Захранки за фидер риболов ✔️ nikulden.com

Захранки за фидер риболов

Захранка FilStar Универсал Dark Magic
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Същите характеристики като "Универсал", но чувствително по-тъмна. Подходяща за риболов в по-студена вода. 
42,00 лв.
Пелети Method Feeder 4мм
Пелети Method Feeder 4мм Пелетите съдържат естествени съставки, които са специфично лепкави, благодарение на което частиците се осбождават поетапно. 
10,80 лв.
Пелети CZ FC Rapid Method Nano Pellet
Rapid Method Nano Pellet са пелети от серията Feeder Competition на Carp Zoom, които имат дори по-бърз ефект от Rapid Method Micro Pellet.
5,50 лв.
Пелети DB Carp Pellets
Шарански пелети с перфектно балансиран хранителен състав, чудесни за оформяне около метод фидер хранилка.
11,80 лв.
Пелети CZ Sweet Baby Corn Pellets Natural
Ново предложение от Carp Zoom в две разфасовки - 800 и 2500 гр. Sweet Baby Corn пелетите са направени от сладка царевица, богата на скорбяла. Ароматът им е натурален.
23,20 лв.
Пелети за косъм DB Pre-Drilled Hook Pellets
Pre-Drilled Hook Pellets от Dynamite Baits са предварително пробити пелети с високо съдържание на брашна обогатени с масло, за да се постигне по-наситен аромат.
19,90 лв.
Пелети FilStar
Пелетите за стръв са предназначени както за риболов на косъм, тъка и за риболов със силиконов пръстен. Самите пелети по структура са меки.
3,90 лв.
Пелети CZ Feeder Competition Feeder Halibut Pellets
Качествени пелети с размер 3.00мм., които може да се използват както самостоятелно, така и като добавка за обогатяване на основната захранка.
6,80 лв.
Пелети DB Robin Red Carp Pellets
Легендарният атрактант Robin Red сега е добавен и към пелети, така че да можете да включите доказал се аромат в арсенала си.
20,60 лв.
Микро пелети FilStar Premium Carp Method Feeder
Висококачествени микро пелети от линията FilStar Premium Carp, отличен избор за флат и инлайн метод фидер хранилки. 
4,80 лв.
Захранка DS Feeder Black
Super Champion Feeder е захранка , разрaботена специално за риболов с "фидер"(хранилка). Може да се използва както при дълбоки, така и при плитки водоеми. 
12,20 лв.
Захранка Feeder Bream
Feeder Bream е разработена за риболов на платика, разтваря се бързо и е въздушна като пудра. Захранката е идеална за използване както през зимата, така и през лятото и е подходяща за бавно или бързот...
9,00 лв.
Захранка FilStar 12x3 Active
Предлага се в стек от 4 опаковки по 2.5 кг. Захранките от сериятя FilStar 12x3 Active са произведени по уникална рецепта, използвайки само най-добрите натурални съставки, внимателно подбрани в резу...
37,50 лв.
Захранка Turbo
Готова за използване захранка за червеноперка и платика в течащи води. Може да бъде утежнена със SECRET за червеноперка или с CANAL за платика.
17,20 лв.
Захранка Active Feeder
Употреба: Първоначално създадена за риболов с отворен 'фидер' (хранилака) в спокойни и течащи води. Използваните съставки са така подбрани,че да се получи много активна захранка, кочто раб...
8,50 лв.
Захранка FilStar специал фидер
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Захранка, разработена специално за риболов с отворен фидер.
43,50 лв.
Захранка Feeder Turbo+
Готова за употреба захранка, разработена за риболов на червеноперка и платика. Характеристики: - За използване в реки и езера; - Основа за различни миксове; - Възможни комбинации с Feeder Brea...
8,80 лв.
Захранка Dynamic Feeder
Захранка отличаваща се със следните характеристики: • Превъзходно качество • Смес базирана на млян и пекан коноп • Експлодира от 'фидера' • Подходяща за кефал, мряна,...
12,50 лв.
Захранка Feeder Sweet Carp
Захранка за големи екземпляри, богата на протеини. Има сладък аромат и е в натурален цвят. Притежава леко слепващи свойства и фина текстура.
8,50 лв.