Влакна-други ✔️ nikulden.com

Влакна-други

Нов
Плетено влакно Daiwa J-BRAID GRAND X8 MULTICOLOUR (мултиколор) - 1500m

J-Braid GRAND X8 е ъпгрейдната версия на световно известния J-Braid X8. Този вариант е създаден за още по-голямо предимство на риболовеца при борба със силни и едри риби. Какво всъщност е оптимизирано при версията GRAND. Той е абсолютно универсален като приложение в сладка и солена вода. В сравнение с J-Braid, версията GRAND е с по-плътна плетка на нишките. Това се постига чрез допълнителен процес в производството на плетене на влакното. Тази повишена плътност на оплетката дава по-висока износоустойчивост, по-голяма линейна здравина и по-голяма здравина на възел. В допълнение, GRAND е по-гъвкав и така става по-тих при преминаване през водачите на въдицата, малко по-твърд от стандартния J-Braid, което намалява усукването на влакното и повишава кастинга.
С тези нови предимства ще постигнете по-далечни и по-точни кастинги, като ще имате и допълнителна здравина при борбата с трофейни екземпляри.

8 нишкова оплетка
Кръгъл профил
IZANAS® PE нишки
Цвят - Multi-color
Висока износоустойчивост
Висока здравина на възел
Нулева разтегливост
Made in Japan

260,00 лв.
Нов
Плетено влакно Daiwa J-BRAID X8 MULTICOLOUR (мултиколор) - 1500m

J-Braid X8 от DAIWA е изключителнo 8-нишково плетено влакно, което отговаря на най-високите очаквания и изисквания към плетените влакна. Можете да го използвате за най-различни риболовни техники, в море, реки или езера, и винаги да разчитате на безкомпромисните му качества и надеждност. J-Braid X8 преминава през водачите плавно и безшумно, което дава възможност и с леки примамки да достиганете далечни дистанции. Перфектно за спининг, baitcasting  и тролинг макари! Невероятно съотношение цена-качество!

8 нишково плетено влакно
Висока устойчивост на триене
Висока сила на опън
Кръгъл профил
Не се разтяга
Made in Japan

230,00 лв.
Savage Gear Spin Rig 2pcs Стингер
Savage Gear Spin Rig е здрав и издръжлив стингер монтаж за силиконови примамки с една или две тройни куки, според дължината стингера и размера на куката. Добавени са и допълнителни щифтове, за да се фиксират куките в силикона по време на проводка.
9,20 лв.
Savage Gear Spinning T Stinger Кука стингер с вирбел
Стингерите T Treble са идеално проектирани за вертикален риболов, с въртящ се вирбел и ковани държачи за безупречно закачане.
19,40 лв.
Монофилно влакно Lineaeffe Match Top White - голяма бобина

Монофилното влакно Lineaeffe Match Top White e идеалeн избор за замятания на дълги разстояния. Благодарение на супер гладката си повърхност и здравина на възел, ще можете да ловите ефективно и прецизно. Този монофил има отлична видимост извън водата и става невидим, след като се потопи. Предлага се в бял цвят и е с отлично съотношение качество/цена.
12,00 лв.
Повод CZ Feeder Competition Tapered Leader
Специален риболовен повод от продуктовата линия Feeder Competition на Carp Zoom, който се предлага с дължина 5 х 15 m, като основните 13 m са с по-голям диаметър, а останалите&nbs...
20,30 лв.
Плетено влакно Daiwa J-BRAID GRAND X8 MULTICOLOUR (мултиколор) на 3000m


J-BRAID GRAND X8 - мултиколор (MULTICOLOUR) цвят с размотка на 3000m
J-Braid GRAND X8 е ъпгрейдната версия на световно известния J-Braid X8. Този вариант е стартиран за още по-голямо предимство на риболовеца при борба със силни и едри риби. Какво всъщност е оптимизирано при версията GRAND. Абсолютно универсален като приложение в сладка и солена вода. В сравнение с J-Braid, версията GRAND е с по-плътна плетка на оплетката. Това се постига чрез допълнителен процес в произвото на плетенето на влакното. Тази повишена плътност на оплетката дава по-висока износоустойчивост, по голяма линейна здравина и по-голяма здравина на възел. В допълнение, GRAND-a е по-гъвкав и така става по-тих при минаване през водачите на въдицата, малко по-твърд от стандартния J-Braid, което намалява усукването на влакното и повишава кастинга.
С тези нови предимства ще постигнете по-далечни и по-точни замятания, като ще имате и допълнителна здравина при борбата с трофея.


8 нишкова оплетка
Кръгъл профил
IZANAS® PE нишки
Цвят - Multi-color
Висока износоустойчивост
Висока здравина на възел
Нулева разтегливост
Made in Japan



 

480,00 лв.
Шарански повод Premium Rig Silky Soft Removable Skin
Premium Rig Silky Soft Removable Skin е плетен повод със силиконова обвивка, с помощта на който може да изработите перфектните Combi Rig, Blowout Rig, Trigger Stiff Rig и 360° Rig монтажи.
20,90 лв.
Шарански повод Premium Rig Silky Soft Fast Sinking
Premium Rig Silky Soft Fast Sinking e един от възможно най-бързопотъващите поводи, отличаващ се с фина като коприна текстура и перфектна презентация на стръвта.
12,90 лв.
Повод Fox Camotex Soft
Camotex Soft е потъващ плетен повод с много меко, камуфлажно покритие, който може да се използва за направата на различни шаранджийски монтажи. 
37,20 лв.
Антиусукващ уред за навиване на влакно Daiichi Super Line Markey
Daiichi Super Line Markey е иновативен уред за навиване на влакно, предлагащ антиусукваща ротационна система, при която отдаващата влакно шпула се върти, а макарата е стабилно фиксирана върху рамо с м...
75,00 лв.
Savage Gear Pro Peg Blade Rig 2pcs Стингер
Страхотен стингер с тел от неръждаема стомана, острие и вирбел, за перфектната издръжливост и здравина.  Монтирайте острието в центъра на примамката откъм носа или под корема и използвайте клечките за зъби, за да закрепите допълнително задържането. Оборудван със супер здрава тел Carbon49 и остри тройни куки SGY 1X BN.
17,50 лв.