Daiwa TOURNAMENT CURRENT MASTER 93F-SR
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Daiwa TOURNAMENT CURRENT MASTER 93F-SR

Tournament Current Master SR е направен за горните водни нива.

Благодарение на конструкцията на тялото и устната за гмуркане, той може да се лови много бързо и няма да избухне настрани и да загуби действието си – идеален за реки и потоци. Тази примамка показва пълния си потенциал, когато е представена различно. С Current Master можете буквално да провокирате целевата риба, като оставите примамката да танцува живо на място, за да съблазни и скучни хищници.

Тип: плаващ
Дълбочина на гмуркане: ок. 0,8-1,5 м
Mag Lock Silent Weight Oscillate System
С високите честоти на SaqSas

25,00 лв. (с данък) 25,00 лв. (без данък)
Бърза поръчка
16711-001
Цвят
Chart back pearl
Kibinago
Lime chart
Matt ayu
Pearl ghost perch
See through shad
Марка
Daiwa
тип риболов
Спинингморски
Дължина на воблера
9.2 cm
Тип воблер
Потъващ

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!