Мултипликатори ✔️ nikulden.com ✔️ СУПЕР ЦЕНИ

Мултипликатори

Мултипликаторът е вид макара за риболов, която е предназначена да увеличи скоростта, с която можете да изтеглите влакното си. Това се постига чрез използване на зъбна система, която умножава броя на завъртанията, направени от дръжката, за да задвижи макарата. Това води до по-бърза скорост на извличане в сравнение с обикновена макара за риболов.

Мултипликаторните макари често се използват за морски риболов или други видове риболов, които изискват дълги замятания и бързи скорости на извличане. Те също така често се използват в турнирен риболов, където скоростта е критична.

Мултипликатор макарите обаче могат да бъдат по-трудни за използване от другите видове риболовни макари, тъй като те изискват определено ниво на умения за контролиране и правилно замятане. Те също така обикновено са по-скъпи от другите видове макари, така че може да не са най-добрият вариант за начинаещи или случайни риболовци.

Екипът на магазин Никулден Ви пожелава - Наслука!

Електрически мултипликатор DAIWA 23 LEOBRITZ 300JL

Тази мощна електрическа макара е идеално подходяща за ловене на морски костур, треска и молва в Норвегия. Въпреки малкото тяло, изключително здравият двигател Britz се грижи за по-висока изтегляща мощност, сравнена с модела Tanacom 500. Компактното тяло и ниското тегло от само 540 gr позволяват удобно боравене с тези макари. Лостът за захранване JOG позволява изтегляне на линията без необходимостта да махнете ръката си от макарата. ATD авансовата система е оборудвана с карбонови шайби, като аванса реагира без стартово съпротивление. Благодарение на силата на съпротивление от 13 кг, макарата предлага големи резерви от мощност – необходими, когато се налага с плетени влакна да се достигнат дълбочини от над 200 m. Скоростта на изтегляне е около 190м/мин. Специалният антирефлексен дисплей е разработен, за да позволи удобно използване, дори когато носите поляризирани очила. Макарата е снабдена с английска навигация в менюто.
Технологии:

Дигитален брояч
Устойчива на солена вода конструкция
8 лагера (4 х CRBB®)
Star drag - аванс
Round EVA handle knob – Кръгъл EVA кноб
Left hand version  - за лява ръка
Made in Japan – Произведен в Япония
Включен кабел в комплекта

1400,00 лв.
Електрически мултипликатор Daiwa TANACOM 1200

Tanacom 1200 е истински мултифункционален мултипликатор с впечатляващ капацитет. Тази електрическа мулти макара предлага първокласни функции и е в състояние да се справи дори с най-взискателните риболовни предизвикателства.
С до 9 езика в менюто, от които да избирате (DE, EN, IT, ES, FR, JP, KR, CN), тя е достъпна за широка международна аудитория.
Това, което наистина отличава Tanacom 1200 е неговата огромна мощност на двигателя и в същото време е изключително лесен за използване. Специалният дисплей е разработен за използване с поляризирани очила и се характеризира с липса на отблясъци и отражение.
Оборудваен е с електронен брояч - дисплей, който ви позволява да следите точната дължина на вашата линия. Алуминиевата рамка от една част осигурява стабилност и издръжливост, докато четирите сачмени лагера осигуряват гладка работа.
Star Drag авансът е фино регулируем, така че да можете да контролирате битката. Алуминиевата шпула и алуминиевата дръжка са издръжливи и допринасят за цялостното представяне. Тези модели се предлагат във вариант за дясна ръка.
Друга забележителна характеристика е силовият лост, който улеснява извличането и маневрирането на тежки примамки или улови.
Tanacom 1200:

0,42 мм - 1000 м, 0,51 мм - 800 м, 0,56 мм - 600 м за плетени влакна
0,57 мм - 800 м, 0,66 мм - 550 м за монофилни влакна.
Драг - 25 кг

С електрическият мултипликатор Tanacom 1200 вие сте добре подготвени да преборите и най-голямата риба и да изведете вашето риболовно изживяване на ново ниво. В комплекта е включен електрически кабел.
1400,00 лв.
Електрически мултипликатор Daiwa TANACOM 800

Tanacom 800 е истински мултифункционален мултипликатор с впечатляващ капацитет. Тази електрическа мулти макара предлага първокласни функции и е в състояние да се справи дори с най-взискателните риболовни предизвикателства.
С до 9 езика в менюто, от които да избирате (DE, EN, IT, ES, FR, JP, KR, CN), тя е достъпна за широка международна аудитория.
Това, което наистина отличава Tanacom 800 е неговата огромна мощност на двигателя и в същото време е изключително лесен за използване. Специалният дисплей е разработен за използване с поляризирани очила и се характеризира с липса на отблясъци и отражение.
Оборудваен е с електронен брояч - дисплей, който ви позволява да следите точната дължина на вашата линия. Алуминиевата рамка от една част осигурява стабилност и издръжливост, докато четирите сачмени лагера осигуряват гладка работа.
Star Drag авансът е фино регулируем, така че да можете да контролирате битката. Алуминиевата шпула и алуминиевата дръжка са издръжливи и допринасят за цялостното представяне. Тези модели се предлагат във вариант за дясна ръка.
Друга забележителна характеристика е силовият лост, който улеснява извличането и маневрирането на тежки примамки или улови.
Tanacom 800:

0,35 мм - 800 м, 0,42 мм - 600 м, 0,51 мм - 500 м за плетени влакна
0,57 мм - 500 м, 0,66 мм - 350 м за монофилни влакна
Драг - 25 кг

С електрическият мултипликатор Tanacom 800 вие сте добре подготвени да преборите и най-голямата риба и да изведете вашето риболовно изживяване на ново ниво. В комплекта е включен електрически кабел.
1300,00 лв.
Байткастинг Мултипликатор QUANTUM ULTREX CAST LH 101
Качествено изработен от издръжливи компоненти, с компактни размери и много добра функционалност - това е байткастинг мултипликаторът Quantum Ultrex Cast.
137,90 лв.
Мултипликатор Okuma Makaira Lever Drag Reel
Okuma Makaira Lever Drag Reel е легенда в Big Game риболова на трофейни риби като Bluefin Tuna, Yellowfin Tuna, Marlin, големи групери и акули. Мултипликаторът Makaira предоставя безкомпромисно съвърш...
1328,00 лв.
Мултипликатор SIREN S 6PH-L Black Hole
Уникална макара от NS BLACK HOLE за морски риболов.
Високотехнологична макара за морски риболов, уловила в себе си всички нови технологии в съчетание на здравина и лекота.
Удоволствието от замятане на стръв за морски риболов с лодка придобива нови величини.
·        Плъзгаща звукова система, борбата с рибата е наслада за всички сетива.
·        Подсилени месингови зъбни колела .
·        Леко тегло от 180 гр което свежда до минимум умората по време на дълги часове риболов.
·        Рамката с графитен материал намалява теглото на макарата за по-малко умора при дълъг риболов.
·        Carbon Drag Pad въглеродна драг подложка за дълготрайна драг мощност.
·        Машинно изрязана алуминиева шпула.
·        Калъф за макара от мек плат.
·        Предавателно число:6.6:1
·        Лагери:7+1
·        Обиране на влакното с един оборот: 62 см
·        Капацитет на шпулата: PE4.0/270m
·        Дължина на дръжката: 55 мм
·        Тегло на макарата: 180гр
·        Максимално съпротивление: 8 кг
·        Единична  дръжка: за Лява Ръка
300,00 лв.
Електрически мултипликатор DAIWA TANACOM 750

След голямия успех на DAIWA TANACOM 500, се появи търсене на по-голям модел с по голям капацитет на влакно, и по-мощен мотор за свръх-голями дълбочини. И така, стигнахме до това бижу. DAIWA TANACOM 750 предлага точно тези, нови и търсени екстри. Голям капацитет 700м / 0,41мм влакно здрав, мощен и надежден мотор.
Електрическите мултипликатори на DAIWA са знамените със своята надеждност и дългосрочна експлоатация и са практически "неразрушими" при нормални условия на риболов. А това е много важно в морето или ако сте тръгнали на далечен, екзотичен и скъп риболовен круиз.
999,00 лв.
Електрически мултипликатор TANACOM 500

Предлагаме на вашето внимание здрав, надежден и мощен електрически мултипликатор. Той ще ви даде удобна и сръчна помощ при риболов на голями дълбочини 100-200м, когато тежки монтажи или пилкери трябва да се вдигат нагоре, при това бързо. Ако сте опитвали това упражнение с механичен мултипликатор, този процес се превръща в досадно и тежко занимание. Повече от това, този процес включва и вадене на закамчената риба, дори и с трофейни размери. Всичко това се извършва с едно просто движение на пръста на дясната ръка, като се премества лосчето на предавката напред. Хода е регулиран от 0 до Max power. Разбира се макарата е снабдена и с дръжка за механично операция.
1100,00 лв.
Savage Gear SG6 BC 250 LH Мултипликатор
Стилна макара, проектирана да се отличава при замятане с малки, също така и с големи примамки, благодарение на олекотения си дизайн и фино настроени части. Компактното и ергономично проектирано тяло, включващо здрава алуминиева рамка, улеснява работата на риболовеца, когато се борави с голяма риба. EDP ​​боядисана алуминиева рамка

Отделен макародържач от неръждаема стомана 5+1 стоманени сачмени лагери
Мека на допир гумена дръжка
Месингов червячен вал
349,00 лв.
Savage Gear SG6 300 BC LH 7.3:1 Мултипликатор
Чиста мощност в компактна опаковка – това е, което риболовците, които се насочват към най-трудната риба, могат да очакват от макарата SG6 BC
419,00 лв.
Мултипликатор Okuma Solterra RH
Мултипликатор Okuma SLX е за дясна ръка и има две скорости. Риболовецът може да избира според ситуацията между бърза скорост или бавна скорост, която осигурява максимална мощ и въртящ момент.
548,00 лв.