Спинингова въдица Maver BUTTERFLY SUPER LIGHT - 2,20m / 0,8-4gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Спинингова въдица Maver BUTTERFLY SUPER LIGHT - 2,20m / 0,8-4gr

Като начален проект тази въдица беше планирана, за модерния Trout AREA fishing. Но, след, като нашите експерти я взеха за тест и започнаха да я ползват, те с изненада констатираха, че всъщност този спининг има много по-голям потенциал. Той може успешно да се ползва с много различни примамки и като размер. Повече от това с него успешно се реализират и различни спининг техники - джигинг, джъркинг и други. Всичко това идва от отлично подбраната бланка и висококачествените компоненти с които спининга е екипиран.

И така обобщено, Maver BUTTERFLY SUPER LIGHT, има висока чувствителнос и "чуваемост" на примамките. С него отлично се хвърлят малки и микро силикони, но също така отлично се замятат и водят микро и нано клатушки и въртележки 00 и 0.

Нашите тестери уверяват, че въпреки деликатния си дизайн и свръх леко тегло, с тези спининги се вадят и едри трофеи, като не са констатирани повреди или счупвания на предоставените спининги.

Този модел се предлага в различни модификации на дължини и акции. 

 

120,00 лв. С вкл. данък

100,00 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

MAVER
05707072
Тегло
68 гр.
Марка
MAVER
Брой водачи
8 бр.
Брой секции
2
Дължина въдица
2.20 метра
тип риболов
Спининг
Тип въдица
Спинингова въдица
Материал Дръжка
Eva foam
Транспортна дължина
114 см
Акция
0,2-30,8-4

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!