Якета и панталони за риболов ✔️ nikulden.com

Якета и панталони за риболов

Нов
Панталон Kinetic X5 Waist St. Foot
Панталон Kinetic X5 Waist St. Foot, който предлага удобство и защита на краката ви от влага по време на риболовен излет.
285,00 лв.
Нов
Панталон Kinetic Mid-Flex Pant
Kinetic Mid-Flex Pant е универсален панталон, подходящ за ежедневна употреба и дейности на открито.
138,00 лв.
Нов
Панталон Kinetic ClassicGaiter Bootfoot Pant (P)
Останете сухи по време на следващото си риболовно приключение като изберете панталон Kinetic ClassicGaiter Bootfoot Pant (P). Панталонът е изработен от износоустойчива материя и подсилен в к...
218,00 лв.
Нов
Дамски клин Fox WC Leggings
Спортен дамски клин с висока талия, който може да използвате по време на риболов или спортни дейности.
69,00 лв.
ЯКЕ-ПОЛАР MAD FLEECE JACKET
Качествено връхно яке, изработено от мека поларена материя. Основният материал е ветроустойчив, дишащ и дори водоустойчив. Перфектно за риболов, туризъм и дори за ежедневна употреба. Атрактивен принт.
175,50 лв.
-15,60 лв.
Панталони Fox Camo/Khaki RS 10K Trouser
Ветро и водоустойчив панаталон за риболов Fox Camo/Khaki RS 10K, осигуряващ комфорт и защита в неустойчиво време, през преходните сезони или в студено време като външен слой. Изработен е от Rip Stop п...
140,40 лв.
156,00 лв.
Панталон Westin W4 Trousers
Удобни и функционални панталони от Westin, осигуряващи комфорт и ефективност в риболова независимо от метеорологичните условия. С Westin W4 ще останете сухи и топли благодарение на комбинацията от диш...
306,00 лв.
Панталон Kinetic Forest Pant
Kinetic Forest Pant е здрав и удобен панталон с универсално приложение за дейности на открито, който притежава ветро и водоустойчива PROxTEX мембрана с дишащи свойства. Изработен е от здрава 320D Nylo...
215,00 лв.
Къси панталони Fox Camo LW Jogger Shorts
Олекотени къси панталони, които са изработени от висококачествена материя в камуфлажен десен.
59,00 лв.
Панталон Fox Collection Jogger Black And Orange
Черен изчистен модел спортен панталон Fox Collection Jogger, който е подходящо облекло в ежедневието, по време на риболов или други дейности на открито.
82,00 лв.
Панталон Fox Collection Jogger Green And Black
Зелен изчистен модел спортен панталон Fox Collection Jogger, който е подходящо облекло в ежедневието, по време на риболов или други дейности на открито.
82,00 лв.
Къси панталони Fox Collection LW Cargo Shorts
Къси леки панталони тип Cargo с 6 джоба - два предни, два странични и два задни, в които можете да държите множество аксесоари.
69,00 лв.
Панталон Fox Collection LW Cargo Trouser
Дълъг лек панталон тип Cargo с 6 джоба - два предни, два странични и два задни, в които можете да държите множество аксесоари.
88,00 лв.
Панталон Fox Collection LW Jogger Green - Black
Дълъг и удобен панталон Fox Collection LW Jogger Short Green & Black подходящ за носене по време на риболов или в ежедневието.
59,00 лв.
Панталон Fox Rage Combat Trousers
Удобен и фукнционален панталон от Rip Stop материя, която го предпазва от прокъсване дори по време на интензивен спинингов риболов.
108,00 лв.
Панталон Fox Collection LW Jogger Black - Orange
Дълъг и удобен панталон Fox Collection LW Jogger Short Green & Black подходящ за носене по време на риболов или в ежедневието.
59,00 лв.
Панталон Fox Rage Wear Jogger
Практичен и изчистен модел спортен панталон, който лесно може да съчетаете със своето риболовно или ежедневно облекло.
59,00 лв.
Къси панталони Fox Ragewear Shorts
Практичен и изчистен модел къс спортен панталон, който лесно може да съчетаете със своето риболовно или ежедневно облекло.
45,00 лв.
-18,60 лв.
Яке Fox Rage LW Wind Blocker
Не се притеснявайте за вятъра, а се фокусирайте върху удоволствието от риболова с якето на Fox Rage - Voyager Lightweight Windblocker.
167,40 лв.
186,00 лв.