Нови продукти

-6,30 лв.Нов
Мач въдица - DAIWA NINJA X MATCH ROD 3.96m/5-15gr

Универсална мачова въдица от три части, с прекрасни характеристики. Тънката и лека, заредена с енергия и мощност мач въдица е походяща за всички видове риба, включително и за риболов на шарани в зарибени водоеми. Премимум карбоновата бланка се отличава с параболична акция и е оборудвана с леки и здрави, татниево-оксидни водачи. Дръжката е комбинация от качествен корк и EVA за надежден и стабилен грип в ръката. Макародържача е винтов. Тази серия въдици са перфектен избор за риболов с фиксиран или пелет ваглер.

Премиум карбонова бланка
Титаниево-оксидни водачи
EVA/Корк дръжка
Макародържач DPS
Държач за куки

203,70 лв.
210,00 лв.
-5,70 лв.Нов
Мач въдица - DAIWA NINJA X PELLET WAGGLER 3.65m/5-15gr

Универсална мачова въдица от две части, с прекрасни характеристики. Тънката и лека, заредена с енергия и мощност мач въдица е походяща за всички видове риба, включително и за риболов на шарани в зарибени водоеми. Премимум карбоновата бланка се отличава с параболична акция и е оборудвана с леки и здрави, татниево-оксидни водачи. Дръжката е комбинация от качествен корк и EVA за надежден и стабилен грип в ръката. Макародържача е винтов. Тази серия въдици са перфектен избор за риболов с фиксиран или пелет ваглер.

Премиум карбонова бланка
Титаниево-оксидни водачи
EVA/Корк дръжка
Макародържач DPS
Държач за куки

184,30 лв.
190,00 лв.
-2,70 лв.Нов
Плетено влакно Daiwa J-BRAID X8 MULTICOLOUR (мултиколор) - 500m

J-Braid X8 от DAIWA е изключителнo 8-нишково плетено влакно, което отговаря на най-високите очаквания и изисквания към плетените влакна. Можете да го използвате за най-различни риболовни техники, в море, реки или езера, и винаги да разчитате на безкомпромисните му качества и надеждност. J-Braid X8 преминава през водачите плавно и безшумно, което дава възможност и с леки примамки да достиганете далечни дистанции. Перфектно за спининг, baitcasting  и тролинг макари! Невероятно съотношение цена-качество!

8 нишково плетено влакно
Висока устойчивост на триене
Висока сила на опън
Кръгъл профил
Не се разтяга
Made in Japan

87,30 лв.
90,00 лв.
-12,00 лв.Нов
Топ-сет DAIWA Professional Interlastic Commercial Cloud Kit 2.4m - 4.7mm / 5.8 mm CLOUD GREY

Топ-сета е от две части, щекерна сглобка. Обща дължина 2,4 метра. Секциите са с приблизително еднаква дължина. Висококачествена карбонова конструкция. На върха на първата секция е монтирана PTFE втулка, а на втората секция е монтирана тефлонова втулка за ластика. Има и страничен слот за монтиране на ластик. Най-доброто възможно качество в съвременната риболовна индустрия. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 2.40m                                         
Преден отвор - 4.7мм / 5.8 мм
Брой секции - 2 броя
Тегло - 2.4m(4.7mm) - 39gr / 2.4m(5.8mm) - 47gr
Made in UK 


388,00 лв.
400,00 лв.
-9,60 лв.Нов
Топ-сет DAIWA Professional F1 Cloud Speed Kit - 1.83m / 4.7mm CLOUD GREY

Топ-сета е от една част с дължина 1,83 метра. Висококачествена карбонова конструкция. На върха на секцията е монтирана PTFE втулка, а в долния й край страничен слот за монтиране на ластик. Най-доброто възможно качество в съвременната риболовна индустрия. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 1.83m                                         
Преден отвор - 4.7мм
Брой секции – 1 брой
Тегло – 32 gr
Made in UK 


310,40 лв.
320,00 лв.
-10,50 лв.Нов
Топ-сет DAIWA Professional Power Kit - 2.4m / 5.8mm CARBON BLACK

Топ-сета е от две части, щекерна сглобка. Обща дължина 2,4 метра. Секциите са с приблизително еднаква дължина. Висококачествена карбонова конструкция. На върха на първата секция е монтирана PTFE втулка, а на втората секция е монтирана тефлонова втулка за ластика. Има и страничен слот за монтиране на ластик. Най-доброто възможно качество в съвременната риболовна индустрия. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 2.40m                                         
Преден отвор - 5.8 мм
Брой секции - 2 броя
Тегло – 45 gr
Made in UK 


339,50 лв.
350,00 лв.
Нов
Готов монтaж Fox Edges Naturals Leadcore Heli Rig Leaders
Fox Edges Naturals Leadcore Heli Rig Leaders е готов монтаж, в който е използван висококачествения Edges Naturals 50lb Leadcore гарантиращ издръжливост и здравина.
15,80 лв.
Нов
Шлаух Fox Edges Naturals Power Grip Tail Rubbers
Шлаух Fox Edges Naturals Power Grip Tail Rubbers е подходящ за риболовците, които предпочитат да използват по-отежнен поводи.
9,80 лв.
Нов
Стример за зарган
Стример за риболов на зарган и други морски хищници. Прецизно изработен, с прозрачна глава, остра кука и нишки от ламе, отразяващи светлината в различни отблясъци.
6,50 лв.
-36,00 лв.Нов
Макара за морски риболов - 21 DAIWA CERTATE SW 5000/6000-XH

Daiwa CERTATE SW
Макарата за големи риби при екстремни условия!
DAIWA Certate SW е изключително издръжлива макара, проектирана за солена вода, подходяща за амбициозни приключения от риболов в Тропиците до такъв на камбала в Норвегия.
Благодарение на MQ дизайна /Monocoque Body/, теглителното колело е увеличено с до 40% в сравнение с конвенционалните макари от този размер, увеличавайки значително предаването на мощност и продължителността на живота. Чрез уголемяване на зъбите на задвижващото колело се подобрява и експлоатационният живот на зъбното колело. Дизайнът на MQ предотвратява усуквания и изкривявания в корпуса, както и на зъбното колело вътре в тялото. Специалната процедура при изработката на покритието предпазва от корозия под слоя боя. Авансовата система ATD разполага с първокласни дискове от въглеродни влакна, което гарантира оптимална работа на аванса. Съпротивлението при сработване на авансовата система е сведено до абсолютния минимум като това допълнително удължава живота на макаратa. Всички тези технологии и иновации са от изключителна ползва за риболовеца при продължителни тежки битки с трофейни морски хищници! Идеалната макара за средно големи риби тон и GT /Caranx/.
Технология и предимства:

MQ Monocoque aluminum body
MAGSEALED body construction
8 ball bearings (1 CRBB + 1 MAGSEALED ball bearing)
ZAION AIR ROTOR
CNC cut G1 duralumin TOUGH DIGIGEAR
ATD drag system
13 carbon drag discs (#18000: 17)
Double stopper Infinite Anti-Reverse
Cross Wrap system
CNC cut aluminum handle
Twist Buster line roller
MAGSEALED ball bearing at the line roller
Manual bail return
Made in Japan

1164,00 лв.
1200,00 лв.
-3,00 лв.Нов
Директен телескоп DAIWA 24 CONNOISSEUR SPEED WHIP 2/2.50/3/3.50/4/4.50 метра

DAIWA '24 CONNOISSEUR SPEED WHIPS са най-новата гама директни телескопи предназначени за скоростен риболов „на късо“. Този модел е по-лек от предшественика си, но запазва същата твърда и бърза акция, необходима при активния риболов на плувка. Дизайна на дръжката е специално адаптиран да „легне“ удобно в ръката. Върхът на всяка една дължина на серията е оборудван с Dacron за бърз и лесен монтаж на Вашите такъми. Изработени са от HVF /High Volume Fibre/ Carbon в кобинация с V-Joint технологията на Daiwa. Походящи са, както за състезатели, така и за любители.
Технологии:

HVF High Volume Fibre
V-Joint
Dacron конец за мотанж на такъми
Държач за куки

97,00 лв.
100,00 лв.
-17,40 лв.Нов
Директен телескоп DAIWA 24 CONNOISSEUR PRO SYSTEM WHIP 8 метра

Благодарение на HVF /High Volume Fibre/ карбоновите бланки, новият CONNOISSEUR PRO SYSTEM WHIP е с дизайн, който ползволява използването му като директен телескоп или къса щека, в зависимост от ситуацията, в която се намира риболовеца. Първите три секции са телескопични, а останалите са тип щекерна сглобка. Фабрично монтирания Dacron конец при върха служи за лесно и бързо поставяне на готови монтажи.
Технологии:

Обновен дизайн, който дава възможност на риболовеца да използва въдицата като директен телескоп или къса щека
HVF High Volume Fibre карбон
V-Joint
Фабрично монтиран Dacron конец на върха за лесно поставяне на готови монтажи
Държач за куки
Възможност за поръчка на удължители до 9 и 10 метра
Възможност за поръчка на топ-сет от 3 секции с кух връх

562,60 лв.
580,00 лв.
-8,10 лв.Нов
Чадър с колчета DAIWA 24 POWER LEVEL PEGGER UMBRELLA - 2.50 метра

Този голям чадър е с размери 250 см и е оборудван с две допълнителни колчета, които се забиват в земята посредством халки, разположени на равната страна на чадъра, за по-голяма стабилност. Оборудван е с механизъм за наклон, за максимална удобство на риболовеца и 8 мм спици от здрав и надежден материал.
261,90 лв.
270,00 лв.
-8,40 лв.Нов
Чадър с колчета DAIWA 24 POWER ROUND UMBRELLA - 2.50 метра

Този голям чадър е с размери 250 см и е оборудван с две допълнителни колчета, които се забиват в земята посредством халки, за по-голяма стаблност. Оборудван е с механизъм за наклон, за максимална удобство на риболовеца и 8 мм спици от здрав и надежден материал. Кръглъта му форма е удачна за употреба и в най-ветровитите дни, а светло сивият му цвят привлича минимално слънчевите лъчи.
271,60 лв.
280,00 лв.
-36,00 лв.Нов
Фидер въдица DAIWA 24 AIRITY X SLIM FEEDER / POWER FEEDER

Airity X-Slim Feeder Rods са най-новия върхов клас фидер въдици в гамата на Daiwa за 2024 година. Те съчетават най-съвремените технологии и висококачествени материали при производството на карбонови бланки. Изработени са от:
HVF nanoplus карбон - технология създадена да намали обема на тежки смоли в бланките и да увеличи пропорцията на карбоновите влакна, които й дават мощ. Добавянето на nano-размер карбонови влакна в смолата придава още по-голяма здравина на бланката като помага на риболовеца, както при кастинг така и при вадене на трофейни екземпляри.
X45X Full Shield е последното поколение Bias Carbon технология, разработена от инженерите на Daiwa в Япония. Състои се от двупосочни карбонови влакна под ъгъл от 45° като може да се приложи в цялата структура на въдицата. По този начин, бланката е много по-устойчива на усуквания, а резултатът от това е още повече мощ в кастинга.
V JOINT Alpha елиминира потенциални плоски участъци, които могат да се появят при съединяването на секциите. Това осигурява перфектен кастинг и още по-добра работа на бланката при изваждането на рибата.
Armlock дръжката е изработена от EVA материя. В задната си част е плоска, за да "ляга" по най-добрия начин под ръката Ви, а отгоре е гравирано стилно лого “Airity”. Завърша с кръгъл грип и Daiwa лого при капачката на дръжката.
Водачите, с които е оборудвана серията са Seaguide Zirconia, а макародържачът е добре познатия и супер надежден Tournament Reel Seat.
Трите Megatop върха отчитат най-леките и колебливи кълванета, за да придадат на тези фидери класата, която се очаква от тях.
Технологии:

X45X Full Shield
HVF nanoplus
V-Joint Alpha
Бланки със супер тънък диаметър
Избор от различни акции
Tournament макародържач
Hard EVA handle with Armlock
Megatop QT’s върхове
Seaguide Zirconia водачи
Всички модели в гамата са от 2 секции  

1164,00 лв.
1200,00 лв.
-11,40 лв.Нов
Фидер въдица DAIWA NZON DISTANCE SPECIAL FEEDER 12 3.60m/90g на 2 части

N’zon Distance Special Feeder Rods са разработвани от Daiwa в продължение на 12 месеца. Проектирани са за интензивен фидер риболов на по-големи дистанции. Инженерите на Daiwa са комбинирали ексклузивните технологии X45 и HVF nanoplus за производство на карбонови бланки, за да произведат въдица с мощен и бърз строй. Усещането, когато се докоснете до нея, е именно такова. Без значение от дистанцията, дълбочината или интензитета на прехвърляния, тази серия фидер въдици ще задоволи капризите и на най-взискателните фидер риболовци. Въпреки мощния си и бърз строй, тази серия фидери са произведени по начин, по който да не губите нито една от закачените риби, независимо от размера им. За допълнителен комфорт, фидерите са оборудвани с Armlock дръжка. В задната си част тя е плоска, за да "ляга" по най-добрия начин под ръката Ви. Дизайнът на водачите позволява достигането на далечни кастинг разстояния с лекота, а винтовия Fuji DPS макародържач елиминира наличето на каквито й да е хлабавини при дръжката. Оборудвани с Carbon Quiver Tips върхове тези фидер въдици ще отчетат и най-плахото кълване и ще Ви донесат така желания успех. Страхотен избор, както за риболов с кошничка, така и за метод фидер!
Технологии:

X45 and HVF nanolplus carbon technology
V-Joint
Мощна, прогресивна акция предназначена за далечни кастинг разстояния
SeaGuide S/Steel anti tangle водачи
Fuji DPS макародържач
Cork/EVA предна част на макародържача
Cork/EVA Armlock дръжка
Държач за куки
Три върха: Carbon Quiver Tip – 1.5oz, 2.0oz и 3.0oz

368,60 лв.
380,00 лв.
-11,70 лв.Нов
Фидер въдица DAIWA NZON DISTANCE SPECIAL POWER FEEDER 3.60/3.90/4.20 метра на 3 части

N’zon Distance Special Feeder Rods са разработвани от Daiwa в продължение на 12 месеца. Проектирани са за интензивен фидер риболов на по-големи дистанции. Инженерите на Daiwa са комбинирали ексклузивните технологии X45 и HVF nanoplus за производство на карбонови бланки, за да произведат въдица с мощен и бърз строй. Усещането, когато се докоснете до нея, е именно такова. Без значение от дистанцията, дълбочината или интензитета на прехвърляния, тази серия фидер въдици ще задоволи капризите и на най-взискателните фидер риболовци. Въпреки мощния си и бърз строй, тази серия фидери са произведени по начин, по който да не губите нито една от закачените риби, независимо от размера им. За допълнителен комфорт, фидерите са оборудвани с Armlock дръжка. В задната си част тя е плоска, за да "ляга" по най-добрия начин под ръката Ви. Дизайнът на водачите позволява достигането на далечни кастинг разстояния с лекота, а винтовия Fuji DPS макародържач елиминира наличето на каквито й да е хлабавини при дръжката. Оборудвани с Carbon Quiver Tips върхове тези фидер въдици ще отчетат и най-плахото кълване и ще Ви донесат така желания успех. Страхотен избор, както за риболов с кошничка, така и за метод фидер!
Технологии:

X45 and HVF nanolplus carbon technology
V-Joint
Мощна, прогресивна акция предназначена за далечни кастинг разстояния
SeaGuide S/Steel anti tangle водачи
Fuji DPS макародържач
Cork/EVA предна част на макародържача
Cork/EVA Armlock дръжка
Държач за куки

378,30 лв.
390,00 лв.
-0,24 лв.Нов
Пелет ваглер DAIWA CARPA FOAM PELLET WAGGLER

Carpa Foam Pellet Wagglers са проектирани по оригиналните изпитани и тествани дизайни на Will Raison. Той е направил ръчно десетки версии, като в крайна сметка е усъвършенствал формата им и съотношението между плаваемост и товароносимост в три размера. Всеки Pellet Waggler е оборудван с hi-viz антена.
Предлагат се в три грамажа: 3, 4.5 и 6 гр.
7,76 лв.
8,00 лв.
-28,20 лв.Нов
Мач въдица DAIWA TOURNAMENT-S MATCH

През 1998 г., инженерите на Daiwa осъществяват забележителен пробив в разработката на щеки, създавайки без съмнение, една от най-универсалните щеки правена някога - легендарният модел Daiwa Tournament S. Верни на принципа да комбинират последните технологични постижения с опит и знания, те създадоха мач въдици с потенциал на върхов продукт - Daiwa Tournament S Match.
Ако сте състезател, мачът Daiwa Tournament-S Match е точно това, от което се нуждаете. Изработен от превъзходни материали и с безупречно внимание към детайла, този мач от най-висок клас обещава непобедимо представяне, без значение колко силна е конкуренцията!
Мачът е изработен от HVF NANOPLUS Carbon Fibres, като това осигурява на въдицата изключителна здравина и чувствителност, а V-Joint Alpha технологията придава допълнителна мощност и издръжливост.
Дръжката е комбинация от корк и EVA материал, а Tournament Real Seat макародържача осигурява удобно захващане.
На този мач са монтирани водачи Seaguide TYG и TDG, които осигуряват безпроблемно изнизване на влакното от шпулата на макарата и ненадмината точност при кастинг. Като допълнителна екстра е монтиран Folding Hook Keeper – място, на което да закачите куката Ви, когато мачът не е в работно положение.
Технологии:

HVF-NANOPLUS carbon fibre 
V-Joint Alpha
Cork EVA handle with Armlock
Tournament reel seat
Seaguide TYG & TDG guides - Seaguide TYG са двата най-близки водача до макародържача.
Folding hook keeper

911,80 лв.
940,00 лв.
-10,50 лв.Нов
Спинингова макара Daiwa 18 CALDIA LT

DAIWA 18 Caldia LT се отличава с всички предимства на LT- технологията. 
Благодарение на базовата конструкцията LT, 18 Caldia LT е значително по-лека и мощна от предишната серия.  Нейният равен и плавен ход, гладкото движение на водещите механизми и лагери, удоволетворяват най-високите изисквания и очаквания на риболовците. Допълнително, Caldia LT има подобрена трансмисия и чувствителност.
Конструкцията MAGSEALED предотвратява навлизането на вода и прах във вътрешността на макарата. Лекото тяло - Zaion, осигурява перфектна, здрава и стабилна опора на задвижващото зъбно колело, и всички останали елементи от движещия механизъм на макарата.
 
Благодарение на широкия спектър от размери и предавки, тази серия покрива целия диапазон от ултра лек спининг до тежък морски спининг риболов.
 
Технологии:

LT (Light & Tough)
ZAION® body
MAGSEALED® body construction
6 лагера (включително 1 "CRBB®")
AIR ROTOR®
TOUGH DIGIGEAR®
ATD™ авансова система
Infinite Anti-Reverse®
Cross Wrap® system
Silent Oscillation® system
Aluminum Air spool
CNC cut фрезованата алуминиева дръжка
Мек и удобен кноб
AIR BAIL®
Twist Buster® II line roller

339,50 лв.
350,00 лв.