Монофилни влакна за поводи ✔️ nikulden.com

Монофилни влакна за поводи

Owner Broad 25m / 0.18mm
Много качествен, издържлив типет на Owner! Made in Japan! Шпула: 25m
5,99 лв.
Owner Broad 25m / 0.14mm
Много качествен, издържлив типет на Owner! Made in Japan! Шпула: 25m
5,99 лв.
Owner Broad 25m / 0.12mm
Много качествен, издържлив типет на Owner! Made in Japan! Шпула: 25m
5,99 лв.
Монофилно влакно Lineaeffe HIKARU 100m

Марка:LINEAEFFE
Капацитет ролка:100 м
Тип влакно: Монофилно влакнo
Влакно за тип риболов:
Морски риболов, Плувка- плуващо, Влакно за повод
5,00 лв.
Owner Broad 25m / 0.10mm
Много качествен, издържлив типет на Owner! Made in Japan! Шпула: 25m
5,99 лв.
Влакно Gamakatsu Super G-Line FLEX
Това превъзходно влакно позволява по-далечно и точно замятане. Копринено меката повърхност намалява абразивния ефект, усукването и паметта. Перфектно кръглият диаметър осигурява напълно равномерна еластичност, а UV-Cut филтърът го предпазва от слънчевите лъчи.
18,95 лв.
Влакно Momoi Hi-Max Extra CLEAR 150м
Здраво монофилно японско влакно, което може да се използва еднакво добре за поводи и като основно влакно. Отличава се с висока здравина на възел, а благодарение на обработката му със специални смоли, качеството му се запазва максимално дълго.
17,90 лв.
Влакно Gamakatsu Super G-line 50m
За сетен път японците доказават, че са без конкуренция в производството на hich tech влакна. Това е една от причините за успешните причини за успешните продажби на всички влакна с марката на SPRO в цял свят.
11,70 лв.
Влакно за поводи DAMYL TECTAN SUPERIOR MONOFILAMENT 25M
DAMYL® TECTAN е най-емблематичното монофилно влакно на DAM. Буквално милиони риболовци по света са имали прекрасни резултати използвайки това влакно. Новата версия TECTAN SUPERIOR предлага по-голяма здравина, по-малка памет и добра абразивна устойчивост. Изработено е със специална UV защита.
5,20 лв.
Монофилно поводно влакно Maver SLR - 50м

Последно поколение, високо-качествено, японско влакно с прозрачен, безцветен цвят. Предлага се на размотка от 50 метра. Притежава висока издръжливост на възел и голяма линейна здравина. Висок тест на скъсване. Има контролиран, константен диаметър. Изключинтелно качество. Най-доброто от влакната на MAVER.
Перфектно за връзване на поводи и правене на такъми.
12,00 лв.
Монофилно влакно DAIWA TOURNAMENT RIG LINE

Монофилнo влакнo - 150м.
С най-добрите практики на производство, брандът Daiwa е сред най-търсените и успешни на пазара. Както винаги съотношението цена-качество е несравнимо. 
DAIWA TOURNAMENT RIG LINE 
20,00 лв.
Монофилно Влакно за повод MAVER Smart Exel 57 - 50м

Монофилно влакно, произведено в Япония в размотка от 50 метра. Предлага се в индивидуална, блистерна опаковка. Отличен избор за връзване на поводи и правене на такъми.
Цвят: Прозрачен, безцветен
Отличава се с висока издръжливост на възел и голяма линейна здравина.
12,00 лв.
Поводно влакно Smart Genesis Plus - 50м

Отлично качество поводно влакно с прозрачен, кристален цвят. Меко и почти невидимо под водата, това влакно е с точен диаметър и висок тест на скъсване. Отлично държи на възел. Предлага се в индивидуална опаковка на 50м размотка.
7,00 лв.
Монофилно влакно с флуориново покритие MAVER SMART ZERO HL - 50м

SMART ZERO H.L. - е един иновативен продиукт, поводно влакно за риболов на плувка, болонеза и фидер. Разфасовката е 50м. Ролката е кръгла и тънка, за да може удобно да се побере в платформата или в кутията с принадлежностите. Различното в това влакно е специалното флуориново покритие. То му дава допълнителна импрегнация, и висока устойчивост на триене - около 20 пъти по висока от стандартното найлоново влакно. Повишава здравината на възел. 
6,00 лв.
Монофилно влакно Lazer Fortex 30
Влакно от най-висок клас, удовлетворяващо изискванията и на най-взискателните риболовци. Тествано от някои от най-добрите състезатели по риболов в света и доказало изключителните си качества.
3,50 лв.
Монофилно влакно Lazer Pro 100 m
Кордите се продават в опаковка по 10 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 10. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 10 число.
2,50 лв.
Монофилно влакно Lazer Shogun 25+5 m
Това влакно от най висок клас е произведено с помощта на най новите постижения на съвременната наука и технология.
4,00 лв.