Воблери за морски риболов ✔️ nikulden.com

Воблери за морски риболов

Морски воблер Nomura KENJI - 17cm/33gr - sinking

Специализирана примамка за морски риболов, създадена от екипа на Nomura. Представлява джърк с удължено тяло и форма, която му позволява да плува много естествено, също така се поддава много добре на бавно изтегляне с малки паузи, което го прави още по-реалистичен. Тази примамка е специфична за привличане на морски хищници в крайбрежни плитки участъци. Притежава завладяващи реалистични цветове и е оборудвана с VMC Permasteel тройни куки с обработка срещу солена вода.

Дължина 17cm
Тегло: 33gr
Дълбочина на потъване: 1.2-3.8m

24,00 лв.
Морски воблер DAIWA SLS-Z Vertice R - 12.5cm - Floating/Sinking

Серията воблери на Daiwa - Shoreline Shiner Z VERTICE R са сред най-добрите модели създавани за морски риболов. Вътре в тялото им е вграден уникален механизъм на утежняване - Maglock + R Ver.S, чрез който се постигат максимални дистанции. В утежнението е вложен волфрам - метал, който е с по-висока плътност от тази на оловото. Воблерът е проектиран със специфичната форма, която намалява съпротивлението на въздуха и осугирява движението на волфрамовата тежест към задния край на тялото. При кастинг тежестта се приплъзва по специална тел в тялото към задния край на воблера, в който има пружина, която изстрелва тежестта обратно в предната част. В резултат на този механизъм, началната скорост на воблера се увеличава и е възможно достигането на по-далечни дестинации дори при силен вятър. При попадане на воблера във водата, системата Maglock се задейства и заключва тежестта. Воблерите от серията VERTICE R се отличават с реалистични 3D очи, надеждни тройки със защита от солена вода и страхотни цветови комбинаци. Перфектната им игра, правят тази примамка неустоима за лаврак, лефер, паламуд, маятико или баракуда.

Средна дистанция при кастинг - 75 м
Максимална дистанция при кастинг - 80 м
Дълбочина на газене - 50 см - 140 см
Размер тройки куки No 5
Размер навити халки No 3
Floating варинат - 20.5 гр
Sinking вариант - 23 гр

48,00 лв.
Воблер NOMURA YORI - 13cm/17gr - плуващ

Nomura Yori е изключително добър избор за кастингов морски воблер, благодарение на аеродинамичната си форма. Оборудван е с 3 тройни куки от неръждаема стомана на френския бранд - VMC, които са защите от морската вода. Неговите фантастични цветови комбинации, отразяват светлината благодарение на холографския дизайн. Перфектен за морски риболов, но също така подходящ и за привличане на големи хищници във вътрешните водоеми.
18,00 лв.
Воблер Nomura TAKUMA - 11cm/13gr - плуващ

Nomura Takuma e воблер, предназначен за тролинг риболов. Подходящ избор е, както за морски тролинг, така и за тролинг в сладководни водоеми. Характеризира се с тънко и продълговато тяло, издължена лопатка и атрактивен звук от сачмите поставени вътре в него. Може да достигне дълбочина от 4.5 м, дори при тролене със скорост 7-10 възела (13-18 км/ч). Предлага се в 5 класически морски цвята.  
18,00 лв.
Морски воблер Nomura NAGASA CM - 17.5см, 26гр

Устойчив, соленоводен воблер с перфектно разпределение на тежестта Удължена форма, тежко тяло от поликарбонат, устойчиви на солена вода VMC тройни куки. Средно бързото извличане, спомага за криволичещите движения при плуване и привлича хищниците
20,00 лв.
Realis Fangbait 120DR SW Limited
Realis Fangbait 120DR SW Limited е дълбокогазещ воблер от серията Realis на DUO. След успеха на сладководния вариант с различни хищници по целия свят, дизайнерите на DUO създават морски модел. Дължината му е 120мм. Теглото е 27.5 грама. Работната му дълбочина е от 2 до около 2.8 метра. Този вариант е соленоводна версия, в специални морски цветове, с вградена тракалка, и със здрави морски куки. Основното му предназначение е за тролинг, но с него може да се лови и "от ръка". Максималната скорост при тролинг не трябва да надвишава 8 възела, като производителя препоръчва да се използва при 5 възела, за да се разкрие най-добре потенциала на примамката.
Тялото на Realis Fangbait 120DR SW Limited е умишлено подсилено. Арматурата е цяла, открай до край на воблера, като е прокарана по долната му повърхност. Дебелината ѝ е 1.2мм. Допълнително е подсигурена, като е фиксирана за тялото с метални щифтове. Халките и куките са много здрави. Всичко това вероятно Ви подсказва, че тази примамка е замислена така, че да издържи ударите и напъните и на най-силните хищни риби.
Както вече споменахме, Realis Fangbait 120DR SW Limited се произвежда в атрактивни цветове, с морски акцент. В гамата има както натурални, така и по-ярки разцветки. Разгледайте наличните в галерията по-горе и направете своя избор сега!
39,20 лв.
Инлайн воблер Westin Sandy Inline
Sandy Inline е хибридна примамка за морски риболов от брега, оригинално разработена за риболов на морска пастърва (sea trout), но универсална за случаите, когато соленоводните хищници търсят плячка и се хранят в прибоя и рифовете. 
11,90 лв.
Tide Minnow Slim 140SP
Моделът 140SP е разработен в резултат на необходимостта от модел с неутрална плаваемост в гамата примамки Tide Minnow. Предимствата на по-големия 175SP са намалени, за да позволят на риболовеца да се насочи към риби, които не могат да бъдат уловени с по-големи примамки. Тя остава неподвижна във водата, докато джърк лидерът не я освободи, а подканващото ѝ движение позволява бързи удари!140SP работи добре в различни води, но е проектирана за оптимално представяне в риболовните райони с висока соленост на Средиземно море.
43,10 лв.
Tide Minnow 75 Sprint
Tide Minnow 75 Sprint е компактен потъващ миноу воблер, който има множество разнообразни приложения. Това е един от най-успешните воблери за риболов на распер в сладка вода, на чернокоп по Черноморието, и на кокали и лаврак по южните морета. Компактното 75 милиметрово тяло и теглото от 11 грама са предпоставка за постигането на много добри дистанции за воблер от такъв калибър. Същите тези характеристики го правят устойчив и на морски течения и вълни.
Tide Minnow 75 Sprint запазва атрактивната си игра дори и в бурно море. Работната му дълбочина от 0.5 до 0.9 метра дава възможност да се ползва в плитчини, където често ловуват распери, лавраци, и други хищници. Може да се води, както с бавно, така и с бързо обиране с макарата. Реагира изключително добре и на туич с въдицата.
Tide Minnow 75 Sprint се произвежда в разнообразни разцветки, които са подходящи както за светлата, така и за тъмната част на денонощието (когато става дума за морски риболов). Оборудван е с две остри и много надеждни тройки, които са безкомпромисни при засечка на риба.
31,30 лв.
Realis Jerkbait 120SP
Realis Jerkbait 120SP е флагманът на джъркбейтите в серията Realis на DUO. Дължината му е 120мм, а теглото 18 грама. Плаваемостта му е неутрална. Работната дълбочина е от 1 метър до 1.8 метра. Тялото и лопатката са здрави и надеждни. Куките са много остри, и също много надеждни, в размер #5X. Формата на тялото е силно странично сплесната, с висок профил, и оставя силен силует и отблясъци под водата.
Утежнението на Realis Jerkbait 120SP е една от основните причини за стабилната му позиция във водата, атрактивната игра на различни проводки и далечния кастинг. В предната си част, пред коремната тройка, воблерът има фиксирана плочка тежест, която го държи стабилен при rippin' проводка (с дълго издърпване на въдицата). Зад коремната тройка са разположени две 6мм волфрамови топчета, които се движат в канал до самата опашка на примамката и спомагат кастинга. А под този канал има няколко малки камерки с метални топчета, които издават силен звук.
Realis Jerkbait 120SP работи изключително добре на всякакви проводки. Има добре изразена собствена игра на равномерно водене. При туич се стрелка встрани и се извърта на 180 градуса с корема нагоре, след което застива на място. Може да се изтегля с въдицата (rippin'), може да се джърква с по-мощни "удари" с въдицата. Или с няколко думи - това е воблер с множество приложения.
Освен в сладководен риболов на бас, този воблер е един от най-добрите за риболов на щука, както и за морски риболов на различни видове хищници (дори и във версията със сладководни цветове). Със сигурност ще Ви донесе много положителни емоции, така че не се колебайте въобще, дали да си го купите, а поръчайте сега!
33,30 лв.
Tetra Works Toto Slim Lipless 50S
Tetra Works Toto Slim Lipless 50S е малък потъващ миноу воблер без лопатка. Дължината му е 50мм, а теглото 2.5 грама. Перфектен размер за лайт рок фишинг, както и за сладководен лайт риболов! Работната му дълбочина е от 0.5м до 1м. Тялото е тънко и издължено. Ниското тегло не трябва да Ви притеснява, защото заметната с подходяща въдица и тънка основна линия, примамката лети изключително добре.
Toto Slim Lipless 50S има собствена игра, която е с различна честота при различни проводки. На бавна проводка играта е много обрана и се изразява в дискретен rolling, но когато забързате въртенето на макарата воблерчето оживява и играта се променя в комбинация от rolling и wobbling. При туич също се стрелка и извърта леко настрани, подобно на ранена рибка.
Toto Slim Lipless 50S се произвежда в разнообразни натурални и ярки цветове! Можете да разчитате на него в абсолютно всякаква осветеност и цвят на водата.
27,40 лв.
Tide Minnow Ghost 170F
Tide Minnow Ghost 170F е голям плаващ миноу воблер с дължина 170мм и тегло 46 грама. Работната му дълбочина е от 0.6м до 1м. Голям воблер създаден за едри лавраци и други едри морски риби. В този модел за първи път е инсталирана новата система за утежнение на DUO - D-Bullet System.
D-Bullet System е магнитна система за далечно замятане, която се състои от мощен магнит с метална яка и метален цилиндър, който се движи по ос, разположена по дължина на тялото на воблера. Металната яка на магнита концетрира и насочва силата му в посока на цилиндъра и засилва магнитния ефект. Това влияе изключително положително на кастинга и постигането на далечни дистанции.
Tide Minnow Ghost 170F има силно изразена собствена игра, комбинация от wobbling и rolling. Воблерът има страхотно поведение и на туич, а масивното тяло създава добре забележим силует във водата. И въпреки че това е голяма и тежка примамка, не е необходимо голямо усилие от страна на риболовеца, за да я използва пълноценно.
Tide Minnow Ghost 170F се произвежда в разнообразни цветове, добре подбрани за риболов в различни условия. Куките, с които е оборудван са в размер #1/0, здрави и надеждни. Можете да разчитате напълно на този воблер в борбата с едри риби!
66,50 лв.
Tetra Works Toto Slim 50S
Tetra Works Toto Slim 50S е малък 50мм воблер, предназначен за риболов на дребни морски хищници. Теглото му е 2.4 грама. Потъващ, оборудван с магнитна система за далечно замятане с подвижни топчета. Въпреки ниското си тегло, с него се постигат завидни дистанции при риболов, а компактният размер и форма на тялото го правят подходяща примамка за множество риби в нашите водоеми. Костур, кефал, пъстърва, распер, чернокоп са потенциални таргети при риболов с него.
Tetra Works Toto Slim 50S се произвежда в богата гама от цветове - ярки, натурални, по-тъмни и прозиращи. Някои от разцветките включват и UV и Glow елементи, които допълнително привличат хищниците при риболов в малка осветеност и мътна вода. Както вече споменахме, изначално този воблер е създаден за морски риболов, така че ще бъде страхотно оръжие при риболов на кокали, меланура, малки лаврачета и други дребни рибки в Гърция, Турция и Средиземноморието.
Не се колебайте дали да си го купите, защото това малко воблерче ще Ви донесе много положителни спомени от риболовните излети! Поръчайте сега!
27,40 лв.
Tetra Works Bivi
Tetra Works Bivi е малък вайб с дължина 40мм и тегло 3.8 грама. Предназначен е за морски риболов на малки рибки, но с него успешно се ловят и други хищници, като костур, кефал, распер, че дори и пъстърва.
Компактното тяло, теглото и разположението на утежнението на Tetra Works Bivi му дават много далекобойни способности при замятане. Този вайб потъва изключително бързо, което дава възможност на риболовеца по-бързо и ефективно да облови повече водни слоеве. Играта му е стабилна и успешно можете да го водите в един воден хоризонт, дори и от по-високи места. Трите свободнодвижещи се волфрамови топчета създават силна вибрация и шум под водата и успешно привлича хищниците отдалеч.
Tetra Works Bivi е чудесна примамка за лайт рок фишинг и сладководен риболов, както вече споменахме. Разнообразни цветове, които са подходящи за различни условия!
27,40 лв.
Tide Minnow Lance 160S
Tide Minnow Lance 160S е потъващ воблер от серията Tide Minnow на DUO. Предназначен е за морски риболов. Дължината му е 160 милиметра, а теглото от 28 грама. Много далекобойна примамка, която е проектирана за риболов в северна Япония, където често се лови в силен насрещен вятър и бурно море. Този размер на модела наподобява змиорка, която е най-честата плячка на хищниците в северна Япония.
Работната дълбочина на воблерите TIde Minnow Lance 160S е от 0.5 до 1 метър. В тялото си има 3 волфрамови топчета и 1 стоманено. Трите волфрамовите топчета са подвижни, а стоманеното фиксирано.
Играта на воблера е добре изразена комбинация от wobbling и rolling на равномерна проводка. Работи много добре и на туич с въдицата.
Tide Minnow Lance 160S е подходяща примамка за различни морски риби. Въпреки, че е проектиран за морска пъстърва, по моретата в южните ни съседки вече има на сметката си лаврак, лефер, баракуда, тунаки, паламуд, малки групери, синагрида и много други.
Това е примамка, която ще Ви донесе много успехи в морския риболов в Гърция, Турция и по Средиземноморието, така че не се бавете дълго преди да си я купите!
45,00 лв.
Tetra Works Toto Fat 35F
Tetra Works Toto Fat 35F е плаващ воблер с размер 35мм и тегло от 1.8 грама. Заедно с потъващата S версия на Toto Fat са най-малките воблери в серията Tetra Works на DUO. Изключително успешни примамки за риболов на кефал, костур и дребни морски хищници.
Toto Fat 35F има атрактивна игра, а ниското тегло и плаващите му свойства позволяват да се провожда през по-обрасли места. Лети добре, презентира се лесно на желаното място, а богата гама от цветове предразполага използването му в множество различни условия.
Можете да разчитате на Tetra Works Toto Fat 35F както в сладководен, така и в морски риболов!
27,40 лв.
Realis Jerkbait 130S SW
Realis Jerkbait 130S SW е потъващ воблер с дължина 130мм и тегло от 24.5 грама. SW в името е обозначение за лимитирана серия с цветове за морски риболов. Работната дълбочина на воблера е приблизително до около 2м, което го прави страхотно оръжие за риболов на места с по-голяма дълбочина, или за моменти, когато рибата се придържа в дълбочина.
Обемното тяло на Realis Jerkbait 130S SW създава апетитен силует и силни отблясъци под водата, които доказано изкушават лакомите морски хищници. Този воблер е подходящ за риболов не само от брега, но и от лодка. Има собствена игра на равномерна проводка, и както всички Jerkbait-и на DUO има страхотно поведение при туич, което имитира ранена рибка. Успешна примамка за риболов на лаврак, лефер, баракуда и други.
Кастингът с Realis Jerkbait 130S SW не е никакъв проблем, защото формата на тялото и лопатката са добре обмислени от дизайнера на DUO. Oбемното тяло, което привидно би трябвало да "спъва" кастинга, лети като куршум без никакви проблеми. Утежнено е с общо 7 топчета, три от които се движат по дължина на задната половина на тялото и спомагат кастинга.
Не мислете много преди да си вземете тази примамка! Realis Jerkbait 130S SW определено ще Ви донесе много положителни спомени, и то в моменти, в които сте решили, че всичко е приключило в излета Ви!
35,20 лв.