Монофилни (потъващи) влакна за риболов на плувка ✔️ nikulden.com

Монофилни (потъващи) влакна за риболов на плувка

Влакно DAMYL TECTAN SUPERIOR METHOD Sinking 150м
Новата версия TECTAN METHOD предлага по-голяма здравина, по-малка памет и добра абразивна устойчивост. Създадено с флуорокарбоново покритие, за да потъва бързо във водата и да издържа на всякакви наранявания от скали и миди. Влакното е подходящо както за FEEDER, така и за MATCH риболов. Технически характеристики: • бързо потъващо • флуорокарбоново покритие • висока абразивна устойчивост • прикриващ цвят • много малка разтегливост
10,95 лв.
Монофилно влакно Maver TT ICE - 150m

Представяме на вашето внимание нова генерация монофилно влакно. То е съставено от 50% Nylon и 50% Fuorocarbon. С тази комбинация на молекулярно ниво, нашите инженери успяха да постигнат забележителен резултат, като съчетаха предимствата и на двата материала. Резултата е висока линейна издръжливост и издръжливост на възел - благодарение на найлоновия материал. И висока износоустойчивост, намалена видимост под водата и ниска памет - благодарение на флуорокарбоновия материал вграден вътре. Повече от това, получи се влакно, което не поема вода независимо от това, колко часа стои във водата (благодарение на флуорокарбона) и е със супер ниска памет (не се разтяга). Влакното има отлични потъващи свойства и не се променя при ниски температури, тествана е до -22 градуса по Целсий.
MADE IN JAPAN SPOOLED IN ITALY
 
 
14,00 лв.
Монофилно влакно Maver Smart Dual Band 150м - потъващо

Супер качество монофилно влакно в размотка от 150 метра. Произвежда се чрез уникален процес на съединяване на два вида материал. Резултата който се получава е монофилно влакно с висок коефициент на потъване, издръжливо на късане и с повишени качества на износване и късане на възел. Влакното е меко и много добро за риболов на мач, фидер и carp fishing.
15,00 лв.
Монофилно влакно Maver Red Devil 150м

Потъващо монофилно влакно - 150м.
Японско производство. Прави се по уникална технология, която съединява два различни вида монофилни повода. Притежава низка разтегливост с почти нулева памет. Меко и здраво. С голяма издръжливост на възел.
Перфектен избор за мач, фидер и carp fishing
Цвят: червен/черен
9,00 лв.
Монофилн Daiwa HYPER SENSOR GUN METAL 300м

Ново издание на популярния HYPER SENSOR. Перфектно за риболов на мач, фидер и на дъно.
15,00 лв.
Монофилно влакно Maver - MATCH - FEEDER SINKING - 150m
Благодарение на най-добрите японски партньори и дългогодишния опит, ние сме в състояние да предложим суперефективно потъващо влакно с найлонова структура от най-високо качество. Използва се при всяка риболовна техника, но е идеален за фидер, метод фидер, мач риболов, където истинско потъващо влакно е необходимо като първи избор от всеки риболовец. В допълнение към потъващата сила, това влакно представя супер здравина на възел и наистина висока абразия съпротивление, като при контакт с дъното или с външни структури, като при движещи се малки поводи или подобни аксесоари на същата основна линия!
16,00 лв.
Formax Sea Specialist 300 m.
Монофилно влакно от най-висок клас, предназначено предимно за морски риболов, но е много подходящо и за риболов в сладки води. Изключително здраво с много точни, реални параметри, нулева памет и висока издръжливост на възел и на външни влияния / UV лъчи /. Син, невидим под водата цвят. Подходящо за далечни замятания. 
7,50 лв.
Salsa Quantum Quattron PT 275м.
Прозрачно червено влакно с изключителни характеристики.Червеното оцветяване, което прави влакно лесно забележимо на повърхността, става невидимо при дълбочина от 1.3 м. и на практика е невидимо за рибата. Също така Salsa е много устойчиво на триене и е истински "работен кон",както за фидер риболов така и за шаранджийски риболов. 






19,50 лв.
Монофилно влакно Lazer Pro Specialist Match-Bolo
Висококачествено японско влакно, специално създадено за риболов с макара. Изключително здраво и устойчиво. Бързия темп на потъване и ниската разтегливост го правят идеално за риболов с мач и на плувка...
7,95 лв.
Монофилно влакно Lazer Specimen Match
Твърдо и бързопотъващо влакно, подходящо за английски риболов. Изключително здраво и устойчиво на усукване. 
7,00 лв.
Монофилно влакно Lazer Match 150 m
Твърдо и бързопотъващо влакно, подходящо за английски риболов. Изключително здраво и устойчиво на усукване. Специално повърхностно третиране – осигуряващо минимално триене по водачите на мачовата пръчка. 
5,30 лв.