Монофилни влакна за фидер риболов ✔️ nikulden.com

Монофилни влакна за фидер риболов

Нов
Монофилно влакно FF NOBU PROCAST FLUO ORANGE - 600 метра

Супер здраво, монофилно влакно със силиконово покритие. Дълготрайно и устойчиво при постоянна употреба. Притежава ярък червен цвят, а поктиритие му, го защита допълнително от неблагоприятни абразивни фактори, като скали, миди или сол. Перфектно е за всички техники на дънен риболов - carp fishing, фидер и Surf casting на море. Отличава се с много добра видимист по всяко време на денонощието.

Произведено в Япония

38,00 лв.
Монофилно влакно Maver Smart TT - 100 метра

Maver Smart TT е хитово влакно сред европейските риболовци. Отличава се с това, че е безцветно и е обработено с тефлоново покритие, което предпазва от атмосферните влияния и гарантира безпрепятственото му преминаване през водачите. Меко и много здраво, с почти нулева памет. Подходящо, както за основна линия, така и за направата на готови монтажи или поводи.
12,00 лв.
Монофилно влакно Maver Smart Dual Band 600м - потъващо

Супер качество монофилно влакно в размотка от 600 метра. Произвежда се чрез уникален процес на съединяване на два вида материал. Резултата който се получава е монофилно влакно с висок коефициент на потъване, издръжливо на късане и с повишени качества на износване и късане на възел. Влакното е меко и много добро за риболов на мач, фидер и carp fishing.
30,00 лв.
Монофилно Влакно MAVER - MVR FEEDER MONO 150м

Това влакно е невероятно силно за диаметъра си с много висока якост на възела и може да се похвали с превъзходна устойчивост на абразия. Напълно водоустойчиво влакно с UV защита.
Специално разработено монофино влакно за фидер!
15,00 лв.
KODEX ZIG-FLOATER HOOKLINK 100M

Линията Kodex Zig & Floater се предлага на 100 м макара и неговите флуорокристални характеристики Lo-Viz го правят практически неоткриваем под вода. Той е с нисък точен диаметър от само 0.25 мм, но с деформация от 12.9 лб (5.8 кг)
15,00 лв.
Монофилно влакно - DAIWA TOURNAMENT SF LINE 300m - прозрачно-сив цвят

Представяме ви новото монофилно влакно TOURNAMENT SF. То съчетава в себе си всички нови технологии към днешна дата в производството и екструдирането на монофилни влакна. Като резултат това е най-модерното и технологично влакно на пазара направена по последните технологии в Япония. Влакното е с по-висока издръжливост на възел, има съвсем малка разтегливост "памет" и висока абразивоустойчивост. Ниската разтегливост ви дава точно и бързо засичане на рибата и по-дълъг живот на влакното при активно ползване. Меката и гладка повърхност на нишката се плъзга без усилия през шпулата на макарата и водачите на пръчката, като ви подсигурява далечен кастинг без особено усилия или голям опит в занаята.
Това влано е перфектно за риболов на плувка и болонеза. Може да се ползва и в сладка и в солена вода.

Цвят: Прозрачо сив
Размотка: 300м


18,00 лв.
Монофилно влакно Lineaeffe Take Extreme Ice - 150m

Супер прозрачно влакно за риболов на плувка, болонеза, фидер, спиниг и бомбарда.
Има гладка и калибрована повърхност. Средно твърдо. Слаба разтегливост - "ниска памет". Отлично държи на възел и има голяма издръжливост на опън. Висока износоустойчивост и абразивност. Перфектно е за ползване в морето, тъй като е прозрачно и не плаши рибите.

10,00 лв.
Влакно Daiwa BULK TOURNAMENT ST

Това е едно от най-иновативните монофилни влакна на пазара в момента. Отличава се с перфектно калибриран и точен диаметър. Притежава почти нулева памет. 100% потъващо. Има най-високата абразиво и износоустоучивост от всички модели на Daiwa, което го прави водещо за риболов на дъно - carp fishing и feeder fishing. Дори след многократна употреба, влакното не променя якостните си характеристики и си остава меко и силиконизирано. Притежава висока издръжливост на възел и линейна якост.
Интересне факт е че дори протъркано и силно увредено, то притежава значителна якост. 
Цвят тъмно сив 
 
39,00 лв.
Монофилно влакно Daiwa TOURNAMENT SF LINE 300m - прозрачно-зелен цвят

Представяме ви новото монофилно влакно TOURNAMENT SF. То съчетава в себе си всички нови технологии към днешна дата в производството и екструдирането на монофилни влакна. Като, резултат, това е най-модерното и технологично влакно на пазара направена по последните технологии в Япония. Влакното е с по-висока издръжливост на възел, има съвсем малка разтегливост "памет" и висока абразивоустойчивост. Ниската разтегливост ви дава точно и бързо засичане на рибата и по-дълъг живот на влакното при активно ползване. Меката и гладка повърхност на нишката се плъзга без никакви усилия през шпулата на макарата и водачите на пръчката, като ви подсигурява далечен кастинг без никакво усилие.
Това влано е отлично за риболов на плувка и болонеза. Може да се ползва и в сладка и в солена вода.

Цвят: Прозрачо зелен
Размотка: 300м

18,00 лв.
Монофилно влакно Daiwa TOURNAMENT SF LINE 150m - прозрачно-зелен цвят

Представяме ви новото монофилно влакно TOURNAMENT SF. То съчетава в себе си всички нови технологии към днешна дата в производството и екструдирането на монофилни влакна. Като, резултат, това е най-модерното и технологично влакно на пазара направена по последните технологии в Япония. Влакното е с по-висока издръжливост на възел, има съвсем малка разтегливост "памет" и висока абразивоустойчивост. Ниската разтегливост ви дава точно и бързо засичане на рибата и по-дълъг живот на влакното при активно ползване. Меката и гладка повърхност на нишката се плъзга без никакви усилия през шпулата на макарата и водачите на пръчката, като ви подсигурява далечен кастинг без никакво усилие.
Това влано е отлично за риболов на плувка и болонеза. Може да се ползва и в сладка и в солена вода.

Цвят: Прозрачо зелен
Размотка: 150м

14,00 лв.
Конусовиден шок-лидер Daiwa NZON TAPERED SHOCK LEADER 5бр x 10 метра

 
Ако сте фидерист, тогава новият шок-лидер на Daiwa N'ZON е от съществена част за вашия арсенал.
Лидер N'ZON на Daiwa е специално проектиран да поеме натоварването по време на замятане
Освен това има супер висока устойчивост на възела и висока абразивоустойчивост.
Предлага се в сиво с ниска видимост.
Една разфасовка съдържа 5бр лидера x 10м (7м право влакно / 3м конусовидно)
24,00 лв.
Монофилно Влакно Daiwa HYPER SENSOR 300м

Новото издание на знаменития SENSOR. С подобрени качества, по висока здравина и износоустойчивост. Перфектно за риболов на мач, фидер и на дъно.
15,00 лв.
Влакно Gamakatsu Super G-Line FLEX
Това превъзходно влакно позволява по-далечно и точно замятане. Копринено меката повърхност намалява абразивния ефект, усукването и паметта. Перфектно кръглият диаметър осигурява напълно равномерна еластичност, а UV-Cut филтърът го предпазва от слънчевите лъчи.
18,95 лв.
Влакно Momoi Hi-Max Extra CLEAR 150м
Здраво монофилно японско влакно, което може да се използва еднакво добре за поводи и като основно влакно. Отличава се с висока здравина на възел, а благодарение на обработката му със специални смоли, качеството му се запазва максимално дълго.
17,90 лв.
Влакно DAMYL TECTAN SUPERIOR METHOD Sinking 150м
Новата версия TECTAN METHOD предлага по-голяма здравина, по-малка памет и добра абразивна устойчивост. Създадено с флуорокарбоново покритие, за да потъва бързо във водата и да издържа на всякакви наранявания от скали и миди. Влакното е подходящо както за FEEDER, така и за MATCH риболов. Технически характеристики: • бързо потъващо • флуорокарбоново покритие • висока абразивна устойчивост • прикриващ цвят • много малка разтегливост
10,95 лв.
Влакно за риболов DAMYL TECTAN SUPERIOR NEW 150м
Изключително качествено монофилно влакно. Свойствата на DAMYL® TECTAN като издръжливост и еластичност напълно отговарят на съвременните европейски стандарти. DAMYL® TECTAN е най-добрият монофил за универсален риболов с гарантирана здравина. То притежава всички качества на едно първокласно влакно – доказана еластичност при приложен риболов. Много леко излиза от шпулата при изхвърляне на далечни дистанции.
10,50 лв.
Монофилно влакно MV R LOW STRETCH FEEDER LINE 300M

Линия с иновативни функции и разработена специално за фидер риболов на дълги разстояния, нейната основна характеристика е изключителното потъване, съществено свойство за въдица от високо ниво като MV-R Low Stetch Feeder Line. При производството на този монофил са използвани иновативни полимери, които го правят много малко еластичен, като по този начин намаляват разтягането му с 68%, което прави възприемането на ухапването усилено на върха ни.
22,00 лв.
Монофилно поводно влакно Maver SLR - 50м

Последно поколение, високо-качествено, японско влакно с прозрачен, безцветен цвят. Предлага се на размотка от 50 метра. Притежава висока издръжливост на възел и голяма линейна здравина. Висок тест на скъсване. Има контролиран, константен диаметър. Изключинтелно качество. Най-доброто от влакната на MAVER.
Перфектно за връзване на поводи и правене на такъми.
12,00 лв.