Лодки, проходилки и каяци

Открийте желания модел на лодка, проходилка или каяк, както и аксесоари за тях.

Проходилка FilStar Pro Float Belly Boat
От непристъпни заливи, до вътрешността и покрай бреговете на живописни езера, проходилката FilStar Pro Float Belly Boat е готова да ви отведе до всяка точка в търсене на желания улов. Моделът е израбо...
480,00 лв.
Проходилка с гребла Filstar Adventure Belly Boat
Няма как да не харесате от пръв поглед проходилката Filstar Adventure, тя предлага всичко необходимо за нуждите на модерния риболов, а като добавим перфектното качество и безупречната визия, несъмнено...
1280,00 лв.
Ima Original Floating Vest X-0 III Плаваща жилетка
Най-големия проблем, който риболовците имат с плаващи жилетки е усещането за умора, причинено от натоварването на раменете и кръста. Чрез концентриране на тежестта върху центъра на тялото постигнахме драстично намаляване на умората.
580,00 лв.
Камера Westin Escape Cam
Westin Escape Cam е най-малката и лека подводна камера за риболов, която ще ви направи отблизо свидетели на екшъна, който се случва под повърхността. Направете зашеметяващи видеоклипове на вашите подв...
325,00 лв.
Savage Gear Hand Pump 29PSI / 2Bar Ръчна помпа
Луксозна ръчна помпа за надуване на надуваеми лодки и каяци. Лесна за използване и супер ефективна, помпата също така разполага с малък циферблат, за да ви покаже точно налягането, за да сте сигурни, че няма да надуете недостатъчно или прекалено. Максималното налягане е не по-малко от 29 PSI (2 бара).
109,00 лв.
Savage Gear Belly Boat Pro-Motor 180 Seat Седалка за проходилка
Резервна седалка за проходилка Savage Gear Pro-Motor 180. Предлага се с противоплъзгаща подплата от пяна, която също повишава комфорта при седене. Снабден с две регулируеми презрамки за гърба с бързо закопчаване.
269,00 лв.
Savage Gear Belly Boat Pro-Motor 180 Bag Bow Чанта за проходилка
Резервна чанта , специално проектирана за проходилка Savage Gear PRO-MOTOR 180: пасва идеално в предната част на проходилката. Лесен за отваряне и затваряне, здрав и устойчив на вода.
124,00 лв.
Savage Gear High Rider Kayak 330x110cm Надуваем каяк
Разполага с персонализирана седалка с въздушна камера с държачи за въдици и е много лесен за маневриране с много малко водоустойчивост. Проектиран от риболовци, за риболовци.
1750,00 лв.
Проходилка SB
Проходилката на Snowbee модел 19450 въплъщава в себе си последните модни и функционални решения. Дизайнът е направен така, че балоните да образуват V-образна форма, която оформя нос, благодарение на к...
589,00 лв.
Проходилка Kinetic Fish Hunter Float Tube
Бюджетна проходилка, която е лесна за ползване и пренасяне. Разполага с 2х2 балона и надуваема седалка с размер 40х40 cm.
299,00 лв.
Проходилка Rapala FT 140
Проходилката FT 140 предлага присъщото за Rapala високо качество в комбинация с максимален комфорт и безопасност. Използваният PVC материал осигурява максимално добро плъзгане по водната повърхност, с...
805,00 лв.
Плавници за проходилка Rapala Palmes ECO X2 Belly Boat Fins
Плавници за проходилка Rapala Palmes ECO X2, които могат лесно да се адаптират към обувки за газене с всякакъв размер. Изработени са от много здрава и издръжлива пластмаса.
52,00 лв.
Ремък за плаваща котва Westin W3 Drift Sock Harness
Висококачествен ремък за плаваща котва Westin W3 Drift Sock с размер от 240 cm. Ремъкът е плаващ и се откроява благодарение на своята цветова комбинация - яркожълто и черно.
48,50 лв.
Канджа усилена
Усилена канджа с размер 120 см, която не се разпъва допълнително.
31,90 лв.
-53,85 лв.
Dam Camovision Belly Boat Incl. Airpump 140x115cm Проходилка
Проходилката има 2 отделни въздушни камери, както и седалка и облегалка, които също имат висока плаваемост. Дори ако кука се забие в една от камерите, другата въздушна камера и седалката ще имат достатъчно плаваемост, за да поддържат риболовеца, за да се върне безопасно на брега. CamoVision Belly Boat е снабдена с 2 странични джоба, които са прикрепени към лодката на лесно достъпно място, което дава на риболовеца много пространство за риболов. Външна материя, изработена от висококачествен 600D CamoVision полиестер, вътрешни гуми, изработени от 100% PVC.
305,15 лв.
359,00 лв.
Канджа Filstar
Здрава и надеждна кука за изваждане на рибата от водата. Телескопична дръжка, удобна ръкохватка и предпазител за куката. Канджата е от две секции, като едната се прибира в другата за по-лесно транспор...
28,00 лв.
Канджа FilStar Mini
Здрава и удобна телескопична канджа с предпазител за върха! Размер - мини - 60см.
22,00 лв.
Стойка за сонарна сонда CZ Sonar Bracket
Стойка за сонарна сонда, с която може лесно и практично да закрепите сондата в хоризонтално положение, за да си гарантирате по-добро изображение на картината.
66,00 лв.