Нов
Шаранджийска въдица DAIWA Emblem XT X45 - 3.65/3.96m

Със серията Emblem XT X45, DAIWA предлага изключително оборудвана серия шаранджийски въдици за екстремни дистанции на замятане! Прилагането на материал от въглеродни влакна HVF заедно с технологията Nanoplus позволи производството на много тънки, леки и бързи бланки. Използването на X45 технология оптимизира устойчивостта на усукване на бланката и се грижи за точни замятания и оптимални характеристики. В сравнение със серията Emblem Carp диаметрите на бланките са значително намалени, като едновременно са подобрени характеристиките. Бланките са малко по-параболични и са добре балансирани. Изключително леките TiForged Air водачи поддържат бързото действие и устойчивостта на тези въдици. Участъкът с EVA от секция на дръжката подобрява свойствата при високо натоварване и предлага сигурно задържане в Butt Grip. Гамата от серията Emblem X45 предлага три въдици за дълги разстояния с дължини фута 3.60m и 3.90m. Оборудвани са с Fuji DPS макародържач, тъкани въглеродни влакна в секцията на дръжката, American Tackle TiForged Air Guides и ръкохватка от термосвиваем шлаух с EVA покритие.

HVF® Nanoplus carbon fiber blank
X45® carbon fiber construction
3K Woven carbon fiber blank
V-Joint® put-over joint
Separated EVA / shrinktube grip
Fuji® DPS reel seat

400,00 лв.
Шаранджийска Въдица Daiwa CROSSCAST Z - 3.60/3.90m

Тънък диаметър и мощна бланка ще бъде първото ви впечатление, когато боравите с Crosscast Z. Създадени са на базата на най-тънките дорници на Daiwa предназначени за изработката на шаранджийски въдици. Новият Crosscast Z е изработен от 40 T високомодулен карбонов материал с 1k въглеродно външно покритие на бланката. Това предлага въдица с изключително чувствителен, но тънък профил и впечатляваща сила на замятане, като притежава прекрасни качествени при борбата дори с трофейни екземпляри. Crosscast Z е оборудвана със стандартен Fuji DPS макародържач и American Tackle Tiforge водачи.

Тънък диаметър на бланката
1k въглеродно външно покритие на бланката
Предназначени за риболов на голяма дистанция
American Tackle Ti Forge ‘Stainless Air’ водачи
Дръжката e покрита с висококачествен термосиваем шлаух

380,00 лв.
Шаранджийска въдица DAIWA 21 INFINITY ALPS X45

Infinity INFINITY ALPS X45 Carp обединяват най-новите технологии за проектиране на въдици от DAIWA, с първокласни и иновативни компоненти.
HVF въглеродните влакна позволяват дизайна на много леки, бързи и в същото време здрави бланки.
Технологията X45 значително подобрява устойчивостта на усукване на въдиците. Чрез добавяне на допълнителен слой въглеродни влакна под ъгъл от 45°, компресията върху бланката е подобрена – като благодарение на тази технология по-тежките монтажи могат да бъдат замятани много точно и въдиците се представят по абсолютно перфектен начин по време на замятане и битка с рибата.
Шпигот връзката V-Joint Alpha подобрява кривата на огъване при напрежение. BIAS въглеродните влакна, които са подредени под ъгъл от 45°, са комбинирани със специален нано материал, като това позволява проектиране на шпигот връзка, която е изключително тънка, но въпреки това много здрава. Шпигот връзките V-Joint Alpha са с до 10 % по-издръжливи от предшественика им V-Joint, като в същото време теглото им е редуцирано.
Тези шаранджийски въдици се произвеждат във Великобритания и в изработката им са използвани супер качествени компоненти като ALPS макародържач, японски термосиваем шлаух за обличане на дръжката и Seaguide TDG водачи. TDG водачите имат много твърдо покритие Adamant, вместо керамично такова. По този начин вътрешният диаметър на водачите се увеличава, което води до подобрен кастинг. Черните матови бланки са проектирани с технологията Magnum Taper и работят перфектно по време на замятане. Тези въдици са изключително добре балансирани и идеален избор за дълги замятания!
Въдиците Infinity показват специалните си качества от пръв поглед и поради тази причина са включени в гамата премиум шаранджийски въдици на DAIWA! Произведени са в Обединеното кралство според най-високи стандарти за качество!
3.60 и 3.90 mt моделите са оборудвани с 50 мм стартов водач.
Технологии:
• HVF® carbon fiber blank
• X45® carbon fiber construction
• V-Joint® Alpha spigot joint
• Premium EVA / shrinktube grip
• Seaguide® TDG guides
• Made in UK

1100,00 лв.
Въдица Okuma LS-6K Carp
Отлична шаранска въдица на три части Okuma LS-6K, отличаваща се с тънка и лека бланка от 30T carbon и ексклузивно Okuma BOPP покритие.
240,00 лв.
Шаранджийска въдица Daiwa 24 Basia AIR X45X - 12FT/3.66m - 3.25lb

Представяме Ви, напълно обновената Daiwa Basia AIR.
Basia AIR X45X e с напълно преработен дизайн, с намален диаметър на бланката, като инженерите на Daiwa са използвали материали от последно поколение при проектирането и производството на тези бланки. Всъщност, това е шаранджийската въдица с най-тънък диаметър на бланката, произвеждана някога в Обединото кралство от Daiwa.
X45X Full Shield е последното поколение Bias Carbon технология, разработена от инженерите на Daiwa в Япония. Състои се от двупосочни карбонови влакна под ъгъл от 45° като може да се приложи в цялата структура на въдицата. В комбинация с HVF Nanoplus, бланката е много по-устойчива на усуквания, а резултатът от това е още повече мощ в кастинга.
При тази въдица мощността и прецизността при кастинг се открояват по превъзходен начин, а в допълнение баланса и контрола над рибата придават усещане за качество на изключително високо ниво.
За изработката на тази въдица от Daiwa са използвали най-добрите компоненти в класа си, за да се постигне продукт от най-високо ниво. Това е първата шаранджийска въдица, в която се влага макародържа ALPS Air Pad. Той е релефен, лек, мек на допир, като осигурява наистина невероятно усещане за захват в ръката.
Водачите American Tackle Ti Forged ‘Stainless Air’ се отличават с невероятно леко тегло и благодарение на техния ъгъл и формата на рамката им, намалят драстично хлабавината и усукването на намотките, които се изнизват от макара по време на кастинг. По този начин кастинга е още по-прецизен и по-съвършен.
Специфичното покритие с микро стъпки и матова боя, придават на тази въдица изключително изискан вид.
Japanese Shrink Grip е най-добрият и издръжлив термосвиваем шлаух, който се слага на дръжките на всички въдици, произведени в UK. Тази технология гарантира най-доброто усещане и грип за една шаранджийска въдица, а в комбинация с алуминиевата капачка на дръжката, визията е завършена и безупречна.
Технологии:

X45X Full Shield
HVF nanoplus carbon
V-Joint Alpha
Бланка със супер тънък диаметър
ALPS Air Pad макародържач
American Tackle Ti Forged ‘Stainless Air’ водачи
Покритие с микростъпки и матова боя
Japanese Shrink grip handle – термосиваем шлаух на дръжката
Лазерно гравирана алуминиева капачка на дръжката

1500,00 лв.
Prologic PL C-Series Com-Pact SC Шаранджийска въдица

PL C-Series Com-Pact SC 10ft/3.00m 3.25lbs 2sec/Tele 40mm AR

Дължина: 300см
Акция: 3.25lbs
Брой секции: 2 теле
Транспортна дължина: 129см
Тегло: 300гр

 
PL C-Series Com-Pact SC 8ft/ 2.40m 2.25lbs 2sec/Tele 40mm AR

Дължина: 240см
Акция: 2.25lbs
Брой секции: 2 теле
Транспортна дължина: 110см
Тегло: 240гр

PL C-Series Com-Pact SC 9ft/2.70m 2.75lbs 2sec/Tele 40mm AR

Дължина: 270см
Акция: 2.75lbs
Брой секции: 2 теле
Транспортна дължина: 113см
Тегло: 275гр

159,00 лв.
Prologic C-Series SC Шаранджийска въдица

PL C-Series SC 13ft/3.90m 3.5lbs 2sec 50mm XD

Дължина: 300см
Акция: 3.25lbs
Брой секции: 2 теле
Транспортна дължина: 129см
Тегло: 300гр

 
PL C-Series SC 12ft/3.60m 3lbs 2sec 50mm AR

Дължина: 360см
Акция: 3lbs
Брой секции: 2
Транспортна дължина: 188см
Тегло: 390гр

 
PL C-Series SC 12ft/3.60m 3.5lbs 3sec 50mm XD

Дължина: 360см
Акция: 3.5lbs
Брой секции: 2
Транспортна дължина: 188см
Тегло: 480гр

 
PL C-Series SC 12ft/3.60m 3.5lbs 2sec 50mm XD

Дължина: 360см
Акция: 3.5lbs
Брой секции: 2
Транспортна дължина: 188см
Тегло: 475гр

 
PL C-Series SC 12ft/3.60m 3.25lbs 3sec 50mm AR

Дължина: 360см
Акция: 2.25lbs
Брой секции: 3
Транспортна дължина: 188см
Тегло: 445гр

 
PL C-Series SC 12ft/3.60m 3.25lbs 2sec 50mm AR

Дължина: 360см
Акция: 3.25lbs
Брой секции: 2
Транспортна дължина: 188см
Тегло: 440гр

 
PL C-Series SC 10ft/3.00m 3lbs 2sec 40mm AR

Дължина: 300см
Акция: 3lbs
Брой секции: 2
Транспортна дължина: 157см
Тегло: 315гр

160,00 лв.
Шаранджийска SPOD въдица Daiwa Hyper Spod - 3.90m/5Lbs

Hyper Spod е специализирана шаранджийска въдица за спод и маркер техника. Този модел е проектиран да допълва гамата шаранджийски въдици D Carp и Black Widow. Hyper Spod предоставя универсален спод и въдица за маркер в едно, както и страхотна стойност за парите.
Бланката е изработена от висококачествен карбон и е снабдена с висококачествени керамични водачи. Също така разполагате с допълнително разбиване за маркиране - 1 фут ( 30 см) и 2 фута (60 см) по самата бланка, за максимално удобство при работа с маркер техника.
Въдицата е снабдена с удобен DPS макародържач с дръжка, покрита с термосиваем шлаух за по-удобен грип и лесно почистване.
160,00 лв.
Фидер SPOD въдица Daiwa Nzon PRE BAIT ROD - 3.66m/3.96m

С гамата от две въдици N‘Zon Prebait-Feeding, DAIWA предлага специализирани въдици за бърза подготовка и подхраване на мятото при фидер риболов.
За да се достигне правилната точка на риболов, при която се намират големи количеста риба, често е важно бързо да се доставят обилни количества захранка и добавки още в началото на сесията.
Въдиците N’Zon Feeding са оборудвани със здрави и надеждни бланки от въглеродни влакна HMC+, като това позволява използването на много големи хранилки или ракети за прецизно доставяне на захранката.
Прилагането на ракети, позволява използването на големи количества частици и царевица, които обикновено не се отделят добре от конвенционалните хранилки.
Дизайнът на бланките и използваните компоненти са избрани да издържат на максимално натоварване. И двете въдици могат да се използват с всички обичайни размери ракети и фидер хранилки за първоначално захранване.
Предлага се в две версии – 3.66m за разстояния до 60m и 3.96m за разстояния до 90m.

Бланка от високомодулен карбон HMC+®
ArmLock® дръжка
Премиум EVA захват
Надежден винтов макародържач
SiC водачи от титаниев оксид
Транспортен калъф с място за макара

190,00 лв.
Шаранджийска въдица LINEAEFFE Team Specialist Carp Dominator 3.90 m/3.5lbs - 2 части

Lineaeffe Team Specialist Carp Dominator е идеалната въдица за риболов на шаран, за любителите на тази риболовна техника. Благодарение на бланките, изработени от висококачествен карбон, тази въдица гарантира надеждност и сила при всяко замятане или изваждане на трофеен екземпляр. Въдицата е оборудвана със SiC водачи с двойни крачета, като първият водач към дръжката е с размер 50 мм. По този начин се гарантират далечни и прецизни хвърляния. Винтовият макародържач осигурява здраво захващане на макарата, докато дръжката, която е покрита с противоплъзгаща EVA материя гарантира здраво и безопасно захващане по време на битки. Lineaeffe Team Specialist Carp Dominator е перфектната въдица за най-взискателните риболовци, които търсят максимална мощност и прецизност.
90,00 лв.
Шаранджийска въдица LINEAEFFE XTR Carp 3.60m/3lbs - 2 части

Lineaeffe XTR Carp е идеалната въдица за риболов на шаран в езера или реки. Двете секции са изработени от фибростъкло и са оборудвани с висококачествени SiC водачи, които позволяват използването на плетени влакна. Винтовият макародържач и дръжката с противоплъзгащо се покритие Ви позволяват да поддържате здрав и сигурен захват по време на битки. Lineaeffe XTR Carp е похдодящ избор за любителите на риболова на шаран с ограничен бюджет.
38,00 лв.
Шаранджийска спод въдица LINEAEFFE Wild Spod 3.60m/5lbs - 2 части

Lineaeffe Wild Spod е въдица предназначена за Spomb техника или риболов на сом в течение. Изработена е от високомодулен карбон, качествени SiC водачи, надежден винтов макародържач и дръжка от две части покрита с EVA материя за сигурен грип. Първият водач откъм дръжката е с размер 50 мм, което спомага за прецизни и по-далечния хвърляния. Благодарение на качествените водачи, въдицата без проблем може се използва с плетени влакна. Страхотно съотношение цена/качество!
70,00 лв.
Шаранджийска въдица DAIWA BLACK WIDOW CARP 3.90m / 3.5Lbs

Black Widow CARP е отлична серия шаранджийски въдици от две части. Много добро съотношение цена/качесто, подходящ избор за риболовците, които търсят бюджетен вариант на оборудване. Секцията на дръжката под макародържача е оборудвана с противоплъзгащо покритие за сигурен и здрав грип. Бланката е тънка, но със значителни резерви от мощност, за замятане на големи дистанции и борба с едри екземпляри. Екипирана е с титаниево-оксидни водачи с двойни кракета.
Технологии:

HMC+ карбонова бланка
Високо-качествена EVA дръжка
Водачи от титаниев оксид с двойни крачета
Прогресивна акция

110,00 лв.
Шаранджийска SPOD въдица - DAIWA 23 "SUPER SPOD" - 3.60m/5LB

 
Най-новата серия шаранджийски въдици на DAIWA - SUPER SPOD, специално разработени за захранване с големи ракети. Изработени са от висококачествен високомодулен HMC+ карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи с тънък профил. Дръжката е тънка, и удебелена в края за по-добър захват.
Характеристики:

HMC+  високомодулен карбон
Seaguide DPS макародържач
Seaguide водачи
50мм стартов водач
Строй - Progressive

220,00 лв.