Протеинови топчета BAIT TECH KRILL - TUNA SHELF LIFE - 300gr

Протеиновите топчета на BAIT-TECH Krill&Tuna (крил + риба тон)  са направени от съставки доказали се през годините като най-успешни при риболов на шарани. Подходящи са за използване както през лятото така и през зимата. Идеалното съотношение цена - качество!
12,00 лв.
Течен ароматизатор MAVER REACTOR Oils - 250ml

Aроматизатор /Дип/, привличащ шараните директно към примамката. Идеалното допълнение за подсилване аромата към всякъкви видове примамки – протеинови топчета, пелети, миксове или червеи. Обем: 250ml
15,00 лв.
Пелети Rod Hutchinson MONSTER CRAB HALIBUT PELLETS - 800гр

Тези пелети са идеална стръв за шаран, мряна и сом. Съставени са от високо протеиново рибно ябрашно и маслени атрактанти. Ароматизирани са с един от най- ефективните аромати за улов на шаран MONSTER CRAB.
16,00 лв.
Захранка BAIT-TECH Special G Groundbait - 1kg

Специалната гама захранки „G“ е изключително успешна и е първият избор на много риболовци, когато става въпрос за избор на висококачествена захранка от рибно брашно. Все още най-популярната налична захранка на основата на рибно брашно и причината е проста: GPS90 – най-силното, супер бързо разтворимо рибно брашно, което привлича шараните мигновено на хранителното Ви петно.
В комбинация с други висококачествени рибни брашна, смлени пелети и атрактанти, Special ‘G’ си изгради репутация на една от най-добрите захранки на пазара, независимо дали се използва за метод фидер риболов, конишчка или с къпинг при риболов на щека.
Special ‘G’ Gold е микс подходящ за направата на паста при риболов на комерсиални водоеми, с щека. Стандартно разбъркана е страхотен избор за риболов на метод фидер и кошничка. Специфичния цвят създава апетитен облак и задържа рибите на хранителното Ви петно.
Special ‘G’ Dark е тъмен микс, разработен за риболов в студените месеци от годината, най-вече за риболов на силвърфиш в комерсиални водоеми. В зависимост от овлажняването може да постигнете инертност или силно активен микс.
Special ‘G’ Green е най-популярник микс от серията, любим на много риболовци. Не е нито прекалено тъмен, нито прекалено светъл, идеален за употреба в множество риболовни ситуации, при които рибите обожават качествените рибни брашна.
Special ‘G’ Red е микс подходящ за риболов в топлите месеци от годината. Силно наситеният му червен цвят го прави подходящ за употреба като паста за риболов на плувка или при метод фидер за активно хранещи се шарани.
15,00 лв.
Захранка - BAIT-TECH Pro Natural River Extra - 1.5kg

Гамата Pro Natural Groundbait е изградена около 25 години опит в производството на стръв и те са си изградили твърда репутация като избор номер едно, когато става въпрос за риболов в естествени води. Проектирана за реки и естествени тихи води, тази високо оценена, спечелила награди гама се намира от по-сладката страна на спектъра на захранките. Гамата Pro Natural е богата на кокос, меласа и коноп и е усъвършенствана, за да държи хранещата се риба във вашият сектор за по-дълги периоди. Pro Natural RIVER EXTRA е разработена, за да помогне за носенето на повече стръв и да се слепи по-добре, когато се използва в дълбоки води. Перфектна за големи количества стръв.
15,00 лв.
Течен ароматизатор - BAIT-TECH Krill - Tuna Oil (500ml)

Тази комбинация от крил и риба тон лови риба навсякъде. Това комплексно масло ще добави повече вкус и привлекателност, като ще даде още повече потенциал на вашата стръв. Силните елементи на крил и риба тон придават на това масло силна миризма, като добавят амино съединения с дълъг обхват към вашата смес. Атракция в най-добрия си вид, засилваща сетивата на рибите, това е морски удар, на който никой шаран не може да устои.

Перфектен за потапяне на PVA мрежа
Добавяне към сподови смеси
Добавен течен атрактант

 
20,00 лв.
Захранка BAIT-TECH Envy Method Mix Dark - 2kg

Празнината в гамата захранки ENVY е запълнена с този супер атрактивен тъмен микс! Перфектна за случаите когато водата е по-чиста, особено през по-студените месеци. По-тъмният цвят дава на рибата повече увереност за хранене, за разлика от по-светлия микс. Направена с пелети от камбала и висококачествени конопени семена, тази смес със средно бърз метод на разграждане е причината за хиляди уловени платики и шарани в цяла Европа. Отново и отново доказва, че си струва – правейки Envy вероятно най-добрата налична комбинация от методи. Envy е направена почти изцяло от смлян коноп и смлени пелети от камбала, за да се получи мазна високопривлекателна смес със средно бързо време на разграждане. Първоначално замислен като микс за захранване на метод ENVY вече се е доказал като истински универсален микс.
20,00 лв.
Гуменa плуваща царевица - MAVER POP-UP MAIS - 10бр

Силиконова PopUp- плуваща царевица. Може да си изберете различни ярки цветове. Особено ефективни в мътна вода и лошо време със слаба видимост.
5,00 лв.
Изкуствена стръв за риболов на шарани - KODEX MUNCHIES BUOYANT OOZING

Нов и интересен продукт за риболов на шарани на плувка - щека, мач. Синтетичен материал, изработен от био продукти, които се разграждат във водата и не вредят на околната страна. Направени са във вид на безформени "залци", които плуват на повърхността, меки са на допир и отделят атрактивен облак от цвят и аромат с който бързо и ефективно привличат шараните на повърхността. Този метод е еманация на старата методика за риболов на шаран с коричка хляб на повърхността, но му е добавен буст от цветове и аромати.
Опаковката съдържа 125ml
15,00 лв.
Протеинови топчета Rod Hutchinson BALLISTIC B boilies 20mm - 1kg

Ако търсите перфектното топче, което да хваща шарани през всички сезони, Ballistic B със сигурност е най- подходящата примамка. Топчето е светло, вижда се добре под водата, има сладък вкус и фин плодов аромат. Естествените пигменти, придават на примамката леко оцветяване, а комбинацията от семена Rod's Secret, придават качество на текстурата.

28,00 лв.
Изкуствена силиконова царевица с дип - MAVER ULTRA MAIZ

10 броя изкуствени силиконови царевички потопени в бурканче с дип. 5 големи и 5 малки. Всеки аромат е с различен цвят на царевицата. Плуващи са и се балансират перфектно с куки 2-4-6 номер.

12,00 лв.