор. Това е мястото, където FX влиза в картината. FX се произвежда от Shimano, които правят едни от най-модерните и скъпи макари в света. Те съществуват от над 100 години, така че знаят нещо-две за макарите, поради което FX е толкова добър. Притежаването на макара Shimano е нещо, с което трябва да се гордеете и много от най-добрите риболовци в света са започнали своето пътуване с макара като Shimano FX. Така че, ако нямате много пари за харчене, не се притеснявайте, FX е чудесен избор.

С 2 сачмени лагера, ролков лагер и известните предавки на Shimano, FX ще ви предложи плавност и надеждност в продължение на много години. Всъщност вероятно ще сте заменили с по-скъп модел, преди вашият FX да започне да се изчерпва! И само за да знаете, че правите страхотен избор, когато купувате FX, той също така има някои страхотни технически щрихи като здраво XT-7 тяло и AR-C дизайн на дълга шпула за замятане, която е направена от алуминий, а не от евтина пластмаса . Може да няма голяма цена, но FX определено има качеството и надеждността, с които Shimano е известен по целия свят.

48,50 лв. С вкл. данък

40,42 лв. Без данък

56,00 лв. - 7,50 лв.

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Моделната серия FX на Shimano предлага универсална алтернатива на старите макари FB, AX и HYPERLOOP. Тези макари са идеални за тези, които тепърва започват, или за тези, които разполагат с ограничен бюджет, но искат да ловят риба с надеждна макара.

На пазара в този сектор има много нискокачествени спинингови макари, които се рекламират като "висококачествени" (например с 10 сачмени лагера); FX FC няма 10 лагера, но притежава отличителните белези на Shimano за ĸoнĸypeнт, използвани материали и надеждност! Предавките са здрави и солидно изработени от Shimano, гладка работа, студено валцувани алуминиеви шпули, тежък XT-7 ĸopниc.

Някои от използваните технологии на Shimano са:

A-RC шпули:

Шпулите Shimano ARC имат патентован дизайн на шпулата, завършващ с V-образен ръб. Този дизайн позволява на линията да напуска шпулата с по-малко триене, което води до по-дълги и по-точни замятания.

XT-7:

XT-7 е специален композитен материал, патентован от Shimano. Той е изключително надежден, издръжлив и лек.

Алуминиева отливка:

Алуминият, излят под налягане, се използва в много видове макари: корпусите и роторите на повечето спинингови макари и шпулите на макарите.

Характеристики:

XT-7 материал на корпуса.

Система Varispeed за перфектно подравняване на линията.

Основна шпула от алуминий AR-C.

Няма резервна шпула.

2+1 лагера.

Максимално съпротивление - 4 kg.

Тегло - 250 gp.

Брой обороти - 5,0: 1.

Изтегляне на линията на оборот - 71 см.

Капацитет на макарата - 0,25 мм - 160 м.

Shimano
FX2500FC

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!!