Фидер въдица Daiwa AIR Z AGS FEEDER 12/13ft- модел 2022
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Фидер въдица Daiwa AIR Z AGS FEEDER 12/13ft- модел 2022

DAIWA SPORTS UK - AIR Z AGS FEEDER въдиците, са нашето най-високо ниво на технология на изработка, качество и вградени материали и компоненти!

Нашата последна иновативна технология на производство на карбонови бланки - X45X, дава на въдицата не само снайперска точност на замятанията, но и още по-важното реализира енергийния потенциал на бланката в грандиозна дистанция на кастинга. Комбинирайки тази "магия" с High Volume Fibre карбонови влакна и нано-ниво (супер минимално) на ползвана смола за слепването на карбоновите влакна, ние получихме и представяме на вашето внимание бланка, която трудно може да се побере в мислите ви и да съществува преди да сте я тествали при нас. Но, повече от това, ние комбинирахме тази невероятна бланка с нашите ексклузивни AGS карбонови водачи. Защото те тежат буквално "нищо" в сравнение с техните метални еквиваленти на пазара. Те са около 70% по-леки!

И така в комбинация с тези два основни елемента получихме AIR Z AGS FEEDER.  Той е комбинация от ултра лека бланка с невероятно бързо възстановяване след замятане - никакви паразитни клатения и люшкания.

Но тук стигаме и до основната художествена изработка и красота - дръжката на AIR Z AGS фидера. Тя започва с къса секция от Duplon за опора на палеца, и продължава с невероятния ALPS Air Pad макародържач от 'skeletal' изпълнение. Лек, красив и надежден, той фиксира сигурно макарата, като дава и истинско, реално усещане за "контакт" с такъма и рибата в ръката. Продължавайки по дръжката надолу сме вградили следваща секция от Duplon, за по добър грип на ръката, като на него сме изваяли логото AIR. Веднага след него сме изработили най-тънката и изящна дръжка от високо-качествен корк стил Armlock, като финала на дръжката е отново с ръкохватка от Duplon с по-голям диаметър за надежден грип за ръката.

Фидерите AIR Z AGS се предлагат в няколко размера и акции. 

1500,00 лв. С вкл. данък

1250,00 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

на 12 вноски по 147.65 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

 

Модел Дължина WGT. C/WT Части Върхове Водачи  
AZFAGS10Q-AU 10’ 170g 40g 2 MTQ 1oz. 1.5 & 2oz MTQBG AGS  
AZFAGS11Q-AU 11' 165g 50g 2 MTQ 1oz. 1.5 & 2oz MTQBG AGS  
AZFAGS12Q-AU 12' 210g 60g 3 MTQ 1oz. 1.5 & 2oz MTQBG AGS  
AZFAGS1213Q-AU 12'/13' 230g 80g 3+1 MTQ 1oz. 1.5 & 2oz MTQBG AGS  
Daiwa
AZFAGS1213Q-AU
Марка
Daiwa
Страна на производство
Uk

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 3% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!
За всички поръчки над 2 кг и отстъпки над 10% НЕ ВАЖИ безплатната доставка !!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!