Монофилни влакна за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Монофилни влакна за риболов на шаран

Нов
Монофилно влакно FF NOBU PROCAST FLUO ORANGE - 600 метра

Супер здраво, монофилно влакно със силиконово покритие. Дълготрайно и устойчиво при постоянна употреба. Притежава ярък червен цвят, а поктиритие му, го защита допълнително от неблагоприятни абразивни фактори, като скали, миди или сол. Перфектно е за всички техники на дънен риболов - carp fishing, фидер и Surf casting на море. Отличава се с много добра видимист по всяко време на денонощието.

Произведено в Япония

38,00 лв.
Монофилно влакно Lineaeffe Match Top White - голяма бобина

Монофилното влакно Lineaeffe Match Top White e идеалeн избор за замятания на дълги разстояния. Благодарение на супер гладката си повърхност и здравина на възел, ще можете да ловите ефективно и прецизно. Този монофил има отлична видимост извън водата и става невидим, след като се потопи. Предлага се в бял цвят и е с отлично съотношение качество/цена.
12,00 лв.
Шок Лидер "N" TOURNAMENT SW от DAIWA - 50m

Шок Лидер "N" TOURNAMENT SW от DAIWA. 
Монофилен лидер от най-високо качество. Исползва се оснавно в морският риболов и е с много широк диапазон на приложение при риболов на тролинг, пилкинг, за направа на такъми и поводи. Материала е така подбран, че да може да се връзва, независимо от голямият диаметър на влакното. Влакното е навито на голями шпули, за да не се къдри и усуква.
Made in JAPAN!
20,00 лв.
Монофилно влакно Daiwa Sensor Clear 300m

Качествено, здраво и устойчиво на износване монофилно влакно.
Предназначено е за обща употреба - за риболов на плувка, дъно и морски риболов. Абсолютно точен диаметър, калибрирано, с много ниска памет и слаба разтегливост.
Отлично съотношение Цена / Качество

ЦВЯТ: Прозрачен, безцветен
MADE in JAPAN

10,00 лв.
Морски найлонов лидер - DAIWA SALTIGA - 50m

DAIWA SALTIGA NYLON LEADER - е перфектното съчетани между здравина и устойчивост на удар "shock absorption".
Идеален повод за риболов в сладка вода и в морето. Последните години найлоновите поводи стават много популярни, защото имат съществени предимства пред флуорокарбоновите поводи. На първо място - ДОСТЪПНА ЦЕНА! И на второ място, получавате мек и гъвкав повод с висока линейна здравина и отлична способност за гасене на рязки удари. Този повод се връзва бързо и лесно без необходимост от специално скъпи инструменти или клещи за кримпване. Тези основни предимства дават възможност на риболовеца да лови на истинския предел на такъма без да се бои от "късания" и загуба на морски трофеи. Този повод вярно ще ви служи в лодката и от брега, без да ви тежи на портофела. С него бързо и удобно може да си вържете всички видове монтажи и такъми от тролинг, пилкинг и поппинг до офшор риболов от брега. Предлага се в голям диапазон от диаметри на практични и удобни шпули със защитна велкро лента за фиксиране на влакното на шпулата.

Цвят: прозрачен
Размотка - 50 метра
Висока линейна вдравина
Изключителна устойчивост на триене
Отлична здравина на възела
Мек и гъвкав
Бързо потъване
Made in Japan

30,00 лв.
Монофилно влакно Maver Smart Dual Band 600м - потъващо

Супер качество монофилно влакно в размотка от 600 метра. Произвежда се чрез уникален процес на съединяване на два вида материал. Резултата който се получава е монофилно влакно с висок коефициент на потъване, издръжливо на късане и с повишени качества на износване и късане на възел. Влакното е меко и много добро за риболов на мач, фидер и carp fishing.
30,00 лв.
Монофилно влакно Lineaeffe Take Extreme Ice - 150m

Супер прозрачно влакно за риболов на плувка, болонеза, фидер, спиниг и бомбарда.
Има гладка и калибрована повърхност. Средно твърдо. Слаба разтегливост - "ниска памет". Отлично държи на възел и има голяма издръжливост на опън. Висока износоустойчивост и абразивност. Перфектно е за ползване в морето, тъй като е прозрачно и не плаши рибите.

10,00 лв.
Влакно Daiwa BULK TOURNAMENT ST

Това е едно от най-иновативните монофилни влакна на пазара в момента. Отличава се с перфектно калибриран и точен диаметър. Притежава почти нулева памет. 100% потъващо. Има най-високата абразиво и износоустоучивост от всички модели на Daiwa, което го прави водещо за риболов на дъно - carp fishing и feeder fishing. Дори след многократна употреба, влакното не променя якостните си характеристики и си остава меко и силиконизирано. Притежава висока издръжливост на възел и линейна якост.
Интересне факт е че дори протъркано и силно увредено, то притежава значителна якост. 
Цвят тъмно сив 
 
39,00 лв.
Монофилно влакно Daiwa TOURNAMENT SF LINE 150m - прозрачно-зелен цвят

Представяме ви новото монофилно влакно TOURNAMENT SF. То съчетава в себе си всички нови технологии към днешна дата в производството и екструдирането на монофилни влакна. Като, резултат, това е най-модерното и технологично влакно на пазара направена по последните технологии в Япония. Влакното е с по-висока издръжливост на възел, има съвсем малка разтегливост "памет" и висока абразивоустойчивост. Ниската разтегливост ви дава точно и бързо засичане на рибата и по-дълъг живот на влакното при активно ползване. Меката и гладка повърхност на нишката се плъзга без никакви усилия през шпулата на макарата и водачите на пръчката, като ви подсигурява далечен кастинг без никакво усилие.
Това влано е отлично за риболов на плувка и болонеза. Може да се ползва и в сладка и в солена вода.

Цвят: Прозрачо зелен
Размотка: 150м

14,00 лв.
Prologic XD Distance Mono 1000m Монофилно влакно

Изработен от двуслоен съполимер, този монофил се отличава с невероятна здравина на възел и устойчивост на абразия, заедно с много ниска памет.

Цвят: жълт
Дължина: 1000 метра

32,00 лв.
PROLOGIC MIMICRY GREEN HELO Влакно

 Нов модел на MIMICRY с три нюанса на зелено, перфектно тонизиран с естествената среда. В това ново поколение MIMICRY не е подобрен само цвета, но има промяна и в неговата структура. Използван е превъзходен съполимерен материал - следователно съотношението якост към диаметър се увеличава. 
74,00 лв.
PROLOGIC MIMICRY MIRAGE XP 500M Влакно

За последните 2 години Prologic са инвестирали много време и усилия за да създадат уникалната Mimicry 3D технология. С успеха от доста полулярните, награждавани за качество и дизайн, Mimicry 3D на Prologic сега сме готови да се качим до следващо по-високо ниво с нашата нова революционна технология, а именно камуфлажното монофилно влакно Prologic Mimicry 3D Mirage XP. 
32,30 лв.
PROLOGIC DENSITY CARP MONO

 Монофилно влакно с висока плътност което е проектирано и създадено около всички изисквания за риболов. След почти две години проучвания и тествания Prologic създадоха този уникален продукт. Поради високата си плътност влакното е бързо потъващо. Знаително намалена разтегливост, което води до много по-добро предаване на чувствителността.
Постигната е по-висока якост при направа на възел и влакното е по-устойчиво на абразия. Уникален процес на екструдиране, който помага за по-висок стандарт на гладкост с по-малка активна памет. Благодарение на всичко това, този монофил е мек и по-естествен на допир. Страхотна универсална линия без никакви компромиси! 

55,50 лв.
PROLOGIC Mimicry 3D Mirage XP Влакно

За последнит 2 години Prologic са инвестирали много време и усилия за да създадат уникалната Mimicry 3D технология. С успеха от доста полулярните, награждавани за качество и дизайн, Mimicry 3D на Prologic сега сме готови да се качим до следващо по-високо ниво с нова революционна технология, а именно камуфлажното монофилно влакно Prologic Mimicry 3D Mirage XP.
66,00 лв.
Prologic XLNT HP CAMO Влакно за Шаранджийски риболов

Подобрена версия на известното монофилно влакно за шарански риболов XLNT. Благодарение на новия процес на екструдиране и новия ко-полимер(двойно изграден ко-полимер) е увеличена здравината на възела и намалена паметта на влакното, превръщайки XLNT в перфектната 4 тонна камуфлажна шаранджийска монофилна линия.
20,00 лв.
Prologic Density Snag - Shock Leader 100m Шок лидер

DENSITY SNAG & SHOCK LEADER Невероятно здрав, гъвкав и мек на допир, устойчив на абразия и практически невидим във вода. Това е нашият нов лидер на Density Snag and Shock.
16,80 лв.