Стабилизатор за колче CZ Marshal Bankstick Stabilizer
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Стабилизатор за колче CZ Marshal Bankstick Stabilizer

Стабилизаторът за колче на Carp Zoom ще държи фиксирано колчето на място дори при мек и кален терен. Практичен аксесоар, препоръчителен при съчетаване на колче с бъз бар. Изключително издръжлив продук...
  • CZ2508
  • Шарански стойки
  • 7.70x11
  • 954478
14,58 лв. (с данък) 14,58 лв. (без данък)
Бърза поръчка
Стабилизаторът за колче на Carp Zoom ще държи фиксирано колчето на място дори при мек и кален терен. Практичен аксесоар, препоръчителен при съчетаване на колче с бъз бар. Изключително издръжлив продукт, изработен от алуминий, прахово боядисан в черен мат.
954478

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Модел ШАРАНСКИ РИБОЛОВ Размер, cm код Цена Добави в количката
CZ2508 Шарански стойки 7.70x11 954478 14,58 лв. с ДДС
add_circle купи