Спинингова въдица CORMAN GTS UL SPIN 1.85m / 2-8gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Спинингова въдица CORMAN GTS UL SPIN 1.85m / 2-8gr

Отлично предложение на Германския производител CORMORAN. Спинига съчетава в себе си традиционното качество на CORMORAN, вниметелно подбрани и монтирани компоненти, ново издание HMC карбонова бланка и най-новите тенденции в модерния спинигов риболов. Бланката е бърза и жилава с много малко тегло. Всяко замятане и вадене на риба ще ви донесе по-силни вълнениия и по-голяма тръпка.

Спинига е предназначен за риболов на костур и пъстърва с малки и средни примамки

58,33 лв. (с данък) 58,33 лв. (без данък)
Бърза поръчка
27-9008181
Тегло
95 гр.
Марка
CORMORAN
Брой водачи
7 бр.
Брой секции
2
Дължина въдица
1.85 метра
тип риболов
Спининг
Тип въдица
Спинингова въдица
Материал Дръжка
Eva foam
Транспортна дължина
98 см
Акция
2-8

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!