Тайръбър ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Тайръбър

Гумените - силиконови примамки, известни също като тайръбър меки пластмасови примамки или меки примамки, са вид примамка за риболов, която е изработена от синтетичен каучук или пластмасови материали. Тези примамки са предназначени да имитират външния вид и движението на естествена плячка, като червеи, насекоми или малки риби, и обикновено се използват за улов на различни видове сладководни и соленоводни риби.

Гумените примамки се предлагат в широка гама от форми, размери и цветове и могат да бъдат монтирани по много различни начини, в зависимост от вида риба, която се цели, и използваната риболовна техника. Някои често срещани видове гумени примамки включват червеи, личинки, мекотели и примамки наподобяващи различни видове морски същества.

Едно от предимствата на използването на тези примамки е, че те са много гъвкави и могат да се използват в различни риболовни ситуации. Освен това са много издръжливи и могат да се използват многократно, което ги прави рентабилен избор за риболовците.

Магазин Никулден Ви желае - Наслука!

Savage Gear Cuttle Eye 135g Тайръбър
 Тази малка имитация на сепия/главоноги е предназначена да достигне бързо до големи дълбочини или до дъното по права линия и да остане в правилна позиция дори при силни странични течения. По време на извличане съпротивлението е минимално, което помага за по-бързо изтегляне на примамката. Уникални очи, като на жива сепия. Много силни отражения на светлина, светещи дейтали и вградена стоманена тракалка, която създава "сърдечен" звуков ефект всеки път, когато се повдигне или пусне примамката дори и леко на морското дъно. Перфектна комбинация от цветове и материал, като къдрицата от опашки създава микропулсиращи вибрации, което позволява примамката да работи при извличане и пропадане. Страхотна избор за вертикален риболов!
22,50 лв.