Шаранджийска въдица - Daiwa INFINITY ALPS X45 13FT / 3.75LB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Шаранджийска въдица - Daiwa INFINITY ALPS X45 13FT / 3.75LB

 • В света на шаранския риболов въдиците Daiwa INFINITY са еквивалент на легендарна надеждност 

   

  Произведени в завода на DAIWA във Великобритания. Бланките са направени от последните издания карбонови влакна по патентованата от Daiwa технология X45 и с HVF процес с минимално съдържание смола. Всичко това е комбинирано с уникалната концепция на DAIWA - Magnum Taper. Като резултат, се получават прецизни, леки и бързи бланки. С тях се постигат свръх далечни дистанции при замятане от една страна, и страхотна работа при вадене на рибата. Откачите и загубите на риба при вадене ще се сведат до минимум.

  Тези бланки, следвайки технологията на перфектната въдица, са екипирани с последната версия ултра леки TDG водачи и ALPS макародържач с двойно заключване. 

  Daiwa INFINITY ALPS X45 - са представени в няколко дължини и акции. Всички въдици са тествани и усъвършенствани от експерти на Daiwa по водоемите на Великобритания и са тунинговани до съвършенство. 

  Доверете се на този модел и ще пренесете вашия риболов на друго ниво, като точност и резултатност. А удоволствието от ползването на тези съвършенни въдици е гарантирано от DAIWA!!!!

 • Дължина - 3.96 м
 • Акция - 3.75 Lbs
 • Тегло - 442 гр.
 • Брой водачи - 6 бр
 • Стартов водач - 50 мм
 • Транспортна дължина - 2.00 м
833,33 лв. (с данък) 833,33 лв. (без данък)
Бърза поръчка
IFX45C3334-AX
Тегло
442 гр.
Марка
Daiwa
Брой секции
2
Дължина въдица
3.90 метра
тип риболов
Шаран
Тип въдица
Шаранджийска въдица
Материал Дръжка
Eva foam

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!