Захранка - BAIT-TECH - ENVY METHOD MIX - 2kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-2,80 лв.

Захранка - BAIT-TECH - ENVY METHOD MIX - 2kg

Създаден с пелети от камбала и коноп от най-високо качество, този метод за средно бързо разграждане е отчитал огромен улов на платика и шаран в цяла Европа. Отново и отново доказва, че си заслужава – превръщайки Envy в най-добрия наличен микс от методи. Envy е направена почти изцяло от смлян коноп и смлени пелети от камбала, за да се получи маслена смес с високо привличане, със средно бързо време на разграждане. Първоначално разработена като метод за захранване, ENVY вече се е доказал като истинска универсална смес. Сред другите най-добри риболовци, този микс е един от първите избори на Алън Скотхорн за включване, когато се насочват и към хлебарки и скимери. Страхотна стойност с изключителни резултати! Активен микс, който можете да видите, че действа веднъж във вода Средно бързо време за разграждане Лесен за смесване Многофункционална употреба Мляни пелети от камбала и смляно конопено семе

8,87 лв. (с данък) 11,67 лв. - 2,80 лв. 8,87 лв. (без данък)
Бърза поръчка
15220035
Марка
Bait-tech
тип риболов
Плувкашаранфидер

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

В следната категория има още 16 продукта: