Лодки, проходилки и каяци

Открийте желания модел на лодка, проходилка или каяк, както и аксесоари за тях.

Нов
Проходилка Kinetic Fish Hunter Float Tube
Бюджетна проходилка, която е лесна за ползване и пренасяне. Разполага с 2х2 балона и надуваема седалка с размер 40х40 cm.
299,00 лв.
Нов
Проходилка Rapala FT 140
Проходилката FT 140 предлага присъщото за Rapala високо качество в комбинация с максимален комфорт и безопасност. Използваният PVC материал осигурява максимално добро плъзгане по водната повърхност, с...
805,00 лв.
Нов
Плавници за проходилка Rapala Palmes ECO X2 Belly Boat Fins
Плавници за проходилка Rapala Palmes ECO X2, които могат лесно да се адаптират към обувки за газене с всякакъв размер. Изработени са от много здрава и издръжлива пластмаса.
52,00 лв.
Ремък за плаваща котва Westin W3 Drift Sock Harness
Висококачествен ремък за плаваща котва Westin W3 Drift Sock с размер от 240 cm. Ремъкът е плаващ и се откроява благодарение на своята цветова комбинация - яркожълто и черно.
48,50 лв.
Канджа усилена
Усилена канджа с размер 120 см, която не се разпъва допълнително.
31,90 лв.
-53,85 лв.
Dam Camovision Belly Boat Incl. Airpump 140x115cm Проходилка
Проходилката има 2 отделни въздушни камери, както и седалка и облегалка, които също имат висока плаваемост. Дори ако кука се забие в една от камерите, другата въздушна камера и седалката ще имат достатъчно плаваемост, за да поддържат риболовеца, за да се върне безопасно на брега. CamoVision Belly Boat е снабдена с 2 странични джоба, които са прикрепени към лодката на лесно достъпно място, което дава на риболовеца много пространство за риболов. Външна материя, изработена от висококачествен 600D CamoVision полиестер, вътрешни гуми, изработени от 100% PVC.
305,15 лв.
359,00 лв.
Канджа Ragot Gaff
Телескопична канджа от френския бранд Ragot, предлагащ тродукти за риболов с доказани качества. Канджата разполага с алуминиева дръжка, клипс за закачане към колан и кука от неръждаема стомана, към ко...
50,00 лв.
Канджа Filstar
Здрава и надеждна кука за изваждане на рибата от водата. Телескопична дръжка, удобна ръкохватка и предпазител за куката. Канджата е от две секции, като едната се прибира в другата за по-лесно транспор...
28,00 лв.
Канджа FilStar Mini
Здрава и удобна телескопична канджа с предпазител за върха! Размер - мини - 60см.
22,00 лв.
Savage Gear High Rider Kayak 330x110cm Надуваем каяк
Разполага с персонализирана седалка с въздушна камера с държачи за въдици и е много лесен за маневриране с много малко водоустойчивост. Проектиран от риболовци, за риболовци.
1750,00 лв.
Стойка за сонарна сонда CZ Sonar Bracket
Стойка за сонарна сонда, с която може лесно и практично да закрепите сондата в хоризонтално положение, за да си гарантирате по-добро изображение на картината.
66,00 лв.
Cannon Mini Troll - Даунригър
Приспособление за потапяне на изкуствената примамка на точно определена дълбочина при тролинг риболов представляващо портативен кран, който се монтира практически на всеки риболовен съд с транцева дъс...
340,00 лв.
Стойка за сонарна сонда CZ Sonar Bracket
Стойка за сонарна сонда, с която може лесно и практично да закрепите сондата в хоризонтално положение, за да си гарантирате по-добро изображение на картината.
66,00 лв.
Savage Gear Hand Pump 29PSI / 2Bar Ръчна помпа
Луксозна ръчна помпа за надуване на надуваеми лодки и каяци. Лесна за използване и супер ефективна, помпата също така разполага с малък циферблат, за да ви покаже точно налягането, за да сте сигурни, че няма да надуете недостатъчно или прекалено. Максималното налягане е не по-малко от 29 PSI (2 бара).
109,00 лв.
Savage Gear High Rider V2 Belly Boat 170 Проходилка
 Перфектна проходилка за риболов разработена от риболовци за риболовци! В HighRider V2 ще стоите доста над водната повърхност на много удобна седалка, която лесно може да се регулира. Лодката е лесна за маневриране и се плъзга с лекота по повърхността на водата. 4 камерната конструкция дава на риболовеца допълнителна сигурност. 
1100,00 лв.
Поставка за седалка - NOMURA BELLY BOAT

Аксесоар, предназначен да подобри комфорта на риболова по време на риболовната дейност; състои се от удобна седалка, която позволява оптимален изглед и по -голяма свобода на движение по време на риболовните действия.
110,00 лв.
Проходилка Nomura Belly Boat 145

Материалите от последно поколение, новите концептуални технически чанти, пневматичната седалка с държачи за пръти и много други детайли не оставят място за компромиси. Малкият размер (145 см дължина и 110 см ширина) ще позволи лесно транспортиране. Просто трябва да опитате.Наслука!
800,00 лв.