Тайръбър ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Тайръбър

Гумените - силиконови примамки, известни също като тайръбър меки пластмасови примамки или меки примамки, са вид примамка за риболов, която е изработена от синтетичен каучук или пластмасови материали. Тези примамки са предназначени да имитират външния вид и движението на естествена плячка, като червеи, насекоми или малки риби, и обикновено се използват за улов на различни видове сладководни и соленоводни риби.

Гумените примамки се предлагат в широка гама от форми, размери и цветове и могат да бъдат монтирани по много различни начини, в зависимост от вида риба, която се цели, и използваната риболовна техника. Някои често срещани видове гумени примамки включват червеи, личинки, мекотели и примамки наподобяващи различни видове морски същества.

Едно от предимствата на използването на тези примамки е, че те са много гъвкави и могат да се използват в различни риболовни ситуации. Освен това са много издръжливи и могат да се използват многократно, което ги прави рентабилен избор за риболовците.

Магазин Никулден Ви желае - Наслука!

Спининг въдица DAIWA 23 SEAHUNTER X - 2.40m/2.60m/2.70m

Разнообразните целеви въдици от серията Seahunter X са оптимизирани за съответната област на приложение и отделните методи на риболов. Превъзходно оборудвани с водачи Seaguide, устойчиви на солена вода, бланки от въглеродни влакна HMC+, здрави и надеждни шпиготи и EVA дръжки със сигурен и удобен грип. Въдиците Seahunter X се предлагат при отлично съотношение цена/качество.
SEAHUNTER X PILK COALFISH
Двете дължини от серията са идеално пригодени за използване с шадове или по-малки пилкери, като предлагат изключителна надеждност. Хармоничното действие на бланките надеждно предотвратява откачането по време на битка и позволява добра дистанция за замятане при риболов от лодка и от брега.
SEAHUNTER X PILK MACKEREL
С тази специализирана въдица за скумрия дори борбата с няколко риби едновременно не представлява проблем. Бланката предлага достатъчно мощност да се справи с тези мощни риби и да ги вдигнете лесно на борда.
SEAHUNTER X PILK COD
Двата модела предназначени за риболов на треска, се отличават с върхов строй и силов гръбнак, като спомага за правилната проводка на примамките и надеждното изваждане на рибите, дори от големи дълбочини. Seahunter X Pilk Cod са надеждни спътници във всички морета, както и в крайбрежните води на Скандинавия.
Технологии:

HMC+® carbon fiber blank - бланки
Spigot put over joint - шпигот
Premium EVA grip – премиум EVA дръжка
DPS reel seat – винтов макародържач
Full carbon fiber tip, color-contrasted – карбонов, оцветен връх за отлична индикация
Seaguide® titanium oxide guides - водачи

90,00 лв.
Savage Gear Cuttle Eye 135g Тайръбър
 Тази малка имитация на сепия/главоноги е предназначена да достигне бързо до големи дълбочини или до дъното по права линия и да остане в правилна позиция дори при силни странични течения. По време на извличане съпротивлението е минимално, което помага за по-бързо изтегляне на примамката. Уникални очи, като на жива сепия. Много силни отражения на светлина, светещи дейтали и вградена стоманена тракалка, която създава "сърдечен" звуков ефект всеки път, когато се повдигне или пусне примамката дори и леко на морското дъно. Перфектна комбинация от цветове и материал, като къдрицата от опашки създава микропулсиращи вибрации, което позволява примамката да работи при извличане и пропадане. Страхотна избор за вертикален риболов!
22,50 лв.