Savage Gear SG4 Wading Jacket Водоустойчиво яке
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Savage Gear SG4 Wading Jacket Водоустойчиво яке

Когато битката започва с голяма риба, последното нещо, за което искате да се притеснявате, е да сте студени и мокри. За щастие нашето яке SG4 Wading ви предлага първокласна защита от елементите с множество специфични за риболова иновации в дизайна, толкова добри, че дори нама да усещате, че го носите. Отличаваща се с издръжлива трислойна конструкция от 100 % найлонова тъкан Taslon Oxford, TPU мембрана и тефлоново покритие, това яке е вашият личен щит срещу дъжд и солена вода. Якето има много полезни функции за риболов, като големи джобове на гърдите, разтеглив материал на лактите и подмишниците за свобода на движение при замятане, разтеглив плат върху маншетите с  велкро регулиране.Това яке се вписва перфектно в останалата част от гамата SG4 и отнема вниманието ви от метеорологичните условия и ви позволява да се съсредоточите върху битката в ръка.
  • L
  • M
  • XL
325,00 лв. (с данък) 325,00 лв. (без данък)
Бърза поръчка
20309-L
Производител
Savage Gear

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват до три работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

Промоции и намаление при доставка на пратки:

Пратки до 100лв. без значение на килограмите се поемат от клиента, но се ползвват 10% от куриерските услуги.
Пратки между 100лв. и 200лв. до 2кг. се изпращат за наша сметка и намаление от 5%.-Важи само до Офис на Еконт!!!
Пратки между 200лв. и 300лв  до 2кг. се изпращат за наша сметка и намаление от 7%.-Важи само до Офис на Еконт!!!
Пратки над 300лв. и до 2кг. се изпращат за наша сметка и намаление от 10%.-Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули които вече са в промоция  !!!

Изображение Размер Цена Добави в количката
L 325,00 лв. с ДДС
add_circle купи
M 325,00 лв. с ДДС
add_circle купи
XL 325,00 лв. с ДДС
add_circle купи