Спининг въдица NINJA X UL SPIN 1.90м. /1-9гр.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Спининг въдица NINJA X UL SPIN 1.90м. /1-9гр.

NINJA X UL SPIN / LIGHT JIGGERSPIN
Спининг въдица

Ултралеките модели от серията спининг въдици Ninja X са оборудвани с много чувствителен връх от твърдо въглеродно влакно – идеален, когато леките щепсели, лъжици или спинери трябва да се хвърлят на отдалечени места.

Действието и кривата на огъване на здравия гръбнак са проектирани да осигурят чисто забавление в битката, като същевременно намаляват загубите. Тези добре балансирани въдици се отличават с тънъка бланка, която предава действието на примамката и контактите на рибата моментално към секцията на дръжката. X-Wraps на заготовката допринасят за устойчивостта на усукване, увеличават прецизността на отливките и осигуряват стабилност при борба с голям екземпляр.

HVF® заготовка от въглеродни влакна
Тънък и лек празен дизайн
Секция на дръжката Brading-X
Премиум коркова дръжка
Водачи от титанов оксид

75,00 лв. (с данък) 75,00 лв. (без данък)
Бърза поръчка
11627-190
Тегло
95 гр.
Марка
Daiwa
Брой водачи
8 бр.
Брой секции
2
Дължина въдица
1.90 метра
Тип въдица
Спинингова въдица
Транспортна дължина
100 см

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!