Влакно DAMYL SPEZI LINE PIKE BAIT FISH 0.40mm 250m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Влакно DAMYL SPEZI LINE PIKE BAIT FISH 0.40mm 250m

Специализирано влакно за риболов на щука, 0.40mm 250m

9,50 лв. С вкл. данък

7,92 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Код Сечение Дължина  (кг) Цвят
D66622 0.40мм 250м 12.8кг тъмно сив

Влакно DAMYL SPEZI LINE PIKE BAITFISH 0.40mm 250m Специализирано влакно за риболов на щука. Много риболовци го предпочитат и за други видове риболов заради специфичните му свойства: тъмно сив цвят, за да се слее идеално с дъното невероятна здравина на възел и износоустойчивост изключително малка разтегливост, за да осигури куката Класическа разработка на DAMYL SPEZI LINE за специализиран риболов на конкретни видове риби. Според вида риба или метод са съчетани съответната устойчивост, правилният цвят, мекост, еластичност, здравина на възела в мокро състояние и други. Диаметрите и дължините са точно съобразени с пособията, прилагани при конкретния случай.

D.A.M
D66622

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!!