Шаранджийска въдица Daiwa BLACK WIDOW XT CARP 3.60/3.5LB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Шаранджийска въдица Daiwa BLACK WIDOW XT CARP 3.60/3.5LB

Шаранджийски въдици Black Widow XT – шампионът на цена и производителност в гамата шаранджийски въдици на DAIWA!

Тези добре балансирани заготовки от въглеродни влакна HMC+ напълно убеждават със своята ефективност на леене.

120,00 лв. С вкл. данък

100,00 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Два 10 фута. Моделите Stalker покриват най-важните области на риболов на къси разстояния и риболов на шаран с лодка.

10 фута въдица с 2.0lbs може да се използва за лек повърхностен риболов с хляб и плувка или за риболов с леки съоръжения в по-малки води. Силният гръбнак на 3.5lbs 10ft. Stalker прът позволява да се борите успешно дори с големи шарани от лодката.

Когато трябва да бъдат насочени по-отдалечени места за хранене, 12ft. и 13 фута Пръчките Black Widow XT са правилният избор.

Пръчката Spod с тестова крива от 4,5 фунта и отчетливо действие на върха се отличава с мощен гръбнак и позволява удобно замятане на тежки ракети за стръв.

Трисекционният модел с 12 фута. и 3.0lbs е проектиран за ловци на шарани, които обръщат внимание на компактната затворена дължина, но не са готови да правят компромис по отношение на замятането и бойните характеристики.

Двете пръчки Stalker от серията Black Widow XT Carp, както и 12ft. пръчка с арт.-бр. 11584-364 разполагат с 40 мм начален водач, всички други въдици Black Widow XT имат 50 мм стартов водач.

Оборудван с водачи от титаниев оксид и тънка дръжка за свиваща се тръба, изчерпателната гама на Black Widow XT включва монтажна пръчка за почти всяка област на приложение при риболов на шаран.

HMC+® заготовка от въглеродни влакна
Водачи от титанов оксид
Премиум EVA 
Алуминиева капачка

Daiwa
11584-365
Тегло
415 гр.
Марка
Daiwa
Брой водачи
6 бр.
Брой секции
2
Дължина въдица
3.60 метра
тип риболов
Шаран
Тип въдица
Шаранджийска въдица
Материал Дръжка
Eva foam
Транспортна дължина
188 см
Акция
3.5lb

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!