Въдици за тролинг ✔️ nikulden.com

Въдици за тролинг

Въдица Daiwa EXCELER TROLLING INTERLINE

Въдици за тролинг, проектирани за улов на сьомга, морска пъстърва, треска и щука.
Материалът е микс от карбон и фибростъкло, което води до огромна издръжливост при тежки натоварвания.
Въдицата е с перфектна крива на огъване и гарантира безопасна работа на борда, поради липсата на класически водачи. 

 Композитна бланка
 Първокласна EVA дръжка
 Gimbal buttcap
 Свободен върхов водач

170,00 лв.
Морска въдица за риболов от лодка DAIWA ACCUDEPTH TROLLING
Първоначално предназначени за улов на сьомга, морска пъстърва и треска, тези пръчки са перфектно приложими за тролинг в сладководни езера за щука и бяла риба.


Първокласна EVA дръжка
Титаниево-оксидни водачи

90,00 лв.
Въдица за джиг и риболов от лодка - DAIWA "SEALINE" PILK - 2.25м/200-500гр

Мощна въдица за улов на трофейни морски и сладководни хищници. Подходяща е за джигинг и тролинг риболов.
Изработени от HMC въглеродни влакна, тези въдици с иновативни компоненти имат изключително добро усещане в ръката. Дръжката е с "X" форми и осигурява перфектен захват, а е и лесна за почистване при необходимост.
140,00 лв.
Въдица DAM IMAX ICONIC SALT 1.55м 8-12lbs
Изключително здрави карбонови пръти с чъвствителен връх . Перфектни за риболов на тролинг както в сладки, така и в солени води.
99,00 лв.
DAIWA PRO STAFF BIG BAIT 2.60/80-210

DAIWA PRO STAFF BIG BAITСпининг въдица
Голяма стръв - Голяма риба! С нашите DAIWA Pro Staff Big Bait въдици дори най-големите щуки с тежки меки пластмасови примамки или тапи не са проблем!
Риболовът с голяма примамка е естествено много енергоемък. Ето защо е още по-важно да ловите с идеално балансирана и лека въдица с перфектни свойства на замятане! Въдиците Big Bait, изработени от HVF въглеродни влакна с технология X45 и Nanoplus, съчетават точно онези характеристики, които са необходими за риболов без усилия! Класически проектираната секция на дръжката, изработена от първокласен корк, е удобна за  ръката ви и в същото време осигурява перфектния лост за дълги и прецизни замятания. Действието на върха и гръбнакът на пръчката са конструирани по начин да водят големи примамки към действие и лесно да буферират клатенето на главата на закачените хищници.
HVF® Nanoplus заготовка от въглеродни влакнаX45® конструкция от въглеродни влакнаV-Joint® Fuji® Alconite K-водачиААА коркова дръжка
430,00 лв.
Въдица за риболов от лодка Lineaeffe DEEP WALKER 300 - 2.40m/300gr

 Карбонова въдица за морски риболов на две части. Снабдена е с плътен връх от стъклопласт. Отличен избор за риболов от лодка на голяма дълбочина и едри риби. Подходяща е и за тролинг и риболов на кльонк.
90,00 лв.
Въдица за риболов от лодка Lineaeffe BOAT RAGE - 3м, .150гр

Въдица на 2 части за риболов от лодка на чепаре, на естествена стръв и на тролинг. Екипирана е с мек и чувствителен връх от плътен фибър. Оцветен е разноцветно, за да се вижда добре на водата. Този връх придава меки и естествени движения на примамката, отчита и най-леките кълванета и попитвания и е много здрав и надежден. Тази пръчка е много универсална и удобна за риболов в морето или в сладки води за риболов на трофейни риби и сом.
Предлага се на супер цена!
70,00 лв.
Спинингова въдица Daiwa BG OFFSHORE PILK

Въдица за джиг и тролинг риболов от лодка. По дългите модели успешно се ползват и за тежък offshore jigging от брега с пилкери и други метални примамки.
Серията пръчки хармонично и цветово се припокрива с макарите от същата BG серия.
Продължавайки знаменитата серия на DAIWA BG макарите, японците конструираха и адекватна серия пръчки с бранда BG.Това са морски въдици за джиг и риболов от лодка. Бланката е от HMC+ карбонови влакна се отличава с ясно изразена върхова-твърда акция и тънка, но здрава бланка. Добавена е и спирална оплетка около цялата бланка гарантираща здравина и издръжливост. Макародържачът е екипиран с двоен винт за да се продотврати нежелано разхлабване на по-тежките макари. Четири секционните модели са оборудвани с подсилени шарнири и позволяват лесно транспортиране.


HMC+® карбонова бланка
Spigot joint
EVA дръжка
Макародържач с двоен винт
Титаниево - оксидни водачи с двойни крачета.


 
150,00 лв.
Въдица за морски риболов - Daiwa SALTIGA AIR PORTABLE
Saltiga AP -AIR PORTABLE
Многосекционните въдици DAIWA Saltiga AP са проектирани за безкомпромисно приложение при най-сурови условия в тропически и други големи рибни дестинации. Затворените дължини от 67 см до 78 см позволяват лесен транспорт в багажа – скъпите тръби за транспортиране на пръчки от сега нататък са в миналото.
За да се осигури безопасен риболов на силни бойни риби като GT, риба тон, Cubera, Amberjack, Rooster & Co., заготовката за пръчка, макародържачът, водачите и съединенията трябва да бъдат с изключително високо качество. Заготовките от въглеродни влакна HVF с технологията X45 са изключително издръжливи и устойчиви на усукване – точни замятания и контролирано представяне на примамката са възможни всеки път. Гръбнакът на пръчките Saltiga предлага огромни запаси от мощност за контрол на големи екземпляри по време на битка и да ги отведе от опасни зони и рифове с напълно затворено съпротивление. Действието на върха ускорява твърдите примамки до много добри разстояния за замятане. Двойните K-образни водачи на Fuji SiC издържат дори на най-силните натоварвания. V-Joint са подсилени със специален материал от въглеродни влакна BIAS, което води до невероятно здрави съединения с идеално хармонична крива на огъване. Разликата с пръчка с две секции е трудна за откриване! Оригиналните макародържатели Fuji с двоен винт осигуряват трайно тежките въртящи се макари и предотвратяват разхлабване на макарата по време на битка. Ергономично оформените дръжки от Hard-EVA са приятни за хващане, предлагат оптимално предаване на мощността и предотвратяват твърде бързото изтощаване по време на риболов.
Трисекционният модел с дължина 1,70 м е разработен за скоростен джигинг на средни до големи дълбочини. Изключително твърдата бланка с тегло на замятане 180-400g е перфектно балансирана и предлага огромни запаси от мощност за битката.
В зависимост от модела тези въдици също са много подходящи за риболов в Норвегия на треска и камбала!
HVF® заготовка от въглеродни влакнаX45® конструкция от въглеродни влакнаV-Joint® Двойни водачи на Fuji® SiCFuji® макародържачPremium Hard-EVA дръжкаПолутвърд транспортен калъф
630,00 лв.