Въртящи блесни за спининг риболов ✔️ nikulden.com

Въртящи блесни за спининг риболов

Блесна Trout Tandem
Блесна "Trout Tandem" е примамка за риболов на пъстърва произведена от MEGABASS. Има две перки, разположени на една и съща ос, което и позволява да създава по-ярки блясъци във водата, които привличат рибата. Също така, блесната е оборудвана с куки, които обикновено се използват при риболов на пъстърва.
Trout Tandem Spinner се предлага в няколко размера и цвята и може да се използва както в сладководни, така и в соленоводни среди. Като цяло това е доста популярна примамка сред риболовците на пъстърва.
7,90 лв.
Блесна Bug
Mepps Bug е един от блесните, произвеждани от френската компания Mepps за улов на различни видове хищни риби, като костур, щука, клен и др.
Bug Mepps има формата на насекомо, което му позволява да привлича риба, като имитира естествената си плячка. Примамката е оборудвана с остриета, които създават блясък и вибрации при движение във водата, което привлича рибата и я кара да атакува.

Mepps Bug се предлага в различни цветове, които могат да бъдат по-ефективни в зависимост от условията на риболов и вида на рибата. Примамките обикновено се използват за риболов в повърхностни води и са популярен избор за риболовците.

7,60 лв.
Блесна Comet Rainbow Mino
Mepps Comet Rainbow Mino е блесна на френската фирма Mepps, която е един от лидерите в производството на блесни за улов на хищни риби.
Тази примамка има формата на малка рибка, което я прави особено ефективна за костур, клен, пъстърва и други видове риби. Снабдена е с „листа”, които създават блясък и вибрации във водата, привличайки рибите.
Mepps Comet Rainbow Mino се предлага в различни размери и цветове, включително цветен дизайн на дъгата, който имитира малки рибки. Примамката може да се използва както в сладководни, така и в соленоводни води и е популярен избор за риболовците.
9,50 лв.
Блесна Giant Marabou
Mepps Giant Marabou е вид риболовна примамка, предназначена да привлича риба с реалистичния си вид и реалистично движение във водата. Примамката е съставена от голяма цветна опашка на марабу и въртящо се “листо”, което създава вибрации и проблясъци, за да имитира движението на бягаща риба стръв.

Mepps Giant Marabou обикновено се използва за ловене на по-големи видове риба като щука, мускус и лаврак. Примамката се предлага в гама от цветове и размери, за да съответства на вида риба за стръв във водата и предпочитанията на риболовеца.

Когато използвате Mepps Giant Marabou, е важно да използвате подходящо оборудване, като въдица и макара за тежък риболов, за да се справите с размера и силата на рибата, която може да бъде уловена. Също така е важно да променяте скоростта и техниката на извличане, за да имитирате движението на естествена риба стръв и да примамите рибата да удари.

26,20 лв.
Блесна XD
Можете да прочетете всички статии на нашия блог за MEPPS ТУК. Вижте кои са най-подходящите блесни за вашия риболов ТУК.
4,30 лв.
Блесна Aglia Long Cast
Най-новият модел блесни от семейството на MEPPS. Както си личи от името им, този модел е предназначен за далечно замятане. Почти всички грамажи и разцветки от моделите са налични, така че за вас остав...
5,00 лв.
Блесна с единична кука Aglia HSSA
Лидерът сред спинер примамките във вариант с единична кука. Ако човек можеше да види всички пъстърви хванати с AGLIA, то това щеше да бъде една огромна планина" (Duborgel).
4,60 лв.
Блесна Aglia-E
Aglia-e комбинира атрактивните свойства на серията Aglia с един нов аксесоар - ултравиолетово топче, нанизано на куката. 
6,90 лв.
Блесна Comet Decore
Mepps Comet Decore е вид примамка за риболов, произведена от Mepps, добре позната марка в риболовната индустрия. Comet Decore разполага с ярко оцветена, ръчно вързана опашка от еленски косми и въртящо се месингово острие, което произвежда светкавица и вибрация във водата, за да привлече риба.
Comet Decore се предлага в различни размери и цветове, за да пасне на различни условия на риболов и видове риби. Mepps препоръчва използването на Comet Decore за видове като пъстърва, сьомга и клен както в сладководни, така и в соленоводни среди.
Когато ловите с Comet Decore, се препоръчва да замятате срещу течението и да изваждате примамката със стабилно извличане със средна скорост. Въртящото се острие ще създаде пулсиращо движение и светкавица, която може да примами рибата да удари. Както при всички риболовни примамки, важно е да експериментирате с различни извличания и техники, за да намерите кое работи най-добре за конкретните условия на риболов и целевите видове.
4,60 лв.
Savage Gear Grub Spinners N0 2.2g Въртяща блесна
Тяло с форма на ларва, съчетано с уникално действие, тази блесна гарантирано ще примамва гладните хищници. Блесната развърта моментално, без значение дали ловите по течението или задържате срещу него.
8,90 лв.
Savage Gear Sticklebait Spinner N2 7.3g Въртяща блесна
Тази въртяща се блесна е създадена въз основа на 3D сканиране на малкa рибка - бодливка (sticklebait). Блесната развърта моментално, без значение дали ловите по течението или задържате срещу него. Подходящa е за риболов на костур, бяла риба и щука.
12,60 лв.
Savage Gear Grub Spinners N2 5.8g Въртяща блесна
Тяло с форма на ларва, съчетано с уникално действие, тази блесна гарантирано ще примамва гладните хищници. Блесната развърта моментално, без значение дали ловите по течението или задържате срещу него.
10,90 лв.
Savage Gear Sticklebait Spinner N3 9.1g Въртяща блесна
Тази въртяща се блесна е създадена въз основа на 3D сканиране на малкa рибка - бодливка (sticklebait). Блесната развърта моментално, без значение дали ловите по течението или задържате срещу него. Подходящa е за риболов на костур, бяла риба и щука.
13,50 лв.
Yarie Blender 2.1g Блесна
Yarie Blender е въртяща блесна, създадена за риболов на пъстърва, но отлично се представя и в риболова на кефал и костур.
16,20 лв.
-1,04 лв.
Блесна за риболов EFFZETT SPINNER PREDATOR Gold
Използването на тези блесни с ярки цветове може да бъде разликата между сух и мокър кеп. Подходящи за всички видове хищни риби.
5,86 лв.
6,90 лв.
-1,04 лв.
Блесна за риболов EFFZETT SPINNER PREDATOR Silver
Използването на тези блесни с ярки цветове може да бъде разликата между сух и мокър кеп. Подходящи за всички видове хищни риби.
5,86 лв.
6,90 лв.