Воблер Daiwa TOURNAMENT DOUBLE CLUTCH 60SP
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Воблер Daiwa TOURNAMENT DOUBLE CLUTCH 60SP

TOURNAMENT DOUBLE CLUTCH 60SP
Mini plug

Със само 60 мм, това е най-малкият от серията Double Clutch. В Япония серията Double Clutch принадлежи към най-успешните досега и вече е подмамила много големи хищници.

Моделът 60SP се движи флангово и клатушкайки се, което квалифицира тази примамка за съвременни техники на презентация, като потрепване и дръпване, както и за стабилно извличане или тролиране.

Благодарение на патентования Silent G.O.S. Балансираща система, тази примамка показва отлични характеристики на леене, независимо от ниското си собствено тегло.

Дълбочина на гмуркане: около 0,5-1,3 м, тролиран ок. 1,8 м
Silent G.O.S. Система за гравитационно осцилиране
С високите височини на SaqSas

20,83 лв. (с данък) 20,83 лв. (без данък)
Бърза поръчка
16710-208
Цвят
Chart back pearl
Firetiger
Kibinago
Lazer red
Lime chart
Matt ayu
Pearl ghost perch
See trough shad
Марка
Daiwa
тип риболов
Спининг
Дължина на воблера
6.0 cm
Тип воблер
Плуващ

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!