Макари за риболов на плувка - преден аванс ✔️ nikulden.com

Макари за риболов на плувка - преден аванс

Макара FilStar EVO
Макарата FilStar EVO съчетава здравина, гладка работа и елегантна визия. Моделът има солиден и устойчив графитен корпус и е оборудван с висококачествени сачмени лагери, осигуряващи перфектно движение....
38,75 лв.
Макара с преден аванс - DAIWA REGAL LT


LT (лек и здрав)
DS5 тяло на макара
9 сачмени лагера
AIR ROTOR®
TOUGH DIGIGEAR®
ATD ™ система за плъзгане
Безкраен Anti-Reverse®
Система Cross Wrap®
Система Silent Oscillation®
Алуминиева въздушна шпула
CNC алуминиева дръжка
Twist Buster® II
Drag power: 1000/2000: 5kg, 2500/3000: 10kg

116,67 лв.
Макара DAIWA 18 TDR MATCH - FEEDER QD

Серията TDR Match & Feeder предлага множество технически характеристики, които напълно ще се харесат на всеки рибар.
Екстра-големият лост против обратен ход може да се достигне лесно и бързо, като по този начин позволява удобно завиване по време на битка с рибата.
Алуминиевото тяло на Hardbody Z се грижи за постоянния корпус на предавката, който е устойчив на изкривявания, което значително увеличава продължителността на живот на макарата, особено при прилагането на тежки подемни платформи.
383,33 лв.
Макара Passion Micro 6.000
Макара за риболов с леки примамки. Подходяща за спининг за пъстърва, кефал и костур.
95,42 лв.
Макара за мач и фидер QUICK 6 METHOD 4000
Макара за мач и фидер Серията Quick 6 е проектирана в Германия с най-добрите компоненти. Тази макара е идеална както и за солена така и за сладка вода. Достатъчно мощна макара която може да устой и на огромна риба.
222,42 лв.
Макара за мач и фидер 2 4000 FD METHOD
Макара QUICK от DAM специално разработена за риболов на фидер и мач. Плитката й двойно анодирана метална шпула позволява далечно замятане и употребата на плетени влакна. Оборудвани с 5 съчмени стоманени + 1 иглен лагери, двойно анодирана алуминиева шпула, графитен корпус и ротор, предна авансова система с филцови вложки и стоманена главна ос. Модерен "slim" дизайн. Окомплектовани са с резервни плитка алуминиева шпула и двойна двойна дръжка.
91,58 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe VIGOR SILK LINE на 1 лагер с намотано влакно

Бюджетна макара с преден аванс. Екипирана е с 1 лагер. Предлага се с намотано влакно.
Здрава и надеждна конструкция. Отлично качество за цената си!
Размерите 10-20-30 са за риболов на плувка и спиниг.
Размер 40 за фидер
Размерите 50-60-70 за риболов на дъно и трофейни риби.
21,67 лв.
Макара с преден аванс LINEAEFFE SILK EVOLUTION на 1 лагер

Бюджетна макара с преден аванс. Екипирана е с 1 лагер. Предлага се с намотано влакно.
Здрава и надеждна конструкция. Отлично качество за цената си!
Размерите 10-20-30 са за риболов на плувка и спиниг.
Размер 40 за фидер
Размерите 50-60-70 за риболов на дъно и трофейни риби.
19,17 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe VIGOR POWER 2 на 1 лагер

Бюджетна макара с преден аванс. Предназначена е за риболов на дъно, surf casting и тролинг. Здрава и надеждна конструкция. Тя е зящитена от солената морска вода и е предвидена за ползване на морето. Вътрешната механика е здрава и предвидена за дългосрочно използване.
Екипирана е с 1 лагер. Предлага се с намотано влакно.
 
20,83 лв.
Макара Sphere CFT 3500 Browning
Макара за риболов - Browning Sphere CFT 3500 - стилен елегантен дизайн, перфектни форми и технически параметри я правят идеална за риболов с хранилка и риболов с по-къси шарански въдици за къси разстояния. Голямо предимство е нейният идеален размер и ниско тегло. Работата и е изключително гладка и балансирана.Тя има изключително красив синьо-черен цвят. 
233,33 лв.
Макара с преден аванс DAIWA 20 FUEGO LT

Новата Daiwa FUEGO 2020
Определя нови стандарти и критерии в своя ценови клас - макари под 200 лева! Голямото предимство на новия модел е новото тяло от ZAION Light материала. С него Fuego 2500 тежи едва 205грама! Така модела "намали" теглото си, но вдигна и Drag Power-а до 10кг! Няма подобна макара в този ценови клас на пазара в момента. Тези характеристики ще ви дадат не само допълнителна сила и мощност, а и по-голяма дълговечност на механизма и по-дълго време за общуване и партньорство.
166,67 лв.
-23,80 лв.
Макара Matrix Aquos Ultra
Моделът Matrix Aquos Ultra е разработен за фидер риболов и риболов на плувка, така че е снабден с всички необходими функции за такъв вид макара, за да осигури фантастично представяне на своя притежате...
99,53 лв.
123,33 лв.
-13,80 лв.
Макара Matrix Aquos Ultra
Моделът Matrix Aquos Ultra е разработен за фидер риболов и риболов на плувка, така че е снабден с всички необходими функции за такъв вид макара, за да осигури фантастично представяне на своя притежател.
101,20 лв.
115,00 лв.
Макара DAIWA 20 TOURNAMENT QD

Daiwa Tournament 3010QD
Произведение на изкуството в сферата на инженеринга на риболовните макари!
Така накратко може да се характеризира новата DAIWA Tournament QD!
С този великолепен модел DAIWA представя серия макари проектирани специално за риболов на мач и фидер. Модела е предвиден за дълговременна, безмилостна употреба и няма да ви подведе нито на свободен риболов нито на състезание. Тялото е HardbodyZ патентована конструкция и сигурно побира в себе си отличната кинематика и предавките на Tough Digigear. Оптимизирайки системата, Daiwa са внедрили лекия и здрав Zaion rotor, като значително са редуцирали теглото на макарата в сравнение с предишния модел TD-X. И така Daiwa Tournament 3010QD сега тежи невероятните 290 грама!!!! В продължение на прегледа на модела, той си има MagSealed защита от прах и вода на вътрешния механизъм, което удължава значително живота на механиката на макарата. При аванса е възприета Quick Drag предна авансова система. Така можете да реагирате затягане / отпускане на аванса за секунди, само с половин оборот завъртане на крилчатката. Модела е екипиран с  Longcast ABS алуминиева шпула. Тя е широка и дълга и помага за лесното развиване на влакното при замятане, намалява усукването, елиминира брадите и повишава мощността на хода при навиване / прибиране. 
Накрая следва и една приятна изненада. В кутията на макарата ще намерите и две допълнителни Longcast ABS алуминиеви шпули! Същите с каквата е екипирана и макарата. Така шпулите ще са ви 3 броя и ще покрият всички ваши изисквани за подготвени монофилни и плетени влакна.
 
 
583,33 лв.
Макара Daiwa 20 NZON LT 5000 S-CP / 6000 SS-P

N'ZON LTМач / Фидер макара
N'Zon LT от DAIWA е с изключително качество и е специално проектиран за риболов на мач и фидер.
Tough Digigear се грижи за оптимална производителност и позволява много бързо повдигане на тежки захранващи клетки на повърхността. Въпреки ниската скорост на предаване, прибирането на влакното е значително поради използването на изключително голяма макара, което е допълнително предимство по отношение на мощността на предавката и живота. ATD започва да работи мигновено без никакво съпротивление при стартиране – идеално при използване на тънки линии и в критични ситуации по време на битка с рибата. Алуминиевата шпула от ABS за дълго замятане се отличава с много ниско триене по време на замятане и подобрява разстоянието на замятане.
Мощност на теглене: 12 кгLT (лек и здрав)4 сачмени лагераAIR ROTOR®TOUGH DIGIGEAR®ATD™ система за плъзганеInfinite Anti-Reverse®Система Cross Wrap®ABS® алуминиева макара за дълго замятанеАлуминиева бърза дръжка с едно докосванеTwist Buster® II линия валякЩипка за HIP линия
 
150,00 лв.
Макара с преден аванс - CORMORAN CROSS WATER 5PiF


4 стоманени сачмени лагера
Силова предавка
Безкраен Anti-Reverse®, безстепенно
Фино регулируемо съпротивление на макарата
Кръстосана обвивка X-Wind
Алуминиева шпула
CNC алуминиева дръжка
Копче за дръжка с меко докосване
PowerBail
Голям валяк против усукване

33,33 лв.
Макара DAIWA 17 GS LT

GS LTDСпининг макара
Иновацията среща традицията!
Макарите GS LTD от DAIWA- благодарение на комбинацията от златиста макара с черно тяло показват класичвски вид и устойчивост на дизайна. Най-новата технология, произведена от DAIWA, е включена в тази макара – Digigear в комбинация с въздушния ротор осигуряват копринено-гладко движение. Тази макара е истинска универсална машина за риболов на фидер и за спининг риболов.
Мощност на теглене: 3000: 10 кг, 4000: 12 кг4 сачмени лагераAIR ROTOR®DIGIGEAR®ATD™ система за плъзганеInfinite Anti-Reverse®Система Cross Wrap®Алуминиева макара
Дървена дръжкаTwist Buster® II линия валякКлип за линия за контрол на разстоянието
183,33 лв.
Макара с преден аванс и намотано влакно Lineaeffe SHIZUKA SK6

Бюджетна спинигова макара с преден аванс. Предлага се готова за употреба с намотано монофилно влакно. Морско изпълнение, със защита от солена вода. Подходяща е за спиниг, риболов на плувка, риболов на фидер. Отлична е и за риболов на бомбарда. 
19,17 лв.
Макара с Преден Аванс DAIWA SWEEPFIRE EC

Универсална спинингова макара за всякакъв вид риболов. Подходяща е за риболов на мач, фидер, болонезе и плувка. Подберете правилно големината на макарата, според целта за която ще я исползвате.
33,33 лв.
Макара с преден аванс DAIWA LEGALIS LT
Спинигова макара DAIWA Legalis LTС последното издание на този модел - 20, отново впечатлява с кадифения, мек ход и най-високо качество. И така, DAIWA демонстрира нагледно, че не е задължително продукта да е от премиум ценови клас, за да достави удоволствие, надеждност и радост на риболовеца с умерен бюджет и "тънък" джоб. 
125,00 лв.