Нов
Шаранджийска SPOD въдица - DAIWA "SUPER SPOD" - 3.60m/5LB

Най-новата серия шаранджийски въдици на DAIWA - SUPER SPOD, специално разработени за захранване с големи ракети.
Изработени са от висококачествен високомоден HMC+  карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи с тънък профил.
Дръжката е тънка и удебелена в края за по-добър захват.
Характеристики:

HMC+  високомодулен карбон
Seaguide DPS макародържач
Seaguide водачи
50мм стартов водач
Строй - Progressive

240,00 лв.
Нов
Шаранджийска SPOD въдица DAIWA SUPER SPOD 3.90m/5LB

Най-новата серия шаранджийски въдици на DAIWA - SUPER SPOD, специално разработени за захранване с големи ракети.
Изработени са от висококачествен високомоден HMC+  карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи с тънък профил.
Дръжката е тънка и удебелена в края за по-добър захват.
Характеристики:

HMC+  високомодулен карбон
Seaguide DPS макародържач
Seaguide водачи
50мм стартов водач
Строй - Progressive

250,00 лв.
Шаранджийска въдица - DAIWA 20 CASTIZM CARP 3.90/3.5LB

Daiwa 20 CASTIZM CARP  са серия шарандийски въдици с бланка изработена от най-новите, високомодулни HVF карбонови влакна. 
Технологията X45 , при която въглеродните влакна са преплетени под ъгли  0 °, 90 ° и 45 °,  предотвратява нежеланото усукване, гарантира прецизност и издръжливост.
Въдицата е с върхово действие и голяма мощ. Изключителната технология DAIWA V-Joint се грижи за равномерната крива на огъване и високата стабилност на шарнирните съединения.
Първокласната екипировка на въдицата включва оригинални Fuji Alconite К водачи.
Заплитането на линията е елиминирано на 100%.
3D логото  допълва хармонично благородния вид на тази въдица.
450,00 лв.
-45,00 лв.
Въдица Fox Spomb Rod
Fox Spomb е въдица с бланка от свръх високомодулен карбон, която e предназначенa за изхвърляне на заредени ракети за подхранка. Характеристики: - Многопосочни нано влакна; - Черни водачи Minima...
405,00 лв.
450,00 лв.
PROLOGIC C1α CARP ROD Шаранджийска въдица

След много успешни години колекцията ни от шарански пръчки накрая премина през важен процес на подобрение.  Вече предлагаме още по-здрава и надеждна бланка с прекрасно полупараболично действие и компоненти от висок клас като новия пръстен против усукване и ултра лека рамка за всички водачи. Моделите с акции 3.25 lbs и 3.50 lbs са оборудвани с 50-милиметрови водачи, за да подобрите ефективността на представянето си във всяка ситуация.
135,00 лв.
PROLOGIC C2 ELEMENT SC/FS CARP RODS Шаранджийска въдица

Въдиците C2 Element предлагат всичко, което желае риболовецът по отношение на външен вид, стил и функционалност. Серията C2 е много по-фокусирана върху това да Ви предложи правилните инструменти за покриване на всяка ситуация. Версията 12ft 3.25lb предлага много по-параболичнo действиe и са любим избор на повечето риболовци от нашия Prologic екип. Въдиците са произведени от великолепна оплетка от висок клас 24T Carbon, което води до изключително лека и много чувствителна бланка.
Нашите нови много стилни "сатенени" черни водачи от серия MM са здрави, много твърди и без пръстени, като така помагат допълнително за намаляване на теглото, времето за реакция и създават много по-ефективен и точен кастинг. Общото тегло реално се намалява с до 30% в сравнение със стандартните SIC водачи. Широкият 16мм върхов водач помага за по-далечния кастинг, но и допълнително подпомага при риболов сред треви за справяне със засядане на плевели на линията.HD-DPS макародържача предава перфектно поведението на въдицата и макарата към риболовеца.
250,00 лв.
PROLOGIC C6 INSPIRE AR – ALL ROUNDER Шаранджийска въдица

C6 INSPIRE AR – ALL ROUNDER 10ft 3.25lb е разработена за работа с лодка и малки води. Мекият, чувствителен връх и средната част осигуряват перфектен баланс при "игра" на голяма риба от близко разстояние. Силата се приближава по-близо до задната част, а празният дизайн гарантира, че има достатъчно резерв, ако е необходимо.
12 фута 3,25 фунта Разработено и използвано от Адам Пенинг, това е пръчката „отидете към“ за повечето от нашия екип. Тази заготовка е проектирана да бъде универсална и се е доказала като удобна в почти всяка ситуация. Красиво отчетливият връх елегантно се слива с прогресивната средна част, където огромни резерви от мощност чакат да бъдат използвани, когато е необходимо.
695,00 лв.
BOMBER ST SPOD - MARKER ROD RANGE

Bomber ST е Spod Спод въдица. Конструирана с помощта на 30T HM въглеродна заготовка, е специално проектирана, за да постигне най-добри резултати с минимални усилия. Технологията Crossover Carbon е приложена по цялата му дължина, което води до бързо прогресивно действие с ултра-бърза "ST" специална скосена връхна секция. Това увеличава скоростта на възстановяване, което от своя страна помага да се елиминира колебанието на Spod по време на полет. Създаване на по-чисто, по-право и много по-ефективно точно замятане. Тънкият макародържач HDPS осигурява сигурно закрепване на макарата дори при най-агресивните замятания, докато гладкото му черно покритие също така улеснява почистването на всякакви разливи от Spod. Висококачественото японско термосвиваемо фолио осигурява положителен, но удобен захват върху дръжката.
Всичките 3 модела са въоръжени с ултра леки, супер здрави тройни крака 50 mm SIC водачи и пръстени против счупване на върха, допълнително увеличавайки потока на линията за максимална ефективност и избягвайки тези скъпи напуквания. Въпреки че се фокусира главно върху своите Spodding/Spombing атрибути, действието на ST също така го прави предпочитан избор за нашите членове на Prologic Team. Благодарение на тази много отзивчива секция с върха, трансмисията е перфектно настроена и предлага на потребителя най-добрата обратна връзка и помощ при намирането на онези ценни места за слава. Наистина великолепна комбинация за прилагане на примамка и инструмент за натиск за маркиране и намиране на функции в едно.

219,00 лв.
Prologic C3 Fulcrum FS Шаранджийска въдица

Дългоочакваният C3 Fulcrum най-накрая пристигна.Това е резултат от страстен процес на проектиране, с повече от 3 години разработка и споделяне на същото родословие като нашата изключително желана гама от пръчки Inspire.Сложният процес на точно обвиване на многослойни високомодулни въглеродни влакна ни позволи да създадем елегантни и зашеметяващи въдици, завършени с 3K въглерод, които наистина се представят толкова добре, колкото изглеждат.
390,00 лв.
Prologic C3 Fulcrum Fast Water Шаранджийска въдица

Дългоочакваният C3 Fulcrum най-накрая пристигна.Това е резултат от страстен процес на проектиране, с повече от 3 години разработка и споделяне на същото родословие като нашата изключително желана гама от пръчки Inspire.Сложният процес на точно обвиване на многослойни високомодулни въглеродни влакна ни позволи да създадем елегантни и зашеметяващи въдици, завършени с 3K въглерод, който наистина се представят толкова добре, колкото изглеждат.
345,00 лв.
Prologic C1 Avenger Шаранджийска въдица

C1 Avenger е шаранджийска въдица произведена от тънък и лек високомодулен карбон.Строят ѝ е XD и благодарение на това тя постига значителни дистанции с голяма прецизност.Чувствителността е на топ ниво (въпреки твърдия си строй) и всяка риба ще Ви доставя удоволствие.
199,00 лв.
Prologic Element Compact Шаранджийска въдица

Нашата изключително популярна гама шарански въдици Element току-що стана още по-достъпна с въвеждането на нови компактни модели.Изработени от същия 24T високомодулен карбон Toray като останалата част от серията Element, тези компактни пръти разполагат с телескопични седалки, което означава, че транспортирането им е по-лесно от всякога.Освен че предлагат усещането, мощността и производителността, които сте очаквали от пръчките Element, но сега в по-компактна опаковка, тези пръти също изглеждат и усещат своята част благодарение на висококачествените си компоненти и довършителни работи.C2 Element COM-PACT въдиците предлагат функционалност, стил и лека производителност, които няма да ви подведат.
235,00 лв.
Prologic C-Series Compact Шаранджийска въдица

Изработени от същите високомодулни въглеродни влакна като останалите въдици от серия C.Тези компактни въдици са чудесно допълнение към гамата, предлагайки разнообразни опции за размер с вълнуващи действия.Пръчките се отличават с красиво антирефлексно, сатенено черно покритие върху заготовките и елегантна 1k карбонова обвивка над машинно изрязана, вдъхновена от алуминий, вентилирана макара, която предлага функционалност и стил в еднаква степен.Цялата гама е завършена с леки и здрави 40-милиметрови стартови водачи от серия MM и 16-милиметрови върхови.
135,00 лв.
Prologic C-Series Spod and Marker AB Шаранджийска въдица

Новата серия C е създадена, за да предложи фантастично представяне, съчетано със стила и функциите, които бихте очаквали да намерите само на въдици с първокласна цена.Гамата C-серия е преминала през поредица от технически напредък заедно с подобрения на компонентите.Тази красиво балансирана и добре завършена, супер тънка заготовка е много отзивчива и се предлага във версии от 2 и 3 секции.Всички модели са снабдени с тънкостенни 50-милиметрови водачи за кастинг от серията MM, които са допълнени с 16-милиметрови водачи за върха.Елегантната високомодулна бланка има антирефлексно покритие с минимум козметика, която се съчетава перфектно с машинно изрязания, черно анодизиран и вентилиран макародържач стил Inspire.Стилната дръжка обвита с противохлъзгащо покритие, завършваща с елегантна стъпаловидна EVA секция, осигурява удобен и сигурен захват и придава завършен вид на тези въдици.
165,00 лв.
Prologic C-Series AB Шаранджийска въдица

Новата C-серия е създадена, за да предложи фантастична производителност, съчетана със стила и характеристиките, които бихте очаквали да намерите само на пръчки с премиум цени. Гамата C-Series премина през серия технически напредък заедно с подобрения на компонентите. Тази красиво балансирана и добре завършена, супер тънка бланка е много чувствителна и е достъпна във версии от 2 и 3 секции.Подобно на нашата водеща гама пръти „Inspire“, новите въдици от C серията също Ви предлагат две различни специални акции за игра и кастинг.
 AR - All Round, с полупараболична акция - модели с акция 2.75lb, 3.0lb и 3.25lb. XD - Xtra Distance, по-бърза и мощна кастинг акция от 3.5lb.Елегантната високомодулна бланка има антирефлексно покритие с минимум козметика, която се съчетава перфектно с машинно изрязания, черно анодизиран и вентилиран макародържач стил Inspire.Стилната дръжка обвита с противохлъзгащо покритие, завършваща с елегантна стъпаловидна EVA секция, осигурява удобен и сигурен захват и придава завършен вид на тези въдици.
135,00 лв.
Prologic C3 Fulcrum Spod - Marker AB Шаранджийска въдица

Дългоочакваният C3 Fulcrum най-накрая пристигна. Това е резултат от страстен процес на проектиране, с повече от 3 години в разработка и споделяне на същото родословие, като изключително желана гама въдици Inspire. Сложният процес на прецизно смесване на няколко слоя въглеродни влакна с висок модул позволява да се създаде елегантна и зашеметяваща въдица, завършена с 3K въглерод, които наистина се представят толкова добре, колкото изглеждат. Карбонова технология „Cross-over“ създаде ултра тънък профил. Това е проектирано да осигури невероятна скорост на възстановяване, поради запазената твърдост. Дава възможност за по-точно замятане и позволява на риболовеца да постигне по-големи разстояния с по-малко усилия. Фино настроеният строителен процес е резултат от много висок производствен стандарт. Това осигурява по-голяма здравина на стената, лекота, която е перфектно балансирана спрямо мощността и дълготрайна издръжливост.
430,00 лв.
-126,00 лв.
PROLOGIC FAST WATER RS CARP ROD Шаранджийска въдица

 През последните пет години нашите Fast Water въдици станаха истинска база за сравнение за всички любители на риболов на шаран в големи реки. Тази нова версия разполага с някои важни надстройки и значителна актуализация на стила. Бланката вече е още по-лека и чувствителна благодарение на ултра леките водачи, но поддържа същите невероятни изпълнения, които направиха този прът известен в цяла Европа.
 
300,00 лв.
426,00 лв.
-43,00 лв.
Prologic Commander Шаранджийска въдица


Ултра тънки и бързи бланки
Леки водачи от серия MM
16mm противооплитащ върхов водач
Макародържач Inspire с HD вентилация

99,00 лв.
142,00 лв.
-32,00 лв.
Prologic Commander Com-Pact Шаранджийска въдица


Ултра тънки и бързи бланки
Леки водачи от серия MM
16mm противооплитащ върхов водач
Макародържач Inspire с HD вентилация

77,00 лв.
109,00 лв.
Шаранджийска Въдица Daiwa CROSSCAST XT CARP 3.60m / 3.5LB

Подобрена версия на една от най-продаваните гама шаранджийски пръчки CROSSCAST на Daiwa.
Надграждайки популярността на съществуващата гама Crosscast и готов бързо да спечели верни последователи.
Изработени са от висококачествен високомоден HMC+ 1k карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи.
Дръжката е тънка и удебелена в края за по-добър захват, като завършва с капачка метална капачка.
Идеална гама въдици както за начинаещи шаранджий, така и за по-напреднали в областа.
Характеристики:

HMC+ 1k високомодулен карбон
Seaguide DPS reel seat
Seaguide водачи
50мм стартов водач
Тънка дръжка
Метална капачка

250,00 лв.
Шаранджийска Въдица Daiwa CROSSCAST XT CARP 3.90m / 3.5LB

Подобрена версия на една от най-продаваните гама шаранджийски пръчки CROSSCAST на Daiwa.
Надграждайки популярността на съществуващата гама Crosscast и готов бързо да спечели верни последователи.
Изработени са от висококачествен високомоден HMC+ 1k карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи.
Дръжката е тънка и удебелена в края за по-добър захват, като завършва с капачка метална капачка.
Идеална гама въдици както за начинаещи шаранджий, така и за по-напреднали в областа.
270,00 лв.