Плетено влакно YGK X-Braid Olltolos PEWX8 Finesse Shangrilla
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Плетено влакно YGK X-Braid Olltolos PEWX8 Finesse Shangrilla

YGK X-Braid Olltolos PEWX8 Finesse Shangrilla е японско влакно от най-висок клас, което е изработено по същата технология както вече утвърдения модел YGK X-Braid Upgrade X8. Влакното се отли...
  • 100
  • 10
  • 4.54
  • #0.4
  • 954962
35,42 лв. (с данък) 35,42 лв. (без данък)
Бърза поръчка
YGK X-Braid Olltolos PEWX8 Finesse Shangrilla е японско влакно от най-висок клас, което е изработено по същата технология както вече утвърдения модел YGK X-Braid Upgrade X8. Влакното се отличава със своята здравина, устойчивост на абразия и на заплитания. Подложено на HST обработка влакното е едновременно твърдо и еластично и позволява постигането на голяма дистанция при замятане, а неговата ултра чувствителност гарантира успешния улов при всякакви условия.
954962

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение ДЪЛЖИНА, M ТЕСТ, LB ТЕСТ, KG ЯПОНСКА НОМЕРАЦИЯ код Цена Добави в количката
100 10 4.54 #0.4 954962 35,42 лв. с ДДС
add_circle купи