Yarie Access HS 5cm 4.3g Воблер
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yarie Access HS 5cm 4.3g Воблер

Yarie Access 50 HS - стрийминг минноу от японската марка Yarie. Този модел воблер е предназначен специално за улов на пъстърви в бързи реки. HS е бързо потъващ модел, който ще ви позволи да ловите в мощни бързеи на средни и малки реки с високо качество и детайлност. Access перфектно се задържа в течението и не се екструдира на повърхността. Всеки риболовец ще се справи с поддържането на този воблер в желания хоризонт на замятане и проводка. В тялото на воблера има 5 твърдо фиксирани метални топки, които балансират стръвта и й позволяват да не се отклонява дори, когато проводката е перпендикулярно на потока. Цветовата палитра на Access включва над 10 цвята, които са специално подбрани за риболов на поток.
Воблерът е оборудван с първокласни тройни куки.

  • D8
  • D9
  • D3
  • D10

34,50 лв. С вкл. данък

28,75 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Yarie
711694123
Цвят
D8
Производител
Yarie

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Цвят Цена Добави в количката
D3 34,50 лв. с ДДС
add_circle купи
D8 34,50 лв. с ДДС
add_circle купи
D9 34,50 лв. с ДДС
add_circle купи
D10 34,50 лв. с ДДС
add_circle купи