Риболовни принадлежности ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Риболовни принадлежности

Риболовните принадлежности са допълнителни артикули, които могат да се използват за подобряване на риболовното изживяване, осигуряване на допълнителна функционалност или безопасност и за по-удобен риболов на риболовеца. Някои обичайни принадлежности за риболов включват:

1.     Кутии и чанти за съхранение и организиране на риболовни принадлежности.

2.     Риболовни клещи, ножици и други инструменти за рязане и манипулиране на влакна и куки.

3.     Кепове и живарници за безопасно ксъхранение и боравене с рибата.

4.     Поляризирани слънчеви очила за намаляване на отблясъците и подобряване на видимостта във водата.

5.     Риболовни шапки, ръкавици и дрехи, предназначени да предпазват от слънцето и времето.

6.     Риболовни столове, държачи за въдица и други елементи, които да направят излета по-удобен по време на риболов.

7.     Сонари за риба и друга електроника за локализиране и проследяване на риба.

8.     Предпазни средства като спасителни жилетки, свирки и комплекти за първа помощ.

Изборът на риболовни принадлежности може да зависи от личните предпочитания, вида на риболова и условията, в които риболовецът ще лови.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Класьор за блесни и клатушки DAIWA PRESSO WALLET (C) - M/L

Първокласни чанти, произведени от оптични карбонови нишки, предназначени за съхранение на микро клатушки за риболов на пъстърва. Клатушките могат да бъдат фиксирани хоризонтално или вертикално. Вътрешният разделителен слой предотвратява контакт между куките и по този начин повреди върху повърхностите на примамките не са възможни. Вътрешната част на ципът е със специално покритие за предотвратяване на закачане. Предлагат се в два размера – Medium и Large в черен цвят.
Medium:

Размери – 14х20х4 см
Тегло – 55 гр

Large:

Размери – 17х23х4 см
Тегло – 63 гр

65,00 лв.
Нов
Удължител за кеп DAIWA NZON Landing Net Handle Extension - 1m

Удължител за кеп DAIWA N'ZON Landing Net Handle Extension. Съвместим с моделите -  DAIWA 24 NZON FEEDER PRO LANDING NET HANDLE и DAIWA 24 NZON FEEDER LANDING NET HANDLE.

Дължина – 100 см
Транспортна дължина  - 100 см
Тегло – 100 гр

90,00 лв.
Нов
Единичен мек калъф за въдица - DAIWA PROREX Padded Rod Bag

Дебело подплатен транспортен калъф за една монтирана въдица. Дебелата подплата осигурява оптимална защита на въдицата и макарата. Долната част е снабдена с гумено покритие, което предотвратява проникването на вода и влага. Калъфът е оборудван с подплатена презрамка и дръжки за носене.
Предлага се в три размера:
За въдици с транспортна дължина до:

127 см
145 см
157 см 

42,00 лв.
Нов
Кутия за риболовни принадлежности DAIWA D-BOX LS/LD/LR TACKLE SYSTEM

Daiwa D-Box System е гама от пластмасови кутии с премиум качество. Перфектни са за съхранение на примамки и други аксесоари. Благодарение на плътно затварящия се капак и четирите щипки, тези кутии са 100 % водоизолирани. Всички модели са изработени от рециклирана пластмаса.
Размери:

34.4 x 21.5 x 3.3 см - 465 гр
34.4 x 21.5 x 4.8 см - 416 гр
34.4 x 21.5 x 9.0 см - 608 гр

20,00 лв.
Нов
Кутии за принадлежности DAIWA BOX WP SEALED - Плитки/Дълбоки

Тези първокласни кутии за принадлежности са изработени от удароустойчив ABS материал и са изключително издръжливи. Благодарение на уплътнителния пръстен на капака, водата не може да навлезе и всички аксесоари вътре са идеално защитени от влага и вода. Кутиите се доставят с подходящи магнитни подложки, които лесно могат да бъдат залепени за допълнителна защита на съдържанието – идеални за куки, вирбели и др. Основите на кутиите са конструирани така, че е възможно свързването на две кутии една с друга. Предлагат се в следните версии плитки (зелени) и дълбоки (червени). Произведени в Япония!
Размери (плитка версия) - 11x6.5x1.3cm
Размери (дълбока версия) - 11х6.5x1.8cm
20,00 лв.
Нов
Чанта с кутии за примамки DAIWA PROREX TACKLE BOX BAG - M/L

Prorex Tackle Bag – Размер M
Основното отделение на чантата Prorex Tackle Bag M съдържа 2 големи пластмасовии кутии, предназначени за съхранение на примамки, джиг-глави и др. Големият преден джоб и двата странични джоба предлагат достатъчно място за съхранение на документи и дребни предмети.

Материал -  Външен слой – nylon
Материал -  Вътрешен слой -  polyester
Размер – 38х14х24см

Prorex Tackle Bag – Размер L
Основното отделение на чантата Prorex Tackle Bag L съдържа 3 големи пластмасовии кутии, предназначени за съхранение на примамки, джиг-глави и др. Получавате и още 1 малка кутия в един от двата предни джоба, идеална за съхранение на дребни аксесоари като вирбели. Двата предни джоба предлагат достатъчно място за съхранение на документи и дребни предмети.

Материал -  Външен слой – nylon
Материал -  Вътрешен слой -  polyester
Размер – 38х18х24см

80,00 лв.
Нов
Макара с преден аванс DAIWA 750 QC/QR

С двете версии на моделите QR / QC, DAIWA предлага две изключително малки макари за ултра лек риболов. Перфектни за риболов на лед или UL риболов на костур, пъстърва и кефал в езера и реки. Оборудвани са със сгъваема дръжка и ABS шпула, която спомага за по-далечен кастинг.
QR 750:

3 лагера
Infinite Anti-Reverse®
ABS® aluminum spool  - алуминиева шпула
Aluminum fast snap handle – сгъваема алуминиева дръжка
I-Shape handle knob – кноб с форма I-shape

QC 750:

1 лагер
Infinite Anti-Reverse®
ABS® aluminum spool  - алуминиева шпула
Aluminum fast snap handle – сгъваема алуминиева дръжка
I-Shape handle knob – кноб с форма I-shape

58,00 лв.
Нов
Карабинки DAIWA TOURNAMENT W-SNAP - 10 бр в опаковка

Супер качествени карабини, изработени от легирана, пружинна стомана. Използват се за закачане на джигове, воблери, пилкери и други примамки. Карабината е със специална, широка дъга, за да запази качествената игра на примамките.



Код
Размер
Тест
Дължина
Брой в опаковка


16512-200
S
9 kg
9 mm
10


16512-201
M
20 kg
12 mm
10


16512-202
L
32 kg
16 mm
10



9,00 лв.
Нов
Хладилна чанта DAIWA 23 INFINITY EVA COOL BAG

Размерът на Daiwa Infinity Cool Bag е идентичен с този на EVA Tackle Container, но вътрешността е изолирана със специален слой материал, който запазва качеството на пренасяните в нея – захранки, напитки или храна. Твърдият капак може да се използва като малка маса при изработката на монтажи.

Материал – EVA
Размери – 42х32х26 см
Тегло – 1.36 кг

140,00 лв.
Нов
Чанта DAIWA 23 INFINITY EVA TACKLE MANAGER

Голямa, водоустойчивa чанта за такъми, изработена от изключително дебел 2 мм EVA материал. Здравият, твърд капак може да се използва като малка маса за направата на монтажи. Двете вътрешни кутии, които са изработени от твърд EVA материал, са фиксирани чрез скоба към рамката и предлагат място за принадлежности, монтажи, поводи и др. Благодарение на пространството между кутиите е осигурено достатъчно място на дъното за сигурно съхранение на сигнализатори.

Размери – 42х32х26 см

190,00 лв.
Нов
Чанта DAIWA N‘ZON EVA FEEDER BAG - L

Тази първокласна чанта получи наградата „Най-добър продукт“ на изложението Efttex 2019. Чантата е разделена на две основни отделения. Горното отделение може да се отстрани чрез закопчалка и предлага много място за големи аксесоари. Долното отделение се доставя с 4 пластмасови кутии и разделители, които ще Ви помогнат в подреждането на аксесоарите или фидер кошничките. Два допълнителни странични джоба с цип предлагат място за документи, телефон и др. Здравите дръжки и подплатената презрамка осигуряват оптимален комфорт при носене, дори когато чантата е сериозно натоварена.
Размери:

Долно отделение: 38x26x22см
Горно отделение: 35x22x8см

Материал: EVA
210,00 лв.
Нов
Постелка за откачане с метър FilStar Compact Mat KK 35-1
Отлична постелка с метър Compact Mat KK 35-1, подходяща за риболовци, търсещи начин да улеснят своята мобилност. Подложката е изработена от максимално щадяща рибите материя и е изцяло подплатена с мек...
38,00 лв.
Нов
Спирала Daiwa PROREX SCREW-IN - M/L

Спирала за завинтване, която (налични в 2 размера) е основата на системата Screw-In.

Спирала M / 3cм: Подходяща за силиконови примамки от 15-22см
Спирала L / 5см: Подходяща за силиконови примамки от 23-30см

6,00 лв.
Нов
Плетено влакно Daiwa J-BRAID X4 YELLOW (жълто) - 270м

Славната история на Daiwa J-Braid серията е продължена с още една изненада. Изданието от 4 нишкови влакна - DAIWA J-BRAID X4. Тази серия гордо продължава всички знаменити качества на 8-нишковата серия, като запазва кръглия профил, висока здравина на възел, мекота и константен диаметър. Тази серия е изключително атрактивна, като цена/качество, 100% произведена в Япония.
Може да се ползва за всички видове стандартни спинигови макари и мултипликатори. Приложима е за всякакъв вид и начин на сладководен и морски спинигов риболов. Като може да се ползва от Light спиниг и джигинг до Offshore спиниг и тролинг от лодка.

4 нишкова структура
Висока линейна якост
Много висока здравина на възела
Висока абразивна устойчивост
Made in Japan

30,00 лв.
Нов
Троен твърд калъф Tackle Code TC 119
Висококачествен троен твърд калъф от линията Tackle Code, подходящ за три шарански пръчки на 3 части или телекарп с транспортни размери до 1.40 m. Моделът TC 119 разполага с допълнително уширено прост...
123,00 лв.
Нов
Единичен твърд калъф Tackle Code
Висококачествен единичен твърд калъф от линията Tackle Code, подходящ за спининг или боло въдица с макара. Предлага се в два варианта: TC 128 за пръчка с дължина на снадката до 1.20 m и TC 101 съотве...
62,00 лв.
Нов
Двоен твърд калъф Tackle Code
Висококачествен двоен твърд калъф от линията Tackle Code, подходящ за две спининг или боло въдици с макари. Предлага се в два варианта: TC 129 за пръчки с дължина на снадката до 1.20 m и TC 102 съотв...
98,00 лв.