Pontoon21 Taba Tao 50F MDR Воблер
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pontoon21 Taba Tao 50F MDR Воблер

 

TabaTao от Pontoon21 определено е едно от най-интересните нови попълнения към линията примамки на компанията. Доскоро този модел беше представен само на японския пазар.

  • #071
  • #072
  • #877
29,08 лв. (с данък) 29,08 лв. (без данък)
Бърза поръчка

Тази примамка е много оригинална по своята идея , на първо място, устройството на шумовата камера и вътрешното натоварване. Шумната камера е конструктивно изпълнена под формата на сферична стоманена капсула, в която три вида метални топки, различни по специфично тегло, се движат относително свободно.

На пръв поглед такъв дизайн трябва да доведе до изместване на центъра на тежестта и нарушаване на стабилността на воблера. На практика обаче това дори не се доближава - поне в застояла вода е почти невъзможно да поставите този воблер в покой.

Интересен е и размерът на Табатао .Тази примамка е по-оптимална при улов на малка щука, среден бас и костур с „неспортсменски“ размер.

Що се отнася до стандартните параметри, по които риболовците са свикнали да преценяват работните качества на стръвта, тогава, разбира се, всичко е наред с тях.

Обхватът благодарение на компактния дизайн е отвъд всяка похвала. Особено ясно се проявява при риболов на вятъра с мултипликаторна макара. Няма проблеми при замятане срещу вятъра с определено умение в боравене с кастинг макари.

Задълбочаване - с бързо водене воблерът отива на дълбочина около метър. Въпреки това са възможни варианти. Например при бавно навиване стръвта играе стабилно и можете да я водите в горния слой вода. Това често се изисква.

Плаваемост - "точно". Воблерът не излита от водата като тапа и не „замръзва“. С такава плаваемост е много удобно да „потупвате“ по плитки препятствия и да водите стръвта по метода Cover Cranking.

Стабилността на играта - тук, както споменахме по-горе, всичко е на най-високо ниво.

Е, като приятен бонус, заслужава да се отбележи специалното местоположение на ушите за закрепване на тройките. Тук те са разположени възможно най-далеч един от друг. Така че можете да променяте размера на куките до известна степен.

Характеристики на воблерите Pontoon21 TabaTao:

  • Всички модели са оборудвани с куки Owner

Табатао MDR

  • дължина: 50 мм

  • тегло: 12.0 g

  • плаващ ( F )

  • дълбочина: 1,5-2,0 м

 

Taba Tao 50F

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Цвят Taba Tao Цена Добави в количката
#071 29,08 лв. с ДДС
add_circle купи
#072 29,08 лв. с ДДС
add_circle купи
#877 29,08 лв. с ДДС
add_circle купи