Мултипликатори ✔️ nikulden.com ✔️ СУПЕР ЦЕНИ

Мултипликатори

Мултипликаторът е вид макара за риболов, която е предназначена да увеличи скоростта, с която можете да изтеглите влакното си. Това се постига чрез използване на зъбна система, която умножава броя на завъртанията, направени от дръжката, за да задвижи макарата. Това води до по-бърза скорост на извличане в сравнение с обикновена макара за риболов.

Мултипликаторните макари често се използват за морски риболов или други видове риболов, които изискват дълги замятания и бързи скорости на извличане. Те също така често се използват в турнирен риболов, където скоростта е критична.

Мултипликатор макарите обаче могат да бъдат по-трудни за използване от другите видове риболовни макари, тъй като те изискват определено ниво на умения за контролиране и правилно замятане. Те също така обикновено са по-скъпи от другите видове макари, така че може да не са най-добрият вариант за начинаещи или случайни риболовци.

Екипът на магазин Никулден Ви пожелава - Наслука!

Нов
Байткастинг Мултипликатор QUANTUM ULTREX CAST LH 101
Качествено изработен от издръжливи компоненти, с компактни размери и много добра функционалност - това е байткастинг мултипликаторът Quantum Ultrex Cast.
137,90 лв.
Мултипликатор Okuma Makaira Lever Drag Reel
Okuma Makaira Lever Drag Reel е легенда в Big Game риболова на трофейни риби като Bluefin Tuna, Yellowfin Tuna, Marlin, големи групери и акули. Мултипликаторът Makaira предоставя безкомпромисно съвърш...
1328,00 лв.
Мултипликатор SIREN S 6PH-L Black Hole
Уникална макара от NS BLACK HOLE за морски риболов.
Високотехнологична макара за морски риболов, уловила в себе си всички нови технологии в съчетание на здравина и лекота.
Удоволствието от замятане на стръв за морски риболов с лодка придобива нови величини.
·        Плъзгаща звукова система, борбата с рибата е наслада за всички сетива.
·        Подсилени месингови зъбни колела .
·        Леко тегло от 180 гр което свежда до минимум умората по време на дълги часове риболов.
·        Рамката с графитен материал намалява теглото на макарата за по-малко умора при дълъг риболов.
·        Carbon Drag Pad въглеродна драг подложка за дълготрайна драг мощност.
·        Машинно изрязана алуминиева шпула.
·        Калъф за макара от мек плат.
·        Предавателно число:6.6:1
·        Лагери:7+1
·        Обиране на влакното с един оборот: 62 см
·        Капацитет на шпулата: PE4.0/270m
·        Дължина на дръжката: 55 мм
·        Тегло на макарата: 180гр
·        Максимално съпротивление: 8 кг
·        Единична  дръжка: за Лява Ръка
300,00 лв.
Електрически мултипликатор DAIWA TANACOM 750

След голямия успех на DAIWA TANACOM 500, се появи търсене на по-голям модел с по голям капацитет на влакно, и по-мощен мотор за свръх-голями дълбочини. И така, стигнахме до това бижу. DAIWA TANACOM 750 предлага точно тези, нови и търсени екстри. Голям капацитет 700м / 0,41мм влакно здрав, мощен и надежден мотор.
Електрическите мултипликатори на DAIWA са знамените със своята надеждност и дългосрочна експлоатация и са практически "неразрушими" при нормални условия на риболов. А това е много важно в морето или ако сте тръгнали на далечен, екзотичен и скъп риболовен круиз.
999,00 лв.
Мултипликатор с цифров брояч - DAIWA TANASENSOR 500

Мултипликатор с цифров брояч DAIWA TANASENSOR 500
В продължение на много години Танасенсор се нарича пример за надеждност и мощност сред норвежките рибари. Особено мощният механизъм е истински показател, който успешно помага при улова на много големи екземпляри от големи дълбочини.
Електронният дисплей с брояч на дълбочина предлага голямо предимство при риболов в средна дълбочина или на тежък терен, защото винаги знаете къде се намира вашата примамка. Предавката предлага огромна мощност.
Tanasensor е перфектният избор, когато имате нужда от мощност и надеждност.

Цифров дислей ( в метри)
Почистваща се конструкция
UTD  система
Automatic levelwind
Кръгла EVA дръжка
Drag Power - 9kg

480,00 лв.
Електрически мултипликатор TANACOM 500

Предлагаме на вашето внимание здрав, надежден и мощен електрически мултипликатор. Той ще ви даде удобна и сръчна помощ при риболов на голями дълбочини 100-200м, когато тежки монтажи или пилкери трябва да се вдигат нагоре, при това бързо. Ако сте опитвали това упражнение с механичен мултипликатор, този процес се превръща в досадно и тежко занимание. Повече от това, този процес включва и вадене на закамчената риба, дори и с трофейни размери. Всичко това се извършва с едно просто движение на пръста на дясната ръка, като се премества лосчето на предавката напред. Хода е регулиран от 0 до Max power. Разбира се макарата е снабдена и с дръжка за механично операция.
1100,00 лв.
Savage Gear SG6 BC 250 LH Мултипликатор
Стилна макара, проектирана да се отличава при замятане с малки, също така и с големи примамки, благодарение на олекотения си дизайн и фино настроени части. Компактното и ергономично проектирано тяло, включващо здрава алуминиева рамка, улеснява работата на риболовеца, когато се борави с голяма риба. EDP ​​боядисана алуминиева рамка

Отделен макародържач от неръждаема стомана 5+1 стоманени сачмени лагери
Мека на допир гумена дръжка
Месингов червячен вал
349,00 лв.
Savage Gear SG6 300 BC LH 7.3:1 Мултипликатор
Чиста мощност в компактна опаковка – това е, което риболовците, които се насочват към най-трудната риба, могат да очакват от макарата SG6 BC
419,00 лв.
Мултипликатор Okuma Solterra RH
Мултипликатор Okuma SLX е за дясна ръка и има две скорости. Риболовецът може да избира според ситуацията между бърза скорост или бавна скорост, която осигурява максимална мощ и въртящ момент.
548,00 лв.
Мултипликатор Okuma - Cavalla LH 2 SPD
Okuma Cavalla притежава ключовите концепции в индустрията за такъв тип макари и достатъчно мощ, необходими на риболовците, които често имат излети.
559,00 лв.