Лодки, проходилки и каяци

Открийте желания модел на лодка, проходилка или каяк, както и аксесоари за тях.

Savage Gear Hand Pump 29PSI / 2Bar Ръчна помпа
Луксозна ръчна помпа за надуване на надуваеми лодки и каяци. Лесна за използване и супер ефективна, помпата също така разполага с малък циферблат, за да ви покаже точно налягането, за да сте сигурни, че няма да надуете недостатъчно или прекалено. Максималното налягане е не по-малко от 29 PSI (2 бара).
100,00 лв.
Savage Gear Thruster 12V 55lbs Електрическа котва
SAVAGE GEAR THRUSTER е сладководен, електрически тролинг двигател с телескопична дръжка. Мощен, безшумен и много лесен за работа. Модел 55LBS е идеален за големи езера и реки.Работи на 12V напрежение, с мощност на тягата от 55 lbs.
525,00 лв.
Savage Gear High Rider V2 Belly Boat 170 Проходилка
 Перфектна проходилка за риболов разработена от риболовци за риболовци! В HighRider V2 ще стоите доста над водната повърхност на много удобна седалка, която лесно може да се регулира. Лодката е лесна за маневриране и се плъзга с лекота по повърхността на водата. 4 камерната конструкция дава на риболовеца допълнителна сигурност. 
1208,33 лв.
Стойка за лодка DAM BOAT ROD REST
Стойка за лодка DAM® BOAT ROD REST. Изключително здрава стойка за лодка. Може да бъде използвана и с байт-каст макари и малки мултипликатори.
33,25 лв.
-76,30 лв.
Проходилка FilStar Discovery
Удобна проходилка за мухарски риболов от FilStar. Разполага с две странични отделения за съхраняване на аксесоари, а също така и със сваляема мрежа с борд и метър, играеща ролята на работен плот.
178,03 лв.
254,33 лв.
Надуваема лодка Tohamaran Light LB-285
Лодка Tohamaran Light LB -285
Модел IB300:
Ширина: 1.40 м;Диам. балон: 33 см;Брой камери: 2;Тегло: 27 кг;Макс. товар: 332 кг;Макс. брой хора: 2 + 1.
Гаранция: 2 години.
625,00 лв.
Стойка за сонда X2 Transducer Stand
Универсална стойка за сонарна сонда, която се захваща лесно за транеца на лодката посредством стяга. Стойката е регулируема по ъгъл на наклона и по височина, така че безпроблемно пасва на почти всяка ...
48,33 лв.
Поставка за седалка - NOMURA BELLY BOAT

Аксесоар, предназначен да подобри комфорта на риболова по време на риболовната дейност; състои се от удобна седалка, която позволява оптимален изглед и по -голяма свобода на движение по време на риболовните действия.
91,67 лв.
Надуваема единична лодка/проходилка Nomura Belly Boat 145

Материалите от последно поколение, новите концептуални технически чанти, пневматичната седалка с държачи за пръти и много други детайли не оставят място за компромиси. Малкият размер (145 см дължина и 110 см ширина) ще позволи лесно транспортиране. Просто трябва да го опитате.
666,67 лв.
Стойка за лодка за 6 броя въдици - Nomura ROD RACK

Мобилна стойка за прикачане на надуваеми лодки и проходилки. На нея сигурно и пригледно се монтират резервни спининги при риболов от лодка. До 6 броя пръчки с макари. Така можете да подготвите до 6 допълнителни спинига с монтирани различни примамки като категории и тегло за бързо и ефективно облавяне на мястото.  
66,67 лв.
Осигурителен шнур Daiichi Safety Rope KV
Осигурителният шнур Safety Rope KV на японската марка Daiichi е един изключително полезен продукт, не само за риболовците които искат да осигурят своите принадлежности по време на риболов от лодка, н...
25,42 лв.
Стойка за сонар Scotty Ball Mount With Fish Finder Top Plate
Scotty Ball Mount With Fish Finder Top Plate е стойка за сонар, на която може лесно, бързо и безопасно да поставите своя безценен сонар, за да ви бъде удобен за употреба по време на риболовен излет. С...
188,33 лв.
Проходилка с гребла DSV-3
Няма как да не харесате DSV-3 от пръв поглед, тя предлага всичко необходимо за една проходилка, а като добавим и перфектното качество и безупречната визия, несъмнено ще завладее сърцата на риболовците...
900,00 лв.