Силикони за морски риболов ✔️ nikulden.com

Силикони за морски риболов

Нов
Тракалка Daiwa PROREX SCREW-IN INSERT GLASS RATTLE

Този аксесоар служи за монтиране в силиконови примамки. Той придава допълнителна атрактивност на примамката, като и добавя шумов, тракащ ефект. Това е стъклена капсула пълна с малки стоманени топчета. Произвеждат лек тракащ шум и по този начин могат да провокират дори и най-пасивните хищници. Идеалено съвместим продукт в комбинация със системата Prorex Screw-In.
8,00 лв.
Силиконов рак Lineaeffe за калмари и октоподи

Силиконов рак Lineaeffe, предназначен за улов на калмари и октоподи. Предлага се в четири цвята и три размера.

Размер small (малък) – 9 х 5 см
Размер medium (среден) – 10 х 6 см
Размер large (голям) – 12 х 8 см

3,00 лв.
BR Fish 3.3
Bay Ruf BR Fish е силиконова примамка с издължено тяло и тънка опашка, завършваща с хоризонтално разположен копиевиден плавник. Създадена е с идеята за риболов на лаврак в силно пресирани райони, като се комбинира с джиг глава Bay Ruf BR Head. Дължината ѝ е 3.3" и се произвежда в разнообразни разцветки, които са подходящи за различна осветеност и цвят на водата.
Формата на тялото на BR Fish позволява два различни основни начина на монтаж, при които силиконът има различно поведение. Когато го монтирате с плоската част надолу, се препоръчва използването на darting проводка. Когато го монтирате с плоската част нагоре, примамката стои изпъната във водата благодарение на формата си и на BR Head, и може да се води на равномерна проводка, като я задържате в желания воден слой. При дартинг целият монтаж (силикон и глава) се стрелка рязко встрани, като прави плавни глайдове, а опашният плавник се размахва апетитно. На равномерна проводка, примамката има много обрана игра, като опашният плавник създава високочестотни трептения, подобно на плуваща малка рибка.
Bay Ruf BR Fish е страхотен силикон, който ще Ви въведе в един различен риболов на лаврак, а и не само. Можете да го използвате както в морето, така и в реки. Примамката е подходяща и за риболов на други видове риби, тъй като има много универсална форма и размер, и интересно поведение във водата. Поръчайте сега и се убедете сами!
17,60 лв.
Tetra Works Uber
Tetra Works Uber е малък силиконов шад от серията Tetra Works на DUO International. Дължината му е 50мм. На пръв поглед прост малък шад, но на практика има добре замислена структура. Странично сплеснатото тяло има вдлъбнатини от двете си страни, които насочват струи с вода към опашката и стабилизират позицията на силикона и играта му. Опашката е оребрена от долната си страна и е изключително еластична. Ребрата улавят струите, които вдлъбнатините на тялото насочват към опашката и ги донасочват към петата. По този начин не позволяват на цялата опашка да се размахва прекалено хаотично, а движението е само при петата. Страхотна силиконова примамка за риболов на морски риби, като сафрид, попчета, морски врани, скорпид и друг тип рокфиш. Сладководните хищници също не остават безразлични, когато го зърнат.

Tetra Works Uber може да бъде воден както на равномерна проводка, така и с активна анимация с въдицата. Произвежда се в различни разцветки, които позволяват използването му в различни условия. Прозрачните и полупрозрачни цветове са подходящи за светлата част от денонощието и за осветени места през нощта, докато плътните цветове правят много добър контраст под водата при риболов в тъмен участък или в мътна вода. Всички цветове са или с UV ефект, или светят при нагряване с лампа, или съдържат светещ брокат.

Също както и останалите модели силикони от серията Tetra Works, и Uber е овкусен с аромат на скарида, който допълнително засилва усещането у рибите за истинска плячка.
15,70 лв.
Tetra Works Deliy
Tetra Works Deliy е силиконов червей предназначен за риболов на сафрид (Ajing риболов). Дълъг е 63мм и на пръв поглед дава вид на прекалено голяма примамка за този вид риба. Това обаче не е съвсем така, защото формата на тялото и еластичният материал, от който е направена позволяват на рибите да всмукнат и сгънат силикона в устата си безпроблемно. Апетитът на активните сафриди е пословичен и с този силиконов червей лесно ще го провокирате.

Плоското тяло на Tetra Works Deliy дава още едно предимство на риболовеца. Когато примамката е монтирана хоризонтално, с острие на куката откъм плоската част, риболовецът може лесно да я контролира под водата, държейки я изпъната, или пък да я анимира активно с върха на въдицата. При този монтаж, копиевидната опашка на силикона се мандахерца много атрактивно и привлича рибите отдалеч. Когато пък я монтирате вертикално, с плоската част настрани, пропадането се ускорява, а при анимация силиконът имат по-пасивна игра.

Също както и останалите силикони за сафрид от серията Tetra Works на DUO, и моделът Deliy е овкусен с аромат на скарида, който допълнително привлича и настървява рибите. Произвежда се в разнообразни прозрачни и плътни цветове, които са характерни за Ajing риболова. Повечето от разцветките са или с UV ефект, или светещи, а някои имат само вложен светещ брокат.

Вероятно сами се досещате, че Tetra Works Deliy работи добре не само при риболов на сафрид, но и при сладководен лек риболов на костур и други дребни хищни риби. Това е примамка, която ще Ви донесе много успех, така че не се бавете и поръчайте сега!


13,70 лв.
Tetra Works Chibi Burny
Tetra Works Chibi Burny е силиконова примамка, умален модел на популярния Tetra Works Burny, създадена за риболов на сафрид. Размерът му е 34мм. Също както и по-големият си брат. и тазиримамката се състои от хоризонтално сплеснато тяло с две секции. В предната си част има две ребра, след които има леко стеснение и задна трапецовидна част с още едно ребро в края. Към задната част на тялото са прикрепени две тънки пипала, които се развяват апетитно във водата при анимация с въдицата. Формата на примамката е причина за изпънатото ѝ положение във водата, когато е монтирана на специализираните глави за Ajing риболов Tetra Works Sniphead.

Когато се използват тези джиг глави, Tetra Works Chibi Burny може да бъде водена както на дартинг проводка, стрелкайки се наляво-надясно, така и на равномерна проводка, с много фина или много агресивна анимация с върха. При втората проводка, логично, пипалата се размахват много атрактивно пред погледа на рибите.

Всички силикони Chibi Burny са овкусени с аромат на скарида. Също както и другите силикони Tetra Works, и този се произвежда в много разнообразни цветове, като всеки от тях или реагира на UV, или свети при нагряване с лампа или челник.

Не се колебайте повече и поръчайте Tetra Works Chibi Burny сега! Перфектен силикон за дребни сафриди!


13,70 лв.
Tetra Works The Rock Grub 5
Силиконова примамка - Tetra Works The Rock Grub 5
17,60 лв.
Tetra Works The Rock Grub 3.5
Силиконова примамка - Tetra Works The Rock Grub 3.5
16,60 лв.
Tetra Works Movvy
Tetra Works Movvy е силиконова примамка за риболов на дребни морски хищници, предимно дънни. Тялото на вид наподобява тяло на рибка, но всъщност е много нестандартно. В областта зад главата има малка изрязана част, в която да легне главата при монтаж. Когато се монтира джиг главата, главата на силикона се сгъва надолу. При проводка с такъв монтаж, тялото на Tetra Works Movvy трепти много отчетливо, създавайки вибрации във водата.
Най-подходящите глави за монтаж на Tetra Works Movvy са Tetra Works Sniphead в размер M и в размер L. Освен по гореописания начин, джиг главата може да се монтира и стандартно през главата на силикона, като тогава той може да се води и анимира пелагично в средния воден слой, или пък по дъното с тръскане на върха на въдицата, като за пасивен силикон.
Tetra Works Movvy се продава в пакети по 12 броя. Цветовете, в които се предлага са разнообразни - плътни, прозрачни и полупрозрачни. Повечето от тях са с добавен брокат, светещи или реагиращи на UV елементи. Можете да използвате примамката във всякакви условия, осветеност и прозрачност на водата.
Освен дънни морски видове, на силиконите от този модел успешно се лови едър сафрид, меланура, спари, дребни груперчета, каменен костур (перка) и други морски видове. Костурът също не остава безразличен към вибрациите на тази примамка.
15,70 лв.
Tetra Works Megalopa
Tetra Works Megalopa е малка силиконова примамка, имитация на ларва на раче, която е предназначена за риболов на сафрид (аджинг). За разлика от другите силикони на Tetra Works, които са за същия тип риболов, този има значително по-малко тяло (20мм), и доста по-нестандартна форма. Основната цел на тази примамка е дребният сафрид, който се появява по нашите ширини късна пролет или ранно лято.
Най-подходящите глави за Tetra Works Megalopa са Tetra Works Sniphead в размер SS. Монтирани на такава глава силиконите Megalopa могат да бъдат анимирани много акуратно, с много леки потрепвания с върха на въдицата. Най-подходящата проводка е с няколко къси подръпвания и след това да се остави примамката да пропадне леко. При пропадането Megalopa-та прави спираловидно движение надолу. Можете да я водите и на равномерна проводка с леки потрепвания с въдицата.
Tetra Works Megalopa се продава в пакети по 16 броя, в разнообразни плътни, прозрачни и полупрозрачни цветове. В повечето от цветовете има вграден брокат, фосфорисциращи или реагиращи на UV елементи. С подобна цветова гама можете да разчитате на примамките на Tetra Works във всякакви условия, по всяко време на денонощието.
Tetra Works Megalopa е много уловиста примамка и за дребни сладководни хищници, а и за някои мирни риби на нано-джиг.

15,70 лв.
Tetra Works Pipin
Tetra Works Pipin е модел силикон проектиран за риболов на сафрид (ajing). Тялото на силикона е с четвъртита, почти квадратна форма, като от горната си гръбна част е по-сплескан. Опашката е дълга и тънка, с оребрение в края. Тази форма на тялото, в комбинация със специализирани глави за риболов на сафрид Tetra Works Sniphead спомага правилната позиция на Pipin във водата при проводка. Силиконът стои изпънат, като при пропадане планира, а при анимация с върха на въдицата опашката се размахва апетитно. Разбира се, примамката може да бъде монтирана и на други монтажи, като например шарнирен с чебурашка.
Произвежда се в над 10 цвята. Част от цветовете са прозрачни с различен брокат в тях, като той реагира на UV светлина. Има и няколко цвята, които са светещи при нагряване с фенер.
Всички силикони Pipin са овкусени с аромат на скарида.
Tetra Works Pipin е една изключителна примамка не само за риболов на сафрид, ами за всякакви рокфиш видове, а също така и за костур. Силиконът е мек и в същото време много издръжлив на разкъсвания от зъби. Не се колебайте да си го купите, ако сте решили да атакувате дребните морски рибки или пък малки костурчета!
15,70 лв.
Tetra Works Chop
Tetra Works Chop е още един модел силиконова примамка за риболов на сафрид от DUO International. Разбира се, също както и при останалите модели такива примамки на марката и този не оставя безразлични други морски и сладководни хищни риби.
Характерно за Tetra Works Chop са ребрата по тялото му, както и сплесканият край на опашката. Тези две характеристики позволяват да ползвате тази примамка пълноценно и в бурно море без да се оплита. Когато Chop е монтиран на предназначените за това джиг глави Tetra Works Sniphead, той стои винаги изпънат във водата.
Диагонално разположените дълбоки ребра на тялото позволяват също различна анимация на силикона при различен монтаж. Например:

Когато върхът на ребрата сочи надолу и напред, тогава примамката създава по-голямо съпротивление при потъване във водата. Съответно позволява да бъде задържана по-лесно в един воден слой.
Когато Chop е монтиран с върха на ребрата нагоре и напред, тогава примамката потъва по-лесно надолу и създава по-голямо съпротивление при повдигане и анимация с въдицата.
Освен тези два монтажа, Tetra Works Chop може да се монтира и странично с вертикално разположена опашка, като тогава поведението му във водата и пропадането са по-бързи и естествени.

Освен ребрата на тялото, примамката има и две малки ребърца в средата на опашката. Те спомагат за по-естественото трептене във водата дори при много фина анимация с въдицата. Също така позволяват на много малки рибки да сгънат примамката на две в устата си при атака.
Също както и при другите силикони от серията Tetra Works, Tetra Works Chop е много еластичен силикон. Произвежда се в разнообразни цветове - плътни, прозрачни, такива с брокат, светещи и такива, които реагират на UV светлина.
Не се колебайте дълго и поръчайте Tetra Works Chop сега! Това е примамка, която ще Ви донесе успехи не само в риболова на сафрид и рокфиш, ами и в сладководни водоеми при риболов на костур, пъстърва и други хищници.
13,70 лв.
Tetra Works Burny
Tetra Works Burny е силиконова примамка, създадена за риболов на сафрид. Примамката се състои от хоризонтално сплеснато тяло с две секции. В предната си част има четири ребра, след които има леко стеснение и задна трапецовидна част с още едно ребро в нейния край. Към задната част на тялото са прикрепени две тънки пипала, които се развяват апетитно във водата при анимация с върха на въдицата. Формата на примамката допринася за изпънатото ѝ положение във водата, когато е монтирана на специализираните глави за риболов на сафрид Tetra Works Sniphead.
Когато се използват такива глави, Tetra Works Burny може да бъде водена както на дартинг проводка, стрелкайки се наляво-надясно, така и на равномерна проводка, с фина или по-агресивна анимация с върха. При втората проводка пипалата се размахват апетитно пред погледа на рибите.
Всички силикони Burny са овкусени с аромат на скарида. Също както и другите силикони Tetra Works, и този се произвежда в различни цветове, като много от тях реагират на UV, а други светят при нагряване с лампа.
Не се колебайте повече и поръчайте Tetra Works Burny сега! Независимо, дали ще ловите сафрид, рокфиш, костур или друга риба, този модел ще ви донесе успех.
13,70 лв.
Силикон Westin RingTeez Curltail
Където и да се появи, Westin RingTeez Curltail предизвиква фурор! Изпъкналите ребра на RingTeez предизвикват изкушаващи вибрации във водата и привличат всеки хищник в обсега. Живите цветове и wacky ta...
13,50 лв.
Cannibal Shad 8cm 5pcs Комплект силикони
Savage Gear Cannibal Shad 8см е изключително успешна примамка за риболов на костур, щука, бяла риба и сом. Със своето уникално гъвкаво движение, съвсем доближаващо се до това на жива рибка, Cannibal Shad e просто неустоим за хищните риби. Разнообразие от нови цветове и размери, покриващи всички ситуации и условия по време на риболов.
10,50 лв.
Cannibal Shad 10cm 5pcs Комплект силикони
Savage Gear Cannibal Shad 10cm е изключително успешна примамка за риболов на костур, щука, бяла риба и сом. Със своето уникално гъвкаво движение, съвсем доближаващо се до това на жива рибка, Cannibal Shad e просто неустоим за хищните риби. Разнообразие от нови цветове и размери, покриващи всички ситуации и условия по време на риболов.
12,00 лв.
Cannibal Shad 12.5cm 4pcs Комплект силикони
Savage Gear Cannibal Shad 12.5см е изключително успешна примамка за риболов на щука, бяла риба и сом. Със своето уникално гъвкаво движение, съвсем доближаващо се до това на жива рибка, Cannibal Shad e просто неустоим за хищните риби. Разнообразие от нови цветове и размери, покриващи всички ситуации и условия по време на риболов.
13,70 лв.
Силикон Westin BullTeez Shadtail
Искате ли да хванете голяма риба? BullTeez е перфектният избор за улов на най-големите екземпляри от хищници като щука и костур. Комбинацията от Shad Tail и тънко тяло създава изкусително движение с п...
10,90 лв.
Силикон Westin Stanley the Stickleback Shadtail
Силиконoвата примамка Stanley the Stickleback Shadtail е изработена чрез 3D сканиране на истински екземпляри от вида Stickleback, които както е известно са предпочитаната - богата на мазнини и протеин...
3,30 лв.
Силикон Westin HypoTeez Shadtail
Хипнотизирайте хищниците с Hypo Teez. Кръстена с латинското име на рибката корюшка (Hypomesus Olidus), ръчно оцветената примамка е толкова реалистична, че дори истинската ѝ майка не би я различила. Пр...
3,50 лв.
Savage Gear 3D TPE Swim Squid 250mm Силиконова примамка
Страхотна примамка с превъзходни детайли и супер реалистичен профил, създадена въз основа на 3D сканиране на истински калмар. Примамката плува и изглежда като жив калмар, а това ще провокира всяки морски хищник да я атакува. Може да се води по няколко различни начина. Със замятане и бавно извличане, да се приложи слоу джиг техника или на тролинг. Уникалният дизайн от две части позволява на риболовеца да добавя аромати от вътрешна страна или да добавя тройна или асист кука при 180мм и 250мм модели. 95мм и 125мм са по два броя в опаковка с монтирани в различна посока куки за двойно действие.
31,90 лв.