Макари за риболов на сом - преден аванс ✔️ nikulden.com

Макари за риболов на сом - преден аванс

Морска макара DAIWA BG

Макарите на DAIWA BG съчетават издражливост. мощност, гладко движение и невероятен дизайн. Тялото на макарата е HardBodyZ, а технологията Digigear II се грижи за  оптималното предаване на мощността по време на борбата с рибата.  ABS алуминиевата шпула е снабдена с централен гумен пръстен, който напълно предотвратява подхлъзването на гплетеното влакно при натоварване.Макарата е със специално покритие "no paint”", което напълно премахва опасността от напукване и лющене на боята при високо натоварване и морски риболов.Дръжката на макарата е здраво и надеждно прикрепена към тялото, за да поема много високите натоварвания при морски риболов. По- големите размери са много подходящи и за тежък джигинг и риболов на сом.

Спецификации:


HARDBODYZ® reel body


AIR ROTOR®


6 лагера


ATD™ авансова система


DIGIGEAR® II


Infinite Anti-Reverse®


Cross Wrap™ system


Twist Buster® II line roller


ABS® II aluminum spool


Aluminum handle


Размери над 4500 -ръчно обръщане на бигела260,00 лв.
Макара за риболов QUICK 2-V2 с преден аванс
Това е подобрената нова версия на доказалия се Quick 2 със своята здравина и ефективност. Новото в модела Quick 2-V2 е по-доброто зъбно колело и добавянето на новата смазка Duragrease. Mакарите от серията Quick 2 FD-V2 на DAM са един прекрасен избор за всякакъв тип риболов. Оборудвани са с шпула, разработена и тествана за по-далечно замятане и оширен ротор, което прави замятането много точно и прецизно.
92,90 лв.
Макара за риболов QUICK 1
Универсална риболовна макара, има два сачмени лагера и един иглен за моментен стоп. Със страхотната си цена е идеалната макара за развлечение и случаен риболов.За хора, които не искат да дават много пари, но все пак искат нещо сигурно в риболова.
62,90 лв.
Макара за риболов D.A.M. QUICK 3
Макарите Quick® 3 са нова разработка в програмата Quick®. Проектирани са в Германия само с най-добрите компоненти. Предлага се пълна гама от размери, подходящи както за риболов на леко и спининг, така и за тежък риболов на дъно. Оборудвани са с фина и изключително здрава авансова система, здрава и надеждна задвижваща система, готови за всяко предизвикателство от трофейните риби. Макарите се предлагат в размери 1000-8000.
108,90 лв.
Макара Okuma Helios SX
Тялото и роторът на Okuma Helios SX са изработени от C-40X карбонов композит, което означава 25% по-леки и 50% по-здрави елементи от техните аналози изработени от графит.
313,00 лв.
Макара Okuma - Epixor XT
Okuma Epixor XT е серия спининг макари, част от семейството Epixor, което има дългогодишна и славна история в риболова. Макарата Epixor XT включва конструкция на тялото от C-40X карбонов композит и те...
155,00 лв.
-16,50 лв.
Макара за риболов QUICK 2 с преден аванс
Mакарите от серията Quick 2 FD на DAM са един прекрасен избор за всякакъв тип риболов. Оборудвани са с шпула разработена и тествана за по-далечно замятане и оширен ротор, което прави замятането много точно и прецизно.
66,00 лв.
82,50 лв.
Макара FilStar Extreme CAT
FilStar Extreme CAT е макара за риболов на сом с преден аванс и изчистена визия, в която са заложени висококачествени материали гарантиращи гладката и прецизна работа по време...
88,00 лв.
Макара с преден аванс CORMORAN BIG CAT 5PiF 8000

Немският производител CORMORAN, предлага за новия сезон 2020, здарава и мощна макара за едри сомове и шарани. Внимателно проектирана за голями натоварвания и способна да понесе всички удари на трофейни риби. Името на макарата BIG CAT олицетворява този рицар. Снабдена с мощна предавка и здрава кинематика. Механизма работи плавно и равно, като дава сигурност в победата над хванатия хищник. Всички елементи са пресметнати за голями натоварвания и напрежения. Лагерите са стоманени. Шпулата е стругована от едно парче алуминий, дръжката също е стругована. Авансовата система е прецизна и надеждна. А цената е супер приятелска. 
Макарата може да се ползва, както с плетени, така и с монофилни влакна. Шпулата е с голям капацитет 460м/0.40мм. Предлага се без резервна шпула.
Препоръчваме я за тежък тролинг, риболов на кльонк, риболов на буй и риболов на дъно с голями олова на Дунава.
100,00 лв.
Tica Samira SBAT 10000 Long Cast
Новата шаранджийска макара Samira SBAT 10000 Long Cast Tica
233,00 лв.
Макара Tica Talisman TG 8000H

Топ модела макара Tica. Изпълнена с най-висококачествените материали. Предназначена както за морски риболов, така и за тролинг и спининг на едри, и борбени сладководни хищници. 
639,90 лв.
Макара Okuma Safina
Макарата Okuma Safina е добре известна с отличното си съотношение между цена и качество.Според размерите и е удачен избор за спининг и фидер риболов, а в по-големите варианти за дънен риболов, както и за морски риболов.
62,50 лв.
Макара Faith Crusader LC 14000
Faith Crusader LC 14000 е качествена longcast макара за сериозни рибари.
Моделът изпъква с елегантен дизайн, разполага с ергономична дръжка и е перфектна за дълги замятания.
162,00 лв.