Въдици за риболов на кльонк и тролинг ✔️ nikulden.com

Въдици за риболов на кльонк и тролинг

Въдиците за кльонк са много специфично риболовно оборудване в риболова на сом. Те са известни със своята висококачествена конструкция, издръжливост и гъвкавост, което ги прави популярен избор сред риболовците. Независимо дали сте начинаещ или опитен риболовец, въдиците за кльонк са предназначени да ви помогнат да имате успешно и приятно риболовно изживяване.

Въдиците за тролинг са специално проектирани за този вид риболов, при който стръвта или примамката (воблера) се тегли през водата зад движеща се лодка. Въдиците за тролинг обикновено са по-дълги и по-здрави от другите видове въдици и са проектирани да се справят с съпротивлението на въдица за тролинг и теглото на улова. Те обикновено имат бързо действие, което позволява на риболовците да реагират бързо, когато рибата кълве, и чувствителен връх, който осигурява добро откриване на кълване.

Въдиците за тролинг се предлагат с различни дължини и действия, в зависимост от вида риба, която се цели, и вида на извършвания тролинг. Някои популярни видове въдици за тролинг включват въдици за даунригер, джиг въдици и плетени въдица. При избора на въдица за тролинг е важно да се вземат предвид фактори като размера на рибата, която се цели, вида на използваната примамка или стръв и вида на използваната техника за тролинг.

Въдица Daiwa EXCELER TROLLING INTERLINE

Въдици за тролинг, проектирани за улов на сьомга, морска пъстърва, треска и щука.
Материалът е микс от карбон и фибростъкло, което води до огромна издръжливост при тежки натоварвания.
Въдицата е с перфектна крива на огъване и гарантира безопасна работа на борда, поради липсата на класически водачи. 

 Композитна бланка
 Първокласна EVA дръжка
 Gimbal buttcap
 Свободен върхов водач

170,00 лв.
Въдица FilStar Cat Master
Въдицата FilStar Cat Master е истински боец в тежка категория. Осигурявайки фантастична комбинация от здравина, мощност и съвременен дизайн, тя е готова да се справи с най-силните сомове. 
123,00 лв.
Въдица за сом MADCAT® GREEN VERTICAL 1.90m -150gr
Тези въдици са специално разработени за вертикален риболов на сом. Те са изключително мощни и добре балансирани. С дължината си от 1.90м са перфектни за вертикален "джигинг". Оборудвани са с водачи подходящи както за сладководен, така и за соленовеоден риболов и с Fuji макародържач.
162,90 лв.
Black Cat Wild Catz Vertical 1.85м 100-220г
Wild Catz Vertical 1.85м 100-220г -въдица  за авантюристи на риболов на сом на кльонк! Ultra-мощна и напълно параболична. Wild Catz Vertical се състои от най-висок клас оборудване, като например макародържач Fuji, стабилни Seaguide пръстени,много удобна EVA дръжка и изключителен камуфлажен дизайн. Бижу за всеки рибар!
312,00 лв.
Black Cat Buster Vertical 100-200г 1.70м
Модел 2019: Cat Buster Vertical е активният "работен кон" в серията Buster и се предлага в незабележим черен цвят. Скоростта и чувствителността са невероятни.Пръчката гарантира безтегловно повдигане и спускане дори на тежки вертикални примамки, позволявайки на риболовеца да се наслаждава на перфектния контрол на стръвта във всеки момент. Buster Vertical може да се използва с мултипликатор или с фиксирана макара.Специален FUJI макародържач, осигуряващ повече сигурност при по-лека конструкция на въдицата.
289,00 лв.