Макари за фидер риболов - преден аванс ✔️ nikulden.com

Макари за фидер риболов - преден аванс

Нов
Макара FilStar AMARA
Макарата FilStar AMARA предлага отлично съотношение между цена и качество, отличавайки се със здравина, гладка работа и свежа визия. Моделът има високоустойчив графитен корпус и е оборудван с висококачествени сачмени лагери, осигуряващи перфектно движение. Доставя се с Long Cast алуминиева шпула. 
36,50 лв.
Макара DAIWA NINJA MATCH - FEEDER LT

Най-новата серия макари на Daiwa - Ninja LT има изключително равномерно и гладко движение
Новият Tough Digigear, които е бил използван предимно за много по-скъпи макари е с подобрена мощност и още по-гладка работа в сравнение с предишната версия.
 
Новата ATD технология в Ninja LT осигурява значително по-голяма мощност на плъзгане (до 10 кг), както и моментна работа без стартово съпротивление.
 
 


LT (Light & Tough)
4 ball bearings
TOUGH DIGIGEAR® (TDG)
AIR ROTOR®
ATD™ drag system
INFINITE ANTI-REVERSE®
Cross Wrap™ system
Silent oscillation system
ABS® - алуминиева longcast шпула
Twist Buster® II
One-touch fast snap handle


140,00 лв.
Макара - DAIWA 20 CROSSFIRE LT 4BS A

Нова, бюджетна макара от LT семейството на Daiwa
 
.Спецификации:

LT (Light & Tough)
TOUGH DIGIGEAR®
ATD™ drag system
Cross Wrap™ system
Infinite Anti-Reverse®
Silent oscillation system
CNC cut aluminum handle
Twist Buster® II line roller
ABS® aluminium longcast spool
Soft-touch handle knob

80,00 лв.
Макара Daiwa 20 NZON LT 5000 S-CP / 6000 SS-P

Серията макари N'ZON с LT концепция, предлагаща всичко, което може да се очаква от надеждна премиум макара за риболов на фидер.
Tough Digigear предлага голяма мощ и лекота при вадене на риба.
Алуминиевия корпус е гаранция за здравина и защита на механизмите и зъбните предавки на макарата.
Полу-плитката ABS шпула, изработена от кован алуминий, създадена за постигане на дистанции, побира достатъчно влакно за риболов на фидер и подобрява ефективността при кастинг поради новия дизайн на предния ръб.
Драг системата QD позволява бърза реакция в критични ситуации.
С N'Zon LT получавате истинска мощ за безкомпромисен фидер риболов.
Характеристики:

LT (Light & Tough) концепция
Корпус от алуминиева сплав
4 сачмени лагера
TOUGH DIGIGEAR®
Аванс със система (QD®)
Infinite Anti-Reverse®
Система Cross Wrap®
Система Silent Oscillation®
ABS® алуминиева шпула за постигане на дистанция
Разгъване и прибиране на дръжката с еднодвижение
AIR BAIL®
Ролков лагер на бигела
Twist Buster® II
Макарата е без резервна шпула

180,00 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe VIGOR TASK FD на 2 лагера

Високо качество макара с два лагера. Бързо оборотна. Мулти стоп на задния ход. Снабдена е с алуминиева шпула и резервна графитна. Има отличен ход и здрава конструкция. Приложима е за всички видове риболов на плувка и болонеза. Моделите 40 и 50 са добри и за фидер и дъно. Модела 60 за риболов на дъно и трофейни риби с дебели влакна.
Достъпна цена.
20,00 лв.
Фидер макара Daiwa Whisker 25 QD

Нов модел макара от световния лидера в риболовния бранш, японския производител DAIWA за 2021 година!
DRAG POWER - 12kg
DAIWA WHISKER 25 QD, е предназначена основно за фидер сегмента в риболовната индустрия. Но и отлично приложима в Carp fishing-а за къси и средни дистанции. Тя е с познатата, наложена от Daiwa конструкция - широка шпула 65мм, дълъг ход 25мм, малко и олекотено компактно тяло. Тази компоновка и техническо изпълнение правят макарата, лека, компактна, здрава с висока и силна предавка. Притежава високи кастингови характеристика, силна и здрава конструкция за дълготрайна употреба. Обирате 96см влакно с един оборот. Дизайна на шпулата и Twist Buster-а II поколение значително намаляват триенето и усукването на влакното, като повишават живота и надеждността му при дълготрайна употреба.  Високо качество и надеждност на продукта!
С този нов модел DAIWA WHISKER 25 QD вие получавате компактна, лека, силова макара с всички екстри на голямия шарански Big Pit макара.

ZAION® тяло
MAGSEALED® конструкция на тялото
7 сачмени лагера
AIR ROTOR®
TOUGH DIGIGEAR® - машинно фрезовани зъбни предавки със супер точно зацепване
Система за бърз аванс (QD®)
Супер бърз Anti-Reverse®
25 мм ход на макарата
Алуминиева резервна шпула
Алуминиева дръжка за бързо прибиране с копче - едно докосване
Крилчатка на дръжка с меко покритие и голям грип
AIR BAIL®
Twist Buster® II
Клипс на шпулата с активен ефект на гасене на удара - HIP® line clip
Ръчно обръщане на бигела на макарата.

580,00 лв.
Макара Catana FE FD Shimano
Catana FE е най-новата версия на класика Shimano. Предлагайки изключителна стойност за парите си, Catana е сладководна и морска въртяща се макара, която може да се използва за всички видове сладководен риболов. 
98,00 лв.
-5,00 лв.
Макара Nexave FL 2500 Shimano
Новият Nexave FI е актуализираната версия на добре познатия Nexave FE. Тази нова макара е въртяща се макара с преден аванс, която може да се използва за всички видове сладководен риболов, от риболов на леки до умерени примамки за пъстърва, костур, щука и бяла риба до мач и фидер риболов. Благодарение на 3-те сачмени лагера от неръждаема стомана, макарата работи гладко и както може да се очаква от истинска макара Shimano, съпротивлението е перфектно регулируемо и ще ви помогне да се борите с големи риби без никакви проблеми.Nexave също е достъпна макара за риболовци, които току-що са започнали да ловят и искат да изпитат качеството на макарите Shimano.
129,00 лв.
134,00 лв.
Спинингова Макара с преден аванс Daiwa NINJA LT

Моделът NINJA е Best Seller на DAIWA за последните 6 години. А, това е последното издание, най-новата Daiwa Ninja LT. Тя има компактен и красив дизайн. Предна авнсова система. Изключително равномерно и гладко движение. Здрава и надеждна контструкция с голям потенциал на мощност и дълговечност. Благодарение на интегрирането на концепцията LT, значително e  намалeno теглото и големината на макарата. 
140,00 лв.
Макара с преден аванс DAIWA LEGALIS LT

Спинигова макара DAIWA Legalis LT
С последното издание на този модел - 20, отново впечатлява с кадифения, мек ход и най-високо качество на продукт, който е в клиентския ценови спектър под 100 евро! И така, DAIWA демонстрира нагледно, че не е задължително продукта да е от премиум ценови клас, за да достави удоволствие, надеждност и радост на риболовеца с умерен бюджет и "тънък" джоб. Legalis LT серия 20, се базира на новата и вече доказала се концепция LT - light&tough. Тази концепция ви предлага висок стандарт и качество на неустоима и достъпна цена. Повече от това, Daiwa намали и теглото на макарата благодарение на новото тяло от Zaion V материал. И като подтвърждение на това ви предлагаме за сравнение един от най-ползваните модели в спинига 2500, при Daiwa Legalis 2500 теглото е едва 200 грама! Невероятно, но факт! И всичко това е гарнирано с внушителния Drag power 10kg! На пазара не може да се намери конкурент на нашата макара в този ценови клас - 140 лева! Zaion V композитното тяло,  не само е много лесо, но и е много здраво и надеждно. Zaion V композитното тяло, не е само леко, но и е много здраво и надеждно, като дава своя голям принос за високото качество на модела, голямата мощност на предавката и лекотата на прибиране под натоварване! Водещото зъбно колело Tough Digidear системата е с увеличен диаметър и е основен компонент за постигане на плавен и практически безшумен ход! ATD драга ви предоставя най-тънка и дълга настройка на аванса без стартово спиране.
Подбирайки правилния размер от серията Daiwa LEGALIS LT, вие имате голям избор за различни приложения и техники на риболов. Започвайки с малките модели за Ultra Light - Light спинигов риболов, стандартните размери 2500-3000-4000 за среден и тежък спиниг, риболов на болонезе и мач. До тежък спиниг и риболов на фидер с размерите 5000 и 6000. 
Drag power:

1000/2000 - 5kg,
2500/3000 - 10kg,
4000/6000 - 12kg

140,00 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe PATRIOT на 8 лагера

Ако си търсите бюджетна макара за модерния тези дни риболов на фидер, то ето нашето предложение от италианския производител LINEAEFFE.
В този модел ще откриете не само, модерен дизайн, италианският дух на крсота, а и качество и практичност за много повече от обявената цена. Модела PATRIOT е проектиран за фидери 3.90 - 4.20м със средни и тежки акции от 80 грама до 250 грама. Механиката е здрава и мощна с голям потенциал на натоварване и впечатляваща тяга за модел с цена под 80 лева! А другото основно предимство е прекрасния преден аванс. Дълъг и прецизен дисков авнс с микро клик опция за финна настройка. При правилното му регулиране, ще имате супер предимство в борбата със закачения трофей и ще го преборите бързо и ефективно. В допълнение на отличния продукт, той е снабден с надеждна стругована метална дръжка с винтов монтаж. Не забравяйте да обърнете внимание на прекрасния външен вид на макарата. Якото Метално синьо и стои прекрасно, така че докато чакате с колегите да ви клъвне, вашата макара ще стои "най-секси" на стойката до вас!
Предназначена за ФИДЕР и риболов на ДЪНО.
74,00 лв.
Макара FilStar EVO
Макарата FilStar EVO съчетава здравина, гладка работа и елегантна визия. Моделът има солиден и устойчив графитен корпус и е оборудван с висококачествени сачмени лагери, осигуряващи перфектно движение....
46,50 лв.
Фидер Макара Thunder NG Feeder
Новото поколение на една от много популярните и изключително достъпни фидер макари!
Thunder NG Feeder (NG - "Нова генерация") вече е с нова, по-красива и по-лека метална (алуминиева) шпула с голям диаметър, водач против усукване на линията, дебела алуминиева суич тел и по-елегантна метална дръжка с удобна гумирана "Light Rubber Grip", което я прави много по-модерна и атрактивена! Има и мощен задвижващ механизъм, който се върти на лагери 3+1. 
Отлична и много модерна фидер машина.
58,50 лв.
Макара Okuma Carbonite XP Feeder
Okuma Carbonite XP feeder е отлична макара предназначена за нуждите на съвременния фидер риболов. Включва прецизна елиптична предавателна система и вече популярния Cyclonic Flow Rotor Design, благодар...
105,00 лв.
Макара Okuma Rockaway
Okuma Rockaway е отлична long casting surf макара, която би заела достойно място в арсенала на всеки риболовец. Rockaway има компактно тяло, разполага с 4BB + 1RB лагера от неръждаема стомана
166,00 лв.
Макара за риболов QUICK 2-V2 с преден аванс
Това е подобрената нова версия на доказалия се Quick 2 със своята здравина и ефективност. Новото в модела Quick 2-V2 е по-доброто зъбно колело и добавянето на новата смазка Duragrease. Mакарите от серията Quick 2 FD-V2 на DAM са един прекрасен избор за всякакъв тип риболов. Оборудвани са с шпула, разработена и тествана за по-далечно замятане и оширен ротор, което прави замятането много точно и прецизно.
92,90 лв.
Макара за риболов DAM NOVA FD WITH LINE 1
Макарата е бюджетен модел с един лагер. Изключително непретенциозна и здрава макара. Подходяща за начинаещи риболовци и деца. Готови за риболов с навито на тях монофилно влакно. Оборудвани с 1 лагер, графитни корпус ротор и шпула, анти вибрационна система и противоусукваща влакноводеща ролка. Перфектно съотношение цена-качество.
26,90 лв.
Макара за риболов INSIDER 7 FD 6+1BB IGSP
Вдъхновен от сафари духа, Insider 7 FD е идеален за онези риболовци, които обичат приключенията и се нуждаят от макара, която може да работи в трудни условия. Тази универсална макара има множество функции от висок клас, като капсуловани лагери, CNC машинно изрязана дръжка с EVA копче и резервна алуминиева шпула.
106,90 лв.
Макара за риболов QUICK 1
Универсална риболовна макара, има два сачмени лагера и един иглен за моментен стоп. Със страхотната си цена е идеалната макара за развлечение и случаен риболов.За хора, които не искат да дават много пари, но все пак искат нещо сигурно в риболова.
62,90 лв.