Exsence Strong Ass AR-C 125F Flash Boost 125mm 25g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-6,50 лв.

Exsence Strong Ass AR-C 125F Flash Boost 125mm 25g

Exsence Strong Assassin 125 има по-агресивно действие от своя брат „Silent Assassin“. Предлага се в плаващи и потъващи опции, той включва Flash Boost, Jet Boost и Scale Boost с широко люлеещо се действие, когато се извлича с постоянна скорост, или хаотично мощно плъзгане при рязко движение. Ако искате агресивна примамка за лаврак, Exsence Strong Assassin 125 трябва да е в горната част на вашия списък. 

  • 003 KATAKUCHI
  • 005 CANDY

42,50 лв. С вкл. данък

35,42 лв. Без данък

49,00 лв. - 6,50 лв.

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Предлага се в плаващ (F) и потъващ (S), този 125 mm дълъг Bass hunter разполага с Jet Boost за повишена производителност на замятане до 65 m, което го прави перфектен, когато рибата се храни от разстояние. Flash Boost увеличава привличането чрез отразяване на светлината, дори когато е неподвижен, а мащабът на Scale Boost привлича хищническите инстинкти на превъзходното зрение на Bass. Използвайки равномерна проводка, Strong Assassin има широко клатушкащо действие, но може да се добави агресивно действие чрез използване на резки туичове или плъзгащо действие чрез дълги издърпвания на върха на въдицата. Плаващата версия F ще се гмурне до 0,70 м, а потъващата версия е фантастична за риболов на риба, която се храни на по-големи дълбочини.

FLASH BOOST

Технологията FLASH BOOST окачва огледало от фолио върху малки чувствителни пружини вътре в тялото на примамката. Тази област на тялото е полупрозрачна, което позволява да се видят проблясъци, когато примамката се люлее.​ FLASHBOOST позволява на примамката постоянно да излъчва атрактивна светкавица, дори когато примамката остава неподвижна в зоната на удара. Повишената видимост и пулсиращата светкавица подобряват скоростта на удара, особено при ярки условия близо до повърхността. 

JET BOOST

JET BOOST е проектиран да увеличи разстоянието на замятане в сравнение с примамки с подобни тегла и размери. Системата използва вътрешна движеща се тежест, контролирана от пружинен тип система за контрол на центъра на тежестта (Pat.P). По време на замятането тежестта се принуждава към задната част на примамката, което създава баланс „тегло-напред“, подобрявайки разстоянието и точността на замятане. При падане във водата, пружината автоматично връща тежестта в правилната централна позиция за максимално плуване. JET BOOST позволява по-дълги замятания с подобрена точност, без да се влияе на баланса на примамката по време на риболов.

SCALE BOOST

SCALE BOOST е триизмерен холографски филм, който предлага забележителна реалност, подобна на жива риба. Следвайки възможно най-точно модела на люспите и цветовете на рибата, воблера превъзхожда по отношение на размер, форма и припокриване, за да увеличи привлекателността. Реалистичният модел на люспи придават забележителна точност и увеличава визуалната привлекателност.

Размер - 125мм

Тегло - 25гр

Дълбочина на газене - 0,40 - 0,70см

Shimano
59VXM112U

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 3% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!
За всички поръчки над 2 кг и отстъпки над 10% НЕ ВАЖИ безплатната доставка !!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Изображение Цвят - Strong Ass 125 Цена Добави в количката
003 KATAKUCHI 49,00 лв. 42,50 лв. с ДДС
add_circle купи
005 CANDY 49,00 лв. 42,50 лв. с ДДС
add_circle купи