Флуорокарбонови влакна ✔️ nikulden.com

Флуорокарбонови влакна

Нов
Unitika Trout Leader Fluoro 30 m Флуорокарбон
Флуорокарбон с японско качество, произведен в Япония от Unitika. Мек, за да презентирате и водите примамките оптимално, но и изключително устойчив на триене.
17,00 лв.
Флурокарбоново влакно Lineaeffe NOBU XFC FLUOROCARBON 100- - 50м

Мeко флуорокарбоново влакно. 100% невидимо във водата. Тънките диаметри могат отлично да се ползват за поводи. За връзване на куки за риболов на плубка или фидер. По-дебелите влакна са подходящи за лидери за спиниг или за връзване на куки за риболов на дъно в сладки и солени води.
XFC японска технология на екструдиране.
18,00 лв.
Флуорокарбон Westin W6 ST5
Флуорокарбонът от серията Westin W6 ST5 осигурява невероятна устойчивост на абразия, здравина и еластичност. Уникалният процес на производство във Westin позволява създаването на поводи с малък диамет...
23,50 лв.
Флуорокарбон Westin W6 ST3
Флуорокарбоновите влакна от серията Westin W6 ST3 са разработени с идеята да осигуряват максимална устойчивост на удар и здравина на възел и то при максимално малък диаметър. W6 ST3 е бързопотъващ, та...
20,50 лв.
Флурокарбонов повод - DAIWA TOURNAMENT FC HOOKLINE 50m


Висококачествен 100%-тов японски флурокарбон
Създаден за връзване на поводи с куки за риболов на плувка, фидер, спининг
Мек и гъвкав
Практически невидим във водата
Супер устойчив на триене
Издръжлив на възел
50 метра шпула
Различни диаметри според нуждите на риболовеца

20,00 лв.
Шок Лидер "F" TOURNAMENT SW от DAIWA - 0.80 / 0.90mm

Tournament SW shock leader line type F (fluorocarbon), е селектиран продукт от най-последна генерация флорокарбони, които се произвеждат в Япония.
Предлаганите диаметри и размотка от 50 метра, са подрани изключително за морски риболов - тролинг, пилкинг, поппинг и други морски риболовни техники и направа на морски такъмчета за риболов с изкуствени и живи примамки. Тъй като флуорокарбона е много твърд материал, сме предвидили и шпули с голям диаметър. На тях влакното не се "мачка" и деформира и излиза на удобни прави поводи. Шпулата има външен силиконов предпазител, който държи влакното от една страна и отпуска повод под контролирано напрежение.
 
60,00 лв.
Флурокарбонов лидер - DAIWA SALTIGA XLINK - 30m

DAIWA SALTIGA X'LINK FLUOROCARBON LEADER влакно
SALTIGA FC Leader е изработен от  100% флуорокарбон. С този нов продукт в серията SALTIGA, DAIWA представя последното издание на един от най-сложните японски флуорокарбонови материали, който е изключително абразиво устойчив от една страна, но и много еластичен от друга. С тези свои качества той бързо и лесно се връзва за плетеното влакно с всички познати възли и си изпълнява перфектно задачата по защита на основното влакно от камъни, зъби и други възможни поражения.
Идеално подходящ за повод за риболов в сладка вода и в морето.
Предлага се на размотка от 30м

Цвят: прозрачен
Висока линейна якост
Изключителна устойчивост на абразия
Отлична здравина на възела
Бързо потъване
Минимална разтегливост
Произведено в Япония


32,00 лв.
Флуорокарбон YGK F-AID Super Strong
Флуорокарбонов повод F-AID Super Strong от популярния японски бранд YGK, предлагащ се в широка гама от размери. Отличен за ултра лайт риболов, поради тънките си размери и високата якост. Предлага се в...
15,30 лв.
Флурокарбон - Daiwa TOURNAMENT FC LEADER - 50m

TOURNAMENT FLUOROCARBON LEADER влакно
Tournament FC Leader е изработен от  100% флуорокарбон. С този нов продукт в серията Tournament, DAIWA представя последното издание на един от най-сложните японски флуорокарбонови материали, който е изключително абразиво устойчив от една страна, но и много еластичен от друга. С тези свои качества той бързо и лесно се връзва за плетеното влакно с всички познати възли и си изпълнява перфектно задачата по защита на основното влакно от камъни, зъби и други възможни поражения.
Идеално подходящ за повод за риболов в сладка вода и в морето.
Чрез редизайн на опаковката, Daiwa успяха да намалят използването на пластмасови материали с над 50% в сравнение с предишната версия.
Предлага се на размотка от 50м, освен диаметри 0,45 и 0,50мм, които са с размотка съатветно 28 и 21 метра.

Цвят: прозрачен
Висока линейна якост
Изключителна устойчивост на абразия
Отлична здравина на възела
Бързо потъване
Произведено в Япония

16,00 лв.
Флуорокарбонов повод Daiwa PROREX FC LEADER SUPER SOFT - 50м
Daiwa PROREX FC LEADER SUPER SOFT
Флуорокарбоново влакно, произведено в Япония. То е  идеално за поводи, защото притежава висока износоустойчивост, като същевременно остава меко и лесно за връзване.  Подходящо е както за сладководен така и за морски риболов.
Отлично съотношение цена / качество. 

Почти невидимо във водата
Ниска разтегливост
Висока устойчивост на триене
Потъващо
Меко и удобно за връзване
Made in Japan
12,00 лв.
Влакно Hi-Catch Fluorocarbon NEO 50m.
Това влакно е усъвършенстван вариант на Hi-Catch Fluorocarbon, като сега е с по-висока износоустойчивост. Като допълнение към стандартния прозрачен цвят за този тип влакна, сега се предлага и в розов цвят, който се слива дори още по-добре с водата. Подходящо е за всякакъв тип риболов.
22,90 лв.
Флуорокарбон Toray Saltline Super Light Fluorocarbon
Висококачествено флуорокарбоново влакно за light game морски риболов. Съчетава перфектен баланс от здравина и еластичност, като същевременно остава устойчиво на износване и абсорби...
42,00 лв.
Флуорокабон Toray Fluorocarbon Chinu Ikadakakari Syun-Ka-Shu-To
Toray е един от най-доверените и популярни производители на риболовни влакна и бланки за въдици в Япония, име което отдавна се е превърнало в нарицателно за най-високо качество и надеждност. Флуо...
52,00 лв.