Фидер въдица Maver REALITY FEEDER - 12FT / 3.60m / 80gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Фидер въдица Maver REALITY FEEDER - 12FT / 3.60m / 80gr

Фидери на добра цена! Мечтата на всеки риболовец с ограничен бюджет.

Предназначени са за риболовци, които търсят въдица с която може да се лови както на река с "кошница" - хранилка, така и на модерните "платени" водоеми, зарибени с шарани и амури на "Method feeder". Maver имат решение за такава универсална въдица и това е REALITY FEEDER - 12FT. 

Въдицита е с параболична, прогресивна акция, отлично балансирана, с много чувствителни върхове, тънка бланка и най-вече много надеждна и здрава без да се превръща в "кол".

Въдицата е на три секции и се предлага с два върха от фибър влакна. Истински универсал с впечатляващи характеристики и на добра цена.

  • Качествена коркова дръжка с EVA грип
  • SIC водачи
  • Винтов макародържач с предно навиване
  • Дължина : 3.6 м (12ft)   
  • Акция :  80гр   
  • Брой  секции : 3   
  • Брой върхове : 2   

130,00 лв. С вкл. данък

108,33 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

MAVER
A2750

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!