Мачови въдици (секционни) за риболов на плувка ✔️ nikulden.com

Мачови въдици (секционни) за риболов на плувка

Мач въдица DAIWA AQUALITE SENSOR FLOAT - 3.90m/4.20m

С тези леки въдици за риболов с плувка всяка, битка обещава истинско удоволствие. Леката, полупараболична бланка, при натоварване, работи до дръжката и с лекота „укротява“ дори едрите риби. Благодарение на мекия връх и здравия гръбнак тези въдици също са много подходящи за риболов на пъстърва със sbirolino. Aqualite Sensor Float е идеалната въдица за риболов на лин, платика, пъстърва и по-малки шарани. Тази серия въдици са оборудвани с персонализирана коркова дръжка Armlock за най-голям комфорт по време на риболов.
Технологии:

HMC+® carbon fiber blank - бланки
Cork / EVA grip – дръжка от корк и EVA материя
Titanium oxide guides - водачи

170,00 лв.
Мач въдица DAIWA SPECTRON COMMERCIAL ULTRA MATCH 3.30м /1-15гр

Ако сте риболовец, който харесва елегантни мачови въдици с тънък диаметър на бланката, DAIWA SPECTRON COMMERCIAL ULTRA MATCH е точно това, от което се нуждаете. Изработен от превъзходни материали и с безупречно внимание към детайла, този мач е подходящ за риболов на комерсиални водоеми с фиксиран или пелет ваглер техника. Изключително лекото тегло и параболичния строй Ви гарантират, че няма да загубите нито една закачена риба. Мачът е изработен от HVF NANOPLUS Carbon Fibres, като това осигурява на въдицата изключителна здравина и чувствителност, а V-Joint Alpha технологията придава допълнителна мощност и издръжливост. Дръжката е от EVA материал, а Air Sensor Real Seat макародържача осигурява удобно захващане. На този мач са монтирани водачи Seaguide TDG, които осигуряват безпроблемно изнизване на влакното от шпулата на макарата и ненадмината точност при кастинг. Като допълнителна екстра е монтиран Folding Hook Keeper – държач, на който да закачите куката Ви, когато мачът не е в работно положение.
Технологии:

HVF nanoplus карбонова бланка
V-Joint Alpha
Exclusive Daiwa Air Sensor макародържач
SeaGuide TDG водачи
Тънък диаметър и параболична акция
Твърда EVA дръжка с плосък участък „Armlock“
Държач за куки
2 секции

360,00 лв.
Мач въдица - DAIWA NINJA X MATCH ROD 3.96m/5-15gr

Универсална мачова въдица от три части, с прекрасни характеристики. Тънката и лека, заредена с енергия и мощност мач въдица е походяща за всички видове риба, включително и за риболов на шарани в зарибени водоеми. Премимум карбоновата бланка се отличава с параболична акция и е оборудвана с леки и здрави, татниево-оксидни водачи. Дръжката е комбинация от качествен корк и EVA за надежден и стабилен грип в ръката. Макародържача е винтов. Тази серия въдици са перфектен избор за риболов с фиксиран или пелет ваглер.

Премиум карбонова бланка
Титаниево-оксидни водачи
EVA/Корк дръжка
Макародържач DPS
Държач за куки

210,00 лв.
Мач въдица - DAIWA NINJA X PELLET WAGGLER 3.65m/5-15gr

Универсална мачова въдица от две части, с прекрасни характеристики. Тънката и лека, заредена с енергия и мощност мач въдица е походяща за всички видове риба, включително и за риболов на шарани в зарибени водоеми. Премимум карбоновата бланка се отличава с параболична акция и е оборудвана с леки и здрави, татниево-оксидни водачи. Дръжката е комбинация от качествен корк и EVA за надежден и стабилен грип в ръката. Макародържача е винтов. Тази серия въдици са перфектен избор за риболов с фиксиран или пелет ваглер.

Премиум карбонова бланка
Титаниево-оксидни водачи
EVA/Корк дръжка
Макародържач DPS
Държач за куки

190,00 лв.
Мач въдица DAIWA TOURNAMENT-S MATCH

През 1998 г., инженерите на Daiwa осъществяват забележителен пробив в разработката на щеки, създавайки без съмнение, една от най-универсалните щеки правена някога - легендарният модел Daiwa Tournament S. Верни на принципа да комбинират последните технологични постижения с опит и знания, те създадоха мач въдици с потенциал на върхов продукт - Daiwa Tournament S Match.
Ако сте състезател, мачът Daiwa Tournament-S Match е точно това, от което се нуждаете. Изработен от превъзходни материали и с безупречно внимание към детайла, този мач от най-висок клас обещава непобедимо представяне, без значение колко силна е конкуренцията!
Мачът е изработен от HVF NANOPLUS Carbon Fibres, като това осигурява на въдицата изключителна здравина и чувствителност, а V-Joint Alpha технологията придава допълнителна мощност и издръжливост.
Дръжката е комбинация от корк и EVA материал, а Tournament Real Seat макародържача осигурява удобно захващане.
На този мач са монтирани водачи Seaguide TYG и TDG, които осигуряват безпроблемно изнизване на влакното от шпулата на макарата и ненадмината точност при кастинг. Като допълнителна екстра е монтиран Folding Hook Keeper – място, на което да закачите куката Ви, когато мачът не е в работно положение.
Технологии:

HVF-NANOPLUS carbon fibre 
V-Joint Alpha
Cork EVA handle with Armlock
Tournament reel seat
Seaguide TYG & TDG guides - Seaguide TYG са двата най-близки водача до макародържача.
Folding hook keeper

760,00 лв.
Мач въдица - DAIWA "AIR Z" AGS 14 - 4.27м/5-20гр


DAIWA SPORTS UK - AIR Z AGS MATCH въдиците, са нашето най-високо ниво на технология на изработка, качество и вградени материали и компоненти!


Нашата последна иновативна технология на производство на карбонови бланки - X45X, дава на въдицата не само снайперска точност на замятанията, но и още по-важното реализира енергийния потенциал на бланката в грандиозна дистанция на кастинга. Комбинирайки тази "магия" с High Volume Fibre карбонови влакна и нано-ниво (супер минимално) на ползвана смола за слепването на карбоновите влакна, ние получихме и представяме на вашето внимание бланка, която трудно може да се побере в мислите ви и да съществува преди да сте я тествали при нас. Но, повече от това, ние комбинирахме тази невероятна бланка с нашите ексклузивни AGS карбонови водачи. Защото те тежат буквално "нищо" в сравнение с техните метални еквиваленти на пазара. Те са около 70% по-леки!
И така в комбинация с тези два основни елемента получихме AIR Z AGS MATCH.  Той е комбинация от ултра лека бланка с невероятно бързо възстановяване след замятане - никакви паразитни клатения и люшкания.
Но тук стигаме и до основната художествена изработка и красота - дръжката на AIR Z AGS фидера. Тя започва с къса секция от Duplon за опора на палеца, и продължава с невероятния ALPS Air Pad макародържач от 'skeletal' изпълнение. Лек, красив и надежден, той фиксира сигурно макарата, като дава и истинско, реално усещане за "контакт" с такъма и рибата в ръката. Продължавайки по дръжката надолу сме вградили следваща секция от Duplon, за по добър грип на ръката, като на него сме изваяли логото AIR. Веднага след него сме изработили най-тънката и изящна дръжка от високо-качествен корк стил Armlock, като финала на дръжката е отново с ръкохватка от Duplon с по-голям диаметър за надежден грип за ръката.

1300,00 лв.
Мач въдица - DAIWA "MATCHMAN" PELLET WAGGLER - 3.35м/3-15гр

Универсална мачова въдица с прекрасни характеристики.
Тънка, лека и заредена с енергия и мощност бланка за всички видове риба, включително и за риболов на шарани в зарибени водоеми. Параболична акция. Бланката HMC - High Modulos Caron Fiber, е екипирана с леки и здрави стоманени водачи. Дръжката е комбинация от качествен корк и лека EVA за надежден и стабилен грип в ръката. Макародържача е винтов.
Въдицата е перфектна за риболов на пелет ваглер.
 
100,00 лв.
Мач въдица - DAIWA "AQUALITE" POWER FLOAT

Aqualite Power Float са пръти с тънки бланки с висока устойчивост и се отличават със здрав гръбнак. Идеални за риболов с тежки плувки и ваглери. Размерът на водачите е избран да е по-широк, за да позволи на стопера на линията да се плъзга през водачите без проблеми. Бързата и лека карбонова бланка перфектно се зарежда при хвърляне и по този начин осигурява дълги разстояния на замятане. Въдицата също е идеална за риболов на бяла риба с естествена стръв.
Оборудвана с персонализирана коркова дръжка Armlock за най-голям комфорт по време на риболов. Макародържача освен, че е много красив на дизайн, може да се позиционира, там където е удобно на риболовеца.

Водачите не са типично мачови, а със стандартна ширина. Първият е с диаметър 25мм.
 
170,00 лв.
Мач въдица - DAIWA "MATCHMAN" PELLET WAGGLER - 3.65м/3-15гр

Универсална мачова въдица с прекрасни характеристики.
Тънка, лека и заредена с енергия и мощност бланка за всички видове риба, включително и за риболов на шарани в зарибени водоеми. Параболична акция. Бланкака HMC - High Modulos Caron Fiber, е екипирана с леки и здрави стоманени водачи. Дръжката е комбинация от качествен корк и лека EVA за надежден и стабилен грип в ръката. Макародържача е винтов.
Въдицата е перфестна за риболов на пелет ваглер.
 
110,00 лв.
Мач въдица - DAIWA "MATCHMAN" PELLET WAGGLER - 3.96м/3-15гр

Универсална мачова въдица с прекрасни характеристики.
Тънка, лека и заредена с енергия и мощност бланка за всички видове риба, включително и за риболов на шарани в зарибени водоеми. Параболична акция. Бланкака HMC - High Modulos Caron Fiber, е екипирана с леки и здрави стоманени водачи. Дръжката е комбинация от качествен корк и лека EVA за надежден и стабилен грип в ръката. Макародържача е винтов.
Въдицата е перфестна за риболов на пелет ваглер.
 
120,00 лв.
-5,00 лв.
Мач Въдица Vengeance AX Float 10-30g Shimano
Новите мачови въдици за риболов на плувка Vengeance имат здрави, но леки и тънки бланки с много гръбнак за насочване към широк спектър от риби. Тези въдици са много подходящи за боравене с всякакви видове едри риби като платика и каракуда, както и за по-малък шаран.
240,00 лв.
245,00 лв.
Мач въдица - DAIWA "AIR Z" AGS 13 - 3.96м/3-15гр


DAIWA SPORTS UK - AIR Z AGS MATCH въдиците, са нашето най-високо ниво на технология на изработка, качество и вградени материали и компоненти!


Нашата последна иновативна технология на производство на карбонови бланки - X45X, дава на въдицата не само снайперска точност на замятанията, но и още по-важното реализира енергийния потенциал на бланката в грандиозна дистанция на кастинга. Комбинирайки тази "магия" с High Volume Fibre карбонови влакна и нано-ниво (супер минимално) на ползвана смола за слепването на карбоновите влакна, ние получихме и представяме на вашето внимание бланка, която трудно може да се побере в мислите ви и да съществува преди да сте я тествали при нас. Но, повече от това, ние комбинирахме тази невероятна бланка с нашите ексклузивни AGS карбонови водачи. Защото те тежат буквално "нищо" в сравнение с техните метални еквиваленти на пазара. Те са около 70% по-леки!
И така в комбинация с тези два основни елемента получихме AIR Z AGS MATCH.  Той е комбинация от ултра лека бланка с невероятно бързо възстановяване след замятане - никакви паразитни клатения и люшкания.
Но тук стигаме и до основната художествена изработка и красота - дръжката на AIR Z AGS фидера. Тя започва с къса секция от Duplon за опора на палеца, и продължава с невероятния ALPS Air Pad макародържач от 'skeletal' изпълнение. Лек, красив и надежден, той фиксира сигурно макарата, като дава и истинско, реално усещане за "контакт" с такъма и рибата в ръката. Продължавайки по дръжката надолу сме вградили следваща секция от Duplon, за по добър грип на ръката, като на него сме изваяли логото AIR. Веднага след него сме изработили най-тънката и изящна дръжка от високо-качествен корк стил Armlock, като финала на дръжката е отново с ръкохватка от Duplon с по-голям диаметър за надежден грип за ръката.

1500,00 лв.
Мач въдица - DAIWA "CONNOISSEUR PRO" 14 WAGGLER 4.27м/3-15гр

Името Connoisseur е синоним на едни от най-качествените въдици за плувка.
Създадена за естествени води, тази серия Connoisseur Pro е перфектна за всякакъв речен и езерен риболов на както, по дребни, така и на по-едри екземпляри риба
Използвайки първокласни технологии като „X45“, комбинирани с High Volume Fibre, осигуряват оптимален баланс, усещане и мощност
Характеристики:

X45 технология на карбона
HVF Nanoplus карбон
V-Joint втулки
Удобен "Air Sensor" макародържач
Водачи SG LS ZIRCOMIA
Част от дръжката е с "EVA" материал и брандирано имета "DAIWA"
Държач за куки

360,00 лв.
Мач пръчка - MIDDY "ARCO-TECH K-335" WAGGLER ROD MULTI 11-12FT - 3.30 / 3.60м

Отлично предложение в Топ клас пръчките за риболов на зарибени водоеми. Пръчката е от две части и къс удължител с който може да се достигне максимална дължина от 3.35 до 3.65м. Бланката е тънка, лека и допълнително е подсилена с кевларена оплетка. Водачите са от най-висок клас, макародържача е винтов, а дръжката е тънка облечена с корк. Пръчката е с изцяло параболична акция и е идеална за риболов на шарани и амури, включително и с пелет ваглер.
 
180,00 лв.
Мач въдица - MAVER "DIAMOND PLANET" POWERLITE - 4.50м/20гр

Елегантна мач въдица от висок клас с Fuji макародържач и Fuji водачи. 
Всеки детайл е на ниво.
 
Дръжката е комбинация от висококачествен корк и EVA.
 
350,00 лв.
Мач - CORMORAN Distance Match 4.20 5-25


SM24 заготовка от въглеродни влакна
Конструкция на Powerblank
Премиум EVA дръжка
SiC ръководства
Чанта

100,00 лв.
Мачова въдица FilStar Supreme Light Match
Качествени мачови въдици от високомодулен карбон с изключително стегнат строй, ниско тегло и тънка бланка. Притежават висококачествени олекотени водачи и макародържачи. Разполагат с висококачествена C...
210,00 лв.
Мачова въдица FilStar Supreme Power Match
Качествени мачови въдици от високомодулен карбон с изключително стегнат строй, ниско тегло и тънка бланка. Подходящи са за по-тежки ваглери за по-далечни дистанции и улов на по-едри риби. Притежават в...
269,00 лв.
MIDDY 5G Pellet Waggler Plus 5-25g 11 2pc Rod
Много добра секционна мачова въдица за риболов на плувка на 2 секции.Предназначена е за пелет-ваглер монтажи за риболов на шарани.
190,00 лв.
Мач - Daiwa AQUALITE Z FLOAT 3.90m / 5-35g

Представяме ви новия, подобрен модел на знаменития Daiwa Aqualite Float за 2021 година. Новата въдица е снабдена с по-тънка, оптимално балансирана ббланка. Aqualite Z Float се отличават допълнително от популярната серия Aqualite Float с малко по-твърдия си в дръжката строй, по-добър кастинг и оптимизирана окомплектация с нови компоненти. Много леките водачи на Seaguide поддържат бързия строй и помагат за прецизен и точен кастинг. Иновативно оформеният макародържач на Seaguide Alien е много удобен, стои удобно в ръката, благодарение на своя ергономичен дизайн и помага за лесното боравене с въдицата. Дръжката е с тънък профил и е изработена от първокласен корк AAA, като доказва стойността и качеството на въдицата още на пръв поглед.

Дължина: 3.90м
Акция: 5-35гр
Тегло: 230гр

180,00 лв.
Мач Daiwa AQUALITE POWER MATCH

AQUALITE POWER MATCH Match rod
Класически мачови пръти с тясно разположение на водачите и първокласна изработка. Идеално подходящ, когато тежки ваглери се използват за риболов на големи разстояния. Тези мощни пръчки за кибрит допълнително осигуряват достатъчно гръбначен стълб, за да свържат дори големи платика и средни шарани.
Оборудвана с класическа седалка с макара с винт. HMC + ® заготовка от въглеродни влакна Премиална коркова дръжка Водачи за титанов оксид
120,00 лв.