Мултипликатори за морски риболов ✔️ nikulden.com

Мултипликатори за морски риболов

Електрически мултипликатор DAIWA 23 LEOBRITZ 300JL

Тази мощна електрическа макара е идеално подходяща за ловене на морски костур, треска и молва в Норвегия. Въпреки малкото тяло, изключително здравият двигател Britz се грижи за по-висока изтегляща мощност, сравнена с модела Tanacom 500. Компактното тяло и ниското тегло от само 540 gr позволяват удобно боравене с тези макари. Лостът за захранване JOG позволява изтегляне на линията без необходимостта да махнете ръката си от макарата. ATD авансовата система е оборудвана с карбонови шайби, като аванса реагира без стартово съпротивление. Благодарение на силата на съпротивление от 13 кг, макарата предлага големи резерви от мощност – необходими, когато се налага с плетени влакна да се достигнат дълбочини от над 200 m. Скоростта на изтегляне е около 190м/мин. Специалният антирефлексен дисплей е разработен, за да позволи удобно използване, дори когато носите поляризирани очила. Макарата е снабдена с английска навигация в менюто.
Технологии:

Дигитален брояч
Устойчива на солена вода конструкция
8 лагера (4 х CRBB®)
Star drag - аванс
Round EVA handle knob – Кръгъл EVA кноб
Left hand version  - за лява ръка
Made in Japan – Произведен в Япония
Включен кабел в комплекта

1400,00 лв.
Електрически мултипликатор Daiwa TANACOM 800

Tanacom 800 е истински мултифункционален мултипликатор с впечатляващ капацитет. Тази електрическа мулти макара предлага първокласни функции и е в състояние да се справи дори с най-взискателните риболовни предизвикателства.
С до 9 езика в менюто, от които да избирате (DE, EN, IT, ES, FR, JP, KR, CN), тя е достъпна за широка международна аудитория.
Това, което наистина отличава Tanacom 800 е неговата огромна мощност на двигателя и в същото време е изключително лесен за използване. Специалният дисплей е разработен за използване с поляризирани очила и се характеризира с липса на отблясъци и отражение.
Оборудваен е с електронен брояч - дисплей, който ви позволява да следите точната дължина на вашата линия. Алуминиевата рамка от една част осигурява стабилност и издръжливост, докато четирите сачмени лагера осигуряват гладка работа.
Star Drag авансът е фино регулируем, така че да можете да контролирате битката. Алуминиевата шпула и алуминиевата дръжка са издръжливи и допринасят за цялостното представяне. Тези модели се предлагат във вариант за дясна ръка.
Друга забележителна характеристика е силовият лост, който улеснява извличането и маневрирането на тежки примамки или улови.
Tanacom 800:

0,35 мм - 800 м, 0,42 мм - 600 м, 0,51 мм - 500 м за плетени влакна
0,57 мм - 500 м, 0,66 мм - 350 м за монофилни влакна
Драг - 25 кг

С електрическият мултипликатор Tanacom 800 вие сте добре подготвени да преборите и най-голямата риба и да изведете вашето риболовно изживяване на ново ниво. В комплекта е включен електрически кабел.
1300,00 лв.
Мултипликатор SIREN S 6PH-L Black Hole
Уникална макара от NS BLACK HOLE за морски риболов.
Високотехнологична макара за морски риболов, уловила в себе си всички нови технологии в съчетание на здравина и лекота.
Удоволствието от замятане на стръв за морски риболов с лодка придобива нови величини.
·        Плъзгаща звукова система, борбата с рибата е наслада за всички сетива.
·        Подсилени месингови зъбни колела .
·        Леко тегло от 180 гр което свежда до минимум умората по време на дълги часове риболов.
·        Рамката с графитен материал намалява теглото на макарата за по-малко умора при дълъг риболов.
·        Carbon Drag Pad въглеродна драг подложка за дълготрайна драг мощност.
·        Машинно изрязана алуминиева шпула.
·        Калъф за макара от мек плат.
·        Предавателно число:6.6:1
·        Лагери:7+1
·        Обиране на влакното с един оборот: 62 см
·        Капацитет на шпулата: PE4.0/270m
·        Дължина на дръжката: 55 мм
·        Тегло на макарата: 180гр
·        Максимално съпротивление: 8 кг
·        Единична  дръжка: за Лява Ръка
300,00 лв.
Електрически мултипликатор TANACOM 500

Предлагаме на вашето внимание здрав, надежден и мощен електрически мултипликатор. Той ще ви даде удобна и сръчна помощ при риболов на голями дълбочини 100-200м, когато тежки монтажи или пилкери трябва да се вдигат нагоре, при това бързо. Ако сте опитвали това упражнение с механичен мултипликатор, този процес се превръща в досадно и тежко занимание. Повече от това, този процес включва и вадене на закамчената риба, дори и с трофейни размери. Всичко това се извършва с едно просто движение на пръста на дясната ръка, като се премества лосчето на предавката напред. Хода е регулиран от 0 до Max power. Разбира се макарата е снабдена и с дръжка за механично операция.
1100,00 лв.
Savage Gear SG6 300 BC LH 7.3:1 Мултипликатор
Чиста мощност в компактна опаковка – това е, което риболовците, които се насочват към най-трудната риба, могат да очакват от макарата SG6 BC
419,00 лв.
Мултипликатор DAM QUICK® 4 SD
DAM QUICK® 4 SD
Quick® Pirate предлага високо качество за ниска цена! Този мултипликатор е предназначен не само за морски риболов, но и за стандартен риболов на сом. Оборудван с брояч за влакно!
179,90 лв.
Tica Victor TYA5L

8+1 капсуловани (RRB-стоманени) лагераПредавателно число: 6.1:1Тегло : 420гСистема-Star dragМакс. драг- 15кгМагнитен контрол при изхвърлянеВодонепромокаемо и неръждаемо алуминиево тяло93см обиране на влакното с един оборот на дръжкатаКапацитет шпула:0.23мм/550м  0.26мм/450м  0.28мм/370м  
611,00 лв.
Tica Seaspirit SS348
Прекрасен мултипликатор за морски риболов с редач и брояч Tica SS348
171,60 лв.
Savage Gear SG10 100 LH Мултипликатор
Savage Gear SG10 100 LH


Тегло: 167гр
Лагери: 9+1BB(2ARB)
Предавателно число: 8.1/1
Капацитет: 100M/0.31MM
Обиране (см/1 оборот): 81
Мах. драг – 10кг
570,00 лв.