Телескопи с водачи за риболов на плувка ✔️ nikulden.com

Телескопи с водачи за риболов на плувка

Телескоп с водачи Daiwa MEGAFORCE TELE

MEGAFORCE TELE

Telescopic all-round rod
Телескопичните пръти Megaforce вече имат преработен дизайн, подобрени компоненти и допълнителни модели.
Пръчките с дължина от 2,10 m до 3,00 m и тежести на замятане от 7-25 g до 70-150 g вече се предлагат при много къса затворена дължина от само 69 cm – идеално, когато пръчката се транспортира в раница или пътна чанта.
Моделите с дължина 3,30 м и повече се отличават с малко по-дълга затворена дължина ,  наподобяват кривите на огъване на разглобяеми пръти.
Леките и добре балансирани заготовки от въглеродни влакна се грижат за изключително действие във ваденето и при замятане. Леките и първокласни водачи от титаниев оксид с подобрени инкрустации допълнително подпомагат бързата устойчивост на тези пръти.
Предлага се при изключително съотношение цена/качество, тази гама предлага подходящата пръчка за почти всяка област на приложение. HMC+® заготовка от въглеродни влакна Висококачествена коркова / EVA дръжка Водачи от титанов оксид

66,67 лв.
Болонеза - MAVER Grizzly Potente 8м.

Предназначени както за риболов на пъстърва, но и за тези, които искат да се оборудват с мощен и надежден болонезе. Идеален за състезания по пъстърва, но също и за риболов от скали и пристанища в търсене на силна и бойна плячка. Следователно универсален инструмент, но с изключително качество, иновативни смоли, използвани от Bolognese индустрия.
666,67 лв.
Болонезе Lineaeffe ARTISTIC BOLO

Универсална карбонова болонеза за риболов на река, езеро и в морето. Тънка. С бърз строй и полу-параболична акция.
    
79,17 лв.
Болонезе въдица Maver LASER BLX EVO

Оригинална, универсална и много добре балансирана болонезе въдица, с модерен и стилен дизайн.  Изградена от висококачествен карбон и ново поколение смоли. Подходяща и за морски и за сладководен риболов. Добре е да използвате монофилни влакна от 0.12мм, до 0.20мм и плувки от 4гр.
266,67 лв.
Болонезе Lineaeffe CARBON

Болонеза с конструкция от восокомодулен карбон и SIC водачи.
   
62,50 лв.
Въдица Болонезе Lineaeffe Dream Carbon Evolution 4-5-6 метра

Карбонова болонеза за риболов на река. Предлага се на 4-5-6м. Направена е от HR карбон, като долните снадки са подсилени с карбонова оплетка. Екипирани са с водачи на едно краче, като на върха имат и два подвижни водача. Много добро качество и красив дизайн. Акция 30 грама. Лека и бърза въдица за риболов на реки и езера.
66,67 лв.
Болонеза JINTAI CLASSIC BOLO - 6.00m

Карбонова болонезе въдица с много- добро съотношение цена / качество.
50,00 лв.
Болонеза JINTAI CLASSIC BOLO - 7.00m

Карбонова болонезе въдица с много- добро съотношение цена / качество.
50,00 лв.
Болонеза JINTAI PRINCESS BOLO - 4.00mKарбонова болонеза с параболична акция до 25 гр., лека и многофункционална. 

41,67 лв.
Болонеза JINTAI PRINCESS BOLO - 5.00m

Kарбонова болонеза с параболична акция до 25 гр., лека и многофункционална.
50,00 лв.
Болонеза Lineaeffe FF WINNER SW BOLO - 6м / 20гр

Топ клас болонеза на италианската фирма Lineaeffe. Лека и тънка с полу-параболичен строй и отличен баланс. Екипирана е с нови супер леки и тънки SIC водачи.
Предназначена за риболов на плаувка. Индикацията SW (Salt Water), показва, че е предвидена за ползване и на море за риболов на лавраци и кефали от кея или скали.
216,67 лв.
Въдица Болонеза Maver SUPERLITHIUM EVANON LIGHT MX - 6m

Първокласна карбонова болонеза, произведена с NANOTUBE технология. 100% италиански продукт произведен в завода REGLASS.  Много надеждна и здрава с красив италиански дизайн и безупречно качество. Супер инструмент за риболов на река.
100% изработена в Италия.

Дължина: 6м
Тегло без водачи: 190гр
Тегло с екипировката: 210гр
Диаметър в талона: 20мм

 

816,67 лв.