Нови продукти

Нов
Електрически двигател Minn Kota Riptide 45
Създаден с интуитивен и удобен за работа дизайн, този модел на Minn Kota Riptide ви осигурява 45 lbs мощност и прецизна маневреност. Благодарение на технологията Digital Maximizer за максимален пробег...
1233,33 лв.
Нов
Силиконов шлаух FilStar - черен
Изключително мек и гъвкав силиконов шлаух, който се предлага в черен цвят с диаметър: 0.5, 0.75, 1.00 mm.
2,00 лв.
Нов
Карбонови DAIWA върхове за NZON фидер пръчки

Карбонови върхове подходящи за всички варианти на фидерите от серията NZON. Характеристики: Диаметър в основата - 2.5мм Дължина - 52см Брой водачи - 7 Характеристики за Heavy варианта: Диаметър в основата - 3.5мм Дължина - 62см Брой водачи - 7
50,00 лв.
Нов
Фидер - DAIWA "MATCHMAN" METHOD FEEDER - 3.65м/60гр

Най-новата серия фидер въдици на DAIWA - "MATCHMAN" впечатлява още от пръв поглед с ниското си тегло и страхотен баланс и всичко това на достъпна цена.

HMC карбонова бланка
Водачи от неръждаема стомана 
Коркова предна ръкохватка и EVA задна ръкохватка.
Макародържач с DPS заключване.
Държач за куки.
2 броя връхчета DCF (1.5 и 2 oz)

120,83 лв.
Нов
Въдица за сърф кастинг Maver DARKSIDE SPORT - 4.30м/180гр, 3 секции

"Darkside" е нова, иновативна серия въдици от най-висок клас!
Нов финно обработен "М7" карбонов материал с 24.000 нишки с изключителната 'Ultratight multiwall "система , с висока издръжливост на опън - 760 клас. Приложен "Black sun core" патент, разработен от Reglass, при който структурата на карбоновото ядро е модифицирана, чрез специфична импрегнираща система, значително подобряваща механичните характеристики. Формулата от използвани епоксидни смоли ‘Super toughened epoxy resins" придава на въдицата изключителен вид. За подобряване на техническите характеристики е приложена система от смоли, които вече се използват в космическия сектор - "Super vibrational damping epoxy resin" , при която чрез затихващи вибрации в композитната структура, се постига висока ефективност на материала.
Reglass е италианската компания, която се гордее с повече от 20 национални и международни патенти и е в списъка на изследователските лаборатории, сертифицирани от MIUR (Ministero dell'Università e della Ricerca Italiano). Reglass непрекъснато разработва нови решения в сътрудничество с C.N.R (Consiglio Национален парк "Рилер") и различни университети. Производството е 100% в Италия и се намира в град Мернерьо (Болоня) в завод от 5 000 кв. м.
Всички външни повърхности на "Darkside" са резултат от невероятна арт работа, чрез специална ръчна техника. Всяка въдица е уникална, тъй като е боядисана и изрисувана на ръка, като произведение на изкуството.
Температурната обработка на карбона елиминира възможността за евентуални въздушни балони, които са основната причина за дефекти..
Всички пръчки Darkside имат Fuji CCKWAG водачи
666,67 лв.
Нов
Мач въдица - DAIWA NZON "S" WAGGLER 13 - 3.96м/15гр

Daiwa N'Zon S Waggler е нов модел универсален пелет/ваглер въдица за сезон 2021. Този функционален модел е снабден с мощна долна секция с еластична и бърза акция за риболов с пелет и други ваглер техники. Така този модел се превръща в абсолютно универсален мач и е уникален в своя ценови клас. Въдиците са направени с бланки Daiwa HVF (High Volume Fibre) Carbon, които комбинират ниско тегло с висока твърдост и здравина. Този ефект се получава от използването на високомодулни карбонови влакна с много малко съдържание на лепило. В допълнение Daiwa са дали на тази въдица EVA Fore Grip дръжка и винтов макародържач с EVA накрайник. Така корка ще ви дава изолация и приятно усещане, като държите пръчката, а EVA дръжката, сигурен грип и захват, който ще предотврати пързаляните и изплъзването на въдицата от ръката.
Без значение дали сте нов в риболова на мач или вече напреднал състезател, този модел ще задоволи и двата случая. Избирайки го ще получите отлично качество за цената, която плащате. Качествени бланки и компоненти, дълготрайност и издръжливост.
КОМПЛЕКТАЦИЯ:

Бланки HVF High Volume Carbon
Водачи SEAGUIDE ZC
Закачалка за куката - Hook Keeper
Макародържач DPS style reel с EVA дръжка
Комбинирана дръжка Cork/EVA 

 
158,33 лв.
Нов
Мач въдица - DAIWA "AIR Z" AGS 13 - 3.96м/3-15гр


DAIWA SPORTS UK - AIR Z AGS MATCH въдиците, са нашето най-високо ниво на технология на изработка, качество и вградени материали и компоненти!


Нашата последна иновативна технология на производство на карбонови бланки - X45X, дава на въдицата не само снайперска точност на замятанията, но и още по-важното реализира енергийния потенциал на бланката в грандиозна дистанция на кастинга. Комбинирайки тази "магия" с High Volume Fibre карбонови влакна и нано-ниво (супер минимално) на ползвана смола за слепването на карбоновите влакна, ние получихме и представяме на вашето внимание бланка, която трудно може да се побере в мислите ви и да съществува преди да сте я тествали при нас. Но, повече от това, ние комбинирахме тази невероятна бланка с нашите ексклузивни AGS карбонови водачи. Защото те тежат буквално "нищо" в сравнение с техните метални еквиваленти на пазара. Те са около 70% по-леки!
И така в комбинация с тези два основни елемента получихме AIR Z AGS MATCH.  Той е комбинация от ултра лека бланка с невероятно бързо възстановяване след замятане - никакви паразитни клатения и люшкания.
Но тук стигаме и до основната художествена изработка и красота - дръжката на AIR Z AGS фидера. Тя започва с къса секция от Duplon за опора на палеца, и продължава с невероятния ALPS Air Pad макародържач от 'skeletal' изпълнение. Лек, красив и надежден, той фиксира сигурно макарата, като дава и истинско, реално усещане за "контакт" с такъма и рибата в ръката. Продължавайки по дръжката надолу сме вградили следваща секция от Duplon, за по добър грип на ръката, като на него сме изваяли логото AIR. Веднага след него сме изработили най-тънката и изящна дръжка от високо-качествен корк стил Armlock, като финала на дръжката е отново с ръкохватка от Duplon с по-голям диаметър за надежден грип за ръката.

1250,00 лв.
Нов
Мач въдица - DAIWA "CONNOISSEUR PRO" 14 WAGGLER 4.27м/3-15гр

Името Connoisseur е синоним на едни от най-качествените въдици за плувка.
Създадена за естествени води, тази серия Connoisseur Pro е перфектна за всякакъв речен и езерен риболов на както, по дребни, така и на по-едри екземпляри риба
Използвайки първокласни технологии като „X45“, комбинирани с High Volume Fibre, осигуряват оптимален баланс, усещане и мощност
Характеристики:

X45 технология на карбона
HVF Nanoplus карбон
V-Joint втулки
Удобен "Air Sensor" макародържач
Водачи SG LS ZIRCOMIA
Част от дръжката е с "EVA" материал и брандирано имета "DAIWA"
Държач за куки

375,00 лв.
Нов
Мач пръчка - MIDDY "ARCO-TECH K-335" WAGGLER ROD MULTI 11-12FT - 3.30 / 3.60м

Отлично предложение в Топ клас пръчките за риболов на зарибени водоеми. Пръчката е от две части и къс удължител с който може да се достигне максимална дължина от 3.35 до 3.65м. Бланката е тънка, лека и допълнително е подсилена с кевларена оплетка. Водачите са от най-висок клас, макародържача е винтов, а дръжката е тънка облечена с корк. Пръчката е с изцяло параболична акция и е идеална за риболов на шарани и амури, включително и с пелет ваглер.
 
150,00 лв.
Нов
Мач въдица - MAVER "DIAMOND PLANET" POWERLITE - 4.50м/20гр

Елегантна мач въдица от висок клас с Fuji макародържач и Fuji водачи. 
Всеки детайл е на ниво.
 
Дръжката е комбинация от висококачествен корк и EVA.
 
291,67 лв.
Нов
Въдица за риболов на пъстърва MAVER "ZAFFIRO" TROUT 6м

Tелескопична и регулируема въдица за риболов на пъстърви, проектирана на базата на болоните „Zaffiro”. Перфектна е за всички взискателни рибари, които търсят въдица с добър баланс, качество и цена. ZAFFIRO TROUT са със страхотни технически характеристики и изключително надеждни. Идеални са за река, но и за малки вирове и потоци.
166,67 лв.
Нов
Въдица за риболов на пъстърва MAVER "FALCON" TROUT 5м

Tелескопична и регулируема въдица за риболов на пъстърви. Перфектна е за всички взискателни рибари, които търсят въдица с добър баланс, качество и цена. Falcon TROUT са със страхотни технически характеристики и изключително надеждни. Идеални са за река, но и за малки вирове и потоци.
75,00 лв.
Нов
Телескоп с водачи Lineaeffe Toro

Карбонов телемач на италианския производител Lineaeffe. Отлично изработен с вложени качествени материали. Бланката в талона е с малък диаметър. Всяка снадка е подсилена с допълнителна X-RAP карбонова оплетка. Снабден е с 8 броя водачи, като на всяка отделна снадка има подвижен водач, за да се разпрездели възможон най-оптимално натоварването върху пръчката. Екипиран е с вонтов макародържач и коркова дръжка.
Отлично съчетание ЦЕНА - КАЧЕСТВО!
65,00 лв.
Нов
Силикон Fox Rage Ultra UV Pro Shad
Fox Rage Ultra UV Pro Shad е легендарна примамка на Fox Rage с доказани качества при улова на разнообразни хищници.
2,75 лв.
Нов
Шапка Fox Green - Silver Beanie
Шапка Fox Green & Silver Beanie е подходяща за по-студените риболовни дни, когато търсите оптимална защита от студеното време.
19,58 лв.
-15,80 лв.Нов
Калъф за легло Fox Camolite Small Bed Bag
Практичен и удобен калъф за лесно съхранение и транспортиране на легло от серията Fox Duralite systems, R1 и други модели по-големи легла.
115,87 лв.
131,67 лв.
Нов
Воблер Rapala Shad Rap Elite
Rapala Shad Rap е воблер доказал своите качества във водата през годините и станал любима примамка на редица риболовци. Новият представител Shad Rap Elite притежава всички неоспорими и работ...
23,33 лв.
Нов
DAIWA NZON POWER GUM BOOM


15cm
0.8mm
12lb/6kg
15cm - Straight - право
23cm - Part twisted - частично усукано

5,83 лв.
Нов
Savage Gear SGS6 Eging Спининг въдица
SGS6 EGING са въдици предназначени за риболов на калмари и сепия от пристанища, скалисти брегове или при газене. Въпреки невероятната си чувствителност, бланките в тези въдици предлагат много прогресивно бързо действие. Също така ви позволяват да замятате по-далеч, отколкото бихте очаквали.
362,50 лв.
Нов
Savage Gear WPMP Lurebag L 5.4L Чанта
WPMP LUREBAG са водоустойчиви, многофункционални чанти за примамки, направени от супер издръжлив EVA материал. С огромни двуглави ципове за практическа употреба, те са чудесни за съхранение и транспортиране на вашите примамки и малки кутии за принадлежности.
44,08 лв.