Въдици за спининг риболов от брега

Въдици за спининг риболов от брега

Atec Crazee Wind Спининг въдица
ATEC Crazee Wind е страхотна спининг въдица, подходяща за начинаещи и напреднали риболовци. С достъпната си цена, ще бъдете изненадани от големите й възможности. Привлекателен дизайн и висококачествена EVA дръжка.
200,00 лв.
Tailwalk Outback Light Травъл спининг въдица
"Вашето свободно време, може да бъде време за риболов" Tailwalk Outback Light е серия травел въдици, които са създадени да се наслажавате на лайт спининг риболова навсякъде където пътувате, било то по-работа или на почивка. Въдиците са многофункционални, с плътен връх, подходящи за сладководен и морски риболов с всякакъв вид примамки до опоменатият тест на въдицата, която може да бъде навсякъде с вас благодарение на компактната транспортна дължина.
475,00 лв.
Atec Crazee Jigging
Въдица Atec Crazee  Jigging S63ML
183,33 лв.
Tailwalk Northern Rock VII
Въдица Tailwalk Northern Rock VII S76ML
450,00 лв.
Tailwalk Hazecara SSD Спининг въдица
Tailwalk Hazecara SSD е спининг въдица с плътен връх създадена специално за лайт рок фишинг риболов. Бланката е с много добра чуствителност и е оборудвана с висококачествени Fuji Sic водачи.  Моделът S672L е подходящ за риболов с всякакви видове примамки с  тегло до 8 грама. Въдицата е чудесен избор за ултра лайт риболов на морски и сладководни риби.   
329,17 лв.
Tailwalk Dageki Спининг въдица
Tailwalk Dageki - бланка с XXF строй, която сработва отлично при работно натоварване! Създадена е от японците специално за европейския и руския пазар. Ще се влюбите в чувствителността й, ще останете изненадани от анимацията на примамките с нея, а борбата с риби ще бъде невероятно удоволствие.
283,33 лв.
Tailwalk Ajist TZ Спининг въдица
Tailwalk Ajist TZ е един от флагманите на марката и стане ли въпрос за ненадмината чувствителност, изключитела лекота, перфектен баланс и класни компоненти, тя просто няма аналог. Това е абсолютният фаворит по чувствителност и проводимост на сигнала при ултра лайт въдиците. Оборудвана с най-висок клас карбон и компоненти, торзитни водачи на Fuji и макародържач Fuji.
658,33 лв.
Tailwalk Super Ajist TZ Въдица
SUPER AJIST TZ - едно истинско бижу в ултра лайт риболова. Висококласен дизайн, съчетаващ стил и функционалност. Въдица, за всеки един риболовец, желаещ да се допре до истинската страна на ултралайта. Тази пръчка предлага супер лекота, неповторима чувствителност и бланка с голям запас от сила, всичко това постигнато благодарение на елементите от най-висок клас - Fuji Titanium Frame and Torzite AT водачи, DPS макародържач и бланка от високомодулен японски карбон.
766,67 лв.
Tailwalk Troutia Спининг въдица
Когато стане въпрос за риболов на пъстърва по реките и въдица за пъстърва, утвърдено име сред спинингистите е Tailwalk Troutia, която се предлага в множество варианти. Най-популярните сред тях са Troutia 62L(лайт въдица) и съответно по-късия вариант Troutia 55L, както и 55ML. Изброените модели са страхотен избор и за риболов на кефал с различни кефалски примамки - от воблери до блесни.
325,00 лв.
Tailwalk Salty Shape Dash Micro Gamer Спининг въдица
Изключително популярен модел като универсална въдица е Tailwalk SSD MicroGamer, особено във варианта Micro Gamer 64UL. Незаменима при риболов на силикони и воблери, както в стояща, така и бърза вода. Невероятната цена за качеството, което предлага е друг съществен момент. Страхотна чувствителност и незаменим запас от мощ дори за най-едрите риби, на които можете да попаднете. Горещо препоръчана от нашия екип!
383,33 лв.
Tailwalk Ajist SSD Въдица
Въдицата, с която ще преоткриете същността на микро джиг риболова. Тя предлага изключителна чувствителност, пъргавина, както и несравнима лекота, постигната благодарение на качествените елементи, които я изграждат. Плътният връх ви дава свобода и възможност, с лекота, да презентирате дори най-малите и леки примамки по невероятен начин !
408,33 лв.
Savage Gear SG2 Medium Game Travel Травел спининг въдица
Savage Gear SG2 Medium Game Travel е медиум травел въдица предназначена за риболов със средни до големи примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста. Страхотна медиум въдица подходяща за риболов на костур, бяла риба и щука с всякакъв вид примамки. Въдицата има достатъчно мощ, за да се справи с улов и на по-едри хищници.  
157,50 лв.
Savage Gear SG4 Streetstyle Specialist Спининг въдица
SG4 STREETSTYLE SPECIALIST са въдици, предназначени за риболов от брега със леки до средни примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста. Страхотна ултра лайт въдица подходяща за риболов на кефал, пъстърва и костур с всякакъв вид примамки.
182,50 лв.
Savage Gear SGS6 Ultra Light Game Спининг въдица
SGS6 ULTRA LIGHT GAME е серия лайт въдици предназначени за риболов с малки примамки.Супер чувствителната бланка ви дава незабавна информация от примамката ви в реално време и позволява да се борите с рибите с правилния баланс на сила и комфорт. Страхотна лайт въдица подходяща за риболов на кефал, пъстърва и костур с всякакъв вид примамки.
332,50 лв.
Savage Gear SG2 Power Game Спининг въдица
Savage Gear SG2 Power Game е серия мощни въдици предназначени за риболов с големи примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста. Страхотна въдица подходяща за щука и сом с всякакъв вид примамки. Въдицата има достатъчно мощ, за да се справи с улов на много големи хищници.  
149,17 лв.
Savage Gear SG4 Light Game Спининг въдица
 Savage Gear SG4 Light Game е серия лайт въдици предназначени за риболов с малки до средни примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста. Страхотна лайт въдица подходяща за риболов на кефал, пъстърва, костур, бяла риба и щука с всякакъв вид примамки. Въдицата има достатъчно мощ, за да се справи с улов и на по-едри хищници.  
204,17 лв.