Спининг пръчка Daiwa GEKKABIJIN HRF842M 2.40м / 7-28gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Спининг пръчка Daiwa GEKKABIJIN HRF842M 2.40м / 7-28gr

Абсолютно уникална спиниг въдица в своя ценови клас. Универсално приложение. Може да се ползва за риболов с малки и средни воблери, въртележки и клатушки. Но, също така отлично "чува" и силикончета и джигчета, без да пропуска кълванета. Засечката е бърза и сигурна, благодарение на здрвия "гръбнак" на страхотната бланка с която е снабдена тази въдица. Бланката е тънка и бърза, изработена от 1K Wooven "плетен" carbon. Екипировката е с FUJI водачи, през които тънкото плетено влакно се изнизва идеално гладко. Макародържача е абсолютен уникат с преден винт и заключване. Ръкохватките са разделени и са с EVA дръжки.

  • Карбонова бланка от 1К плетен карбон
  • Кух връх
  • Водачи Fuji
  • Патентован, Daiwa Unique макародържач
  • EVA ръкохватки
  • Подходящ е и за морски риболов

 

183,33 лв. (с данък) 183,33 лв. (без данък)
Бърза поръчка

 

HRF842M-AU
Марка
Daiwa
Дължина въдица
2.24метра
тип риболов
Спинингморски
Тип въдица
Спинингова въдица

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!