Щеки и уипове за риболов на плувка ✔️ nikulden.com

Щеки и уипове за риболов на плувка

Щека - MAVER SUPER CARP X5 - 13метра

Отлична бюджетна щека на MAVER.
Щеката е типично шаранска и при натоварване работи цялата. Много лека, здрава и надеждна. Отличен инструмент за начинаещи и напреднали щекари. 
Доставя се стандартно с един топ-сет - K300 REALITY (2.95м)

Дължина - 13 метра
"Ф"мм - 46
Транспортна дължина - 1.76м
Брой секции - 9
Тегло - 1067гр

800,00 лв.
Топ-сет DAIWA INTERLASTIC DUMK - 2 Pieces

POWER кит  с дължина 160 см. и тегло 40 грама. Топ-сета е на две части щекерна сглобка. Има фабрично подсилено място за страничен SLOT, за странично пулиране на ластика. Фабрично са монтирани и тефлонови втулки и на двете части на топ-сета. 

160,00 лв.
Топ-сет MAVER SLOT LONG CARP KIT - 2 части

Високо-качествен CARP кит  с дължина 320 см. и тегло 75 грама. Топ-сета е на две части щекерна сглобка. Има фабрично монтиран страничен SLOT за странично пулиране на ластика.
Произведен е в Италия в завода REGLASS.
190,00 лв.
Топ-сет DAIWA INTERLASTIC SPEED KIT 4.7 - 2 Pieces

Високо-качествен POWER кит  с дължина 262 см. и тегло 43 грама. Топ-сета е на две части щекерна сглобка. Има фабрично монтиран страничен SLOT за странично пулиране на ластика. Фабрично са монтирани и тефлонови втулки и на двете части на топ-сета. 
Произведен е във Великобритания в завода на Daiwa UK в Шотландия.

Дължина: 262 см.
Вътрешен диаметър в талона - 18 мм.
Диаметър на върха - D 4mm
Брой части: 2 бр.

220,00 лв.
Топ-сет MAVER SLOT CARP KIT - 2 Pieces

Високо-качествен CARP кит  с дължина 280 см. и тегло 65 грама. Топ-сета е на две части щекерна сглобка. Има фабрично монтиран страничен SLOT за странично пулиране на ластика.

240,00 лв.
Топ-сет MAVER COMMERCIAL CUPPING KIT - 2 Pieces

Високо-качествен къпинг кит - Cupping Kit с дължина 250 см. и тегло 55 грама. Топ-сета е на две части щекерна сглобка. 
Произведен е в Италия в завода REGLASS
180,00 лв.
Къса щека - MIDDY - WHITE KNUCKLE CX 8м POLE с 2 оластичени топсета

Thriller White Cnuckle CX е 8 метрова изключитено здрава карбонова щека на Middy. Тя е много лека - само 645гр, което я прави удобна и лесна за използване. Към щеката има включен връх с ластик и втори резервен връх, към който също има сложен ластик. Балансовото съотношение е впечатляващо 22.5N при 8m - благодарение на него усещате лекотата и баланса на тази щека. Моля, обърнете внимание: разделите не са взаимозаменяеми с оригиналния White Knuckle 6m Whip !
300,00 лв.
Къса Щека MIDDY Arco-Tech 8m K-800 Speed Carp Whip

Щека изградена чрез Arco-Tech карбонова технология, с пълна дължина 8м и тегло само 399гр. Arco-Tech K-800 е с два Hollow Carp кита.
Фантастична цена!
390,00 лв.
Телескоп без водачи на къса снадка - Daiwa COMPASS MOBILE TELEPOLE

COMPASS MOBILE TELEPOLE

Pole rod

Щека от въглеродни влакна с много къса затворена дължина. Затворената дължина от само 42 см позволява удобно транспортиране в почти всяка риболовна чанта – идеално за спонтанни риболовни пътувания и улов на риба за стръв!
65,00 лв.
Топ сет на 3 части - MIDDY NANO-CORE MATCH 3 PRO 16 KIT

Високо-качествен MATCH  кит  с дължина 310 см. и тегло 40 грама. Топ-сета е на три части щекерна сглобка. Има фабрично подсилено място за монтиране на страничен SLOT, за странично пулиране на ластика. 

Дължина: 310 см.
Вътрешен диаметър в талона - 18 мм.
Брой части: 3 бр.

 
150,00 лв.
Топ сет на 1 снадка - MIDDY NANO-CORE F1 PRO KIT

Високо-качествен SPEED  кит  с дължина 170 см. и тегло 40 грама. Топ-сета е от една част. Може да се ползва и за близък - бърз риболов на шарани до брега.
Има фабрично подсилено място за монтиране на страничен SLOT, за странично пулиране на ластика. 

Дължина: 170 см.
Вътрешен диаметър в талона - 18 мм.
Брой части: 1 бр.

 
100,00 лв.
Kit MV-R S51
Нова серия от карбонови комплекти, произтичащи от техническо надграждане, извършено от инженерите на Reglass в сравнение с комплектите MV-R от миналия сезон, по-специално предните профили на комплектите са преработени, като същевременно се запазва цялата съвместимост с четвъртата и петата част непроменена, както и използване на чисто нови влакна и смоли. Серията е разделена на две микросерии: серия “S” и серия “K”. Серията “S” се състои от комплекти MV-R S91, S71, S51, за тези комплекти диаметрите на част 2 и на предната част на част 3 са намалени.По този начин създадохме изключително здрави и много балансирани комплекти. “S91” и “S71” използват системата връх + долен връх и имат предразположение за отвора на третото парче, те излизат стандартно вече подрязани и овтулени с диаметър на изхода 2,3 mm. „S51“ вместо това се предлага със стандартния веттон с диаметър на изхода 3,3 mm и с възможност за слота на третото парче. Аксесоарът V-ONE е веттон с 2,6 мм изходен отвор, който може да се комбинира с комплектите MV-R S91 и S71 за използване на кухи еластични ленти и да се комбинира с използването на платна. Серията "k" се състои от комплекти MV-R K41, K21, които вече са родени със слот на третото парче и с втулка ветона с изходен диаметър 3,3 мм. Идеален за риболов с големи кухи ластици.
600,00 лв.
Kit MV-R 700 - 3части
Серията Mv-R е разделена на две макро семейства: Първото е Mv-R classic, серия, която включва 6 шест вида комплекти (всички без наличието на слот) в последователност от най-мощните и устойчиви до най-твърдите. С Mv-R 050 ще бъде възможно да се направи истинско „дърпане на въже“, тъй като това е комплект, създаден специално за противодействие на много силни напрежения, докато на противоположния полюс на серията намираме Mv-R 900, безкомпромисен комплект, който е поставен на върха на серията, тъй като е абсолютно най-лекият и най-твърдият!! Втората серия, Mv-R x, има като основна характеристика наличието на слот във всички комплекти в гамата, компонент, използван все по-често през последните години на разработка.
400,00 лв.
Kit MV-R 700 - 4части
Комплект карбонови части - Серията Mv-R е разделена на две макро семейства: Първото е Mv-R classic, серия, която включва 6 шест вида комплекти (всички без наличието на слот) в последователност от най-мощните и устойчиви до най-твърдите. С Mv-R 050 ще бъде възможно да се направи истинско „дърпане на въже“, тъй като това е комплект, създаден специално за противодействие на много силни напрежения, докато на противоположния полюс на серията намираме Mv-R 900, безкомпромисен комплект, който е поставен на върха на серията, тъй като е абсолютно най-лекият и най-твърдият!! Втората серия, Mv-R x, има като основна характеристика наличието на слот във всички комплекти в гамата, компонент, използван все по-често през последните години на разработка.
550,00 лв.
Щека Daiwa AIR Z PRO 13m. Комплект с 3 топ сета 5ци и къпинг кит на 5то коляно

Daiwa AIR Z PRO 130 вече налична и в Европа! 
Ние сме едни от първите в Европа, получили този уникален продукт на Daiwa UK!
Тя е по-лека и по-твърда от AIR Z, като не се прави никакъв компромис със здравината и стените на щеката. С нея пак може да се ловят и червеноперки, и шарани, но вече - много по-бързо и с много по-голяма лекота и бързина. Щеката е абсолютно нова, изработена от най-новите издания японски карбонови влакна до които достъп имат само японски компании. Ще останете без думи, когато я пробвате при нас и няма да искате да ни я върнете.
 
9000,00 лв.
Разпродажба!-200,00 лв.
Щека Fisherman Club Impress 11/13м
Въдица за риболов - Щека Fisherman Club Impress 11 и 13м
250,00 лв.
450,00 лв.